Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LomaxMT2 - Nowa odsłona

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@klimar, skoro Kains tworzył wraz z Demetrim ikony dla Nexanity, to chyba powinny tam zostać. Cała ta akcja świadczy o serwerze. Lomax może i cieszył się zainteresowaniem graczy przez jakis czas, ale to już minęło, a teraz.... Wszyscy wszystko kradną.

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

alchemik odpowiedz mi na proste pytanie.

Czemu nie spytałeś się przed wzięciem czegokolwiek z clienta Nexanity?

Zgorszyłbyś się? Korona by z głowy spadła? Wstyd na dzielni? Mama by Ci wpierdolila i zabrała kieszonkowe? Wytykali by Cię na ulicach? Nie miałbyś życia? Ban na MPCforum za uczciwe zachowanie?

Przemyśl swoje postępowanie.

Oczywiście wszystkie prace graficzne których nie udostępniłem nigdzie (jeżeli czegoś się specjalnie nie udostępnia to nie ma żadnej zgody na korzystanie z tego, gamonie) czyli wszystkie prace graficzne z Nexanity mają zniknąć z prezentacji / strony / clienta serwera LomaxMt2.

Nie pozwalaj sobie koleś i nie wjeżdzaj mi na moja matke bo to nie grzeczne:) , nigdzie nie ma i nie bylo napisane w kliencie ktory nie byl zabezpieczony ze to jest twoje wiec szukac szczescia nie bede, nie zniknie nic bo to ze sobie powiesz ze to twoje wcale nie swiadczy o tym, paczka ktora dalem jest taka sama jak ikony z nexanity. Skoncz juz bo mnie irytujesz i zrobi sie nie milo.

@klimar, skoro Kains tworzył wraz z Demetrim ikony dla Nexanity, to chyba powinny tam zostać. Cała ta akcja świadczy o serwerze. Lomax może i cieszył się zainteresowaniem graczy przez jakis czas, ale to już minęło, a teraz.... Wszyscy wszystko kradną.

Tworzyl? Ciekawe kiedy tworzyl, zobacz post wyzej z paczka broni ktore niby sa jego ( ikony glownie)

Nie wszyscy, tylko na oko (nie liczyłem kalkulatorem czy coś w ten desen) 95% polskich użytkowników MPC i podobnych for.

Niemiec czy włoch ma szacunek do pracy innych dlatego tam macie co kilka dni super nowości a nie same skopiowane tematy. ; )

SZACUNEK DO INNYCH - na tym forum i wśród polaczków(polaczków, nie polaków) go BRAK!

EDIT:

Paczka z epvp - ikony są rozmyte

Moje ikony są w perfekcyjnym stanie JEBANY ŚLEPOTO!

Nie wjezdzam Ci na matkę tylko na Ciebie, naucz się czytać.

Wez koles wypierdalaj w srakim są stanie ikona jak ikona. Spuszczaj sie nad nimi dalej ze sa TWOJE.

Wcześniejszy serw jaki stawiałeś (nie pamiętam nazwy) ale zanim zdążył wystartować to pewna osoba miała passy do twojego konta tak więc czemu tu by tak nie miało być ? ^^

Bo zostawiłem je niechcący w kliencie ale teraz mam logowanie na IP którego używam i firewalle nie pozwolą na wejście na dedyka czy do bazy :)

ban.gif

Opublikowano

Nie wszyscy, tylko na oko (nie liczyłem kalkulatorem czy coś w ten desen) 95% polskich użytkowników MPC i podobnych for.

Niemiec czy włoch ma szacunek do pracy innych dlatego tam macie co kilka dni super nowości a nie same skopiowane tematy. ; )

SZACUNEK DO INNYCH - na tym forum i wśród polaczków(polaczków, nie polaków) go BRAK!

EDIT:

Paczka z epvp - ikony są rozmyte

Moje ikony są w perfekcyjnym stanie JEBANY ŚLEPOTO!

Nie wjezdzam Ci na matkę tylko na Ciebie, naucz się czytać.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Wcześniejszy serw jaki stawiałeś (nie pamiętam nazwy) ale zanim zdążył wystartować to pewna osoba miała passy do twojego konta tak więc czemu tu by tak nie miało być ? ^^

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

alchemik pytanie mam do cb wczoraj pytałem co z tą czcionką czy będzie obcja zmiany jak to wprowadził jeden server ponieważ na servie na pewno zagram ale wnerwia mnie ta duża czcionka więc prosił bym żebyś to wprowadził jak potrafisz

Opublikowano

alchemik pytanie mam do cb wczoraj pytałem co z tą czcionką czy będzie obcja zmiany jak to wprowadził jeden server ponieważ na servie na pewno zagram ale wnerwia mnie ta duża czcionka więc prosił bym żebyś to wprowadził jak potrafisz

Tak robie, bedzie mozliwosc ustawienia tego w pliku font.cfg na forum pojawi sie poradnik.

ban.gif

Nowicjusz
Opublikowano

Jak ci dam srajkains, wypierdalaj.

Piszesz po 500x to samo i to samo, raport poleciał bałwanku.

Opublikowano

Eh deco nawet gdy niby nie ma tych całych bugów jak na Xenoxie "niby" nie było to będą .... ludzie są tacy że bd szukać każdego bugu i założe się że da się zbugować wasz bank ... grałem na 50 serwerach z bankami i każdy da się zbugować (jeśli to jest npc) jeśli na przykład bank by był w Pierścieniu tp to raczej by się nie dało by się go zbugować pomyślcie nad tym ;)

Let's play....

Opublikowano

Eh deco nawet gdy niby nie ma tych całych bugów jak na Xenoxie "niby" nie było to będą .... ludzie są tacy że bd szukać każdego bugu i założe się że da się zbugować wasz bank ... grałem na 50 serwerach z bankami i każdy da się zbugować (jeśli to jest npc) jeśli na przykład bank by był w Pierścieniu tp to raczej by się nie dało by się go zbugować pomyślcie nad tym ;)

Nie da sie go zbugować ani wpisujac "nan" ani wpisujac liczbe z "." np 1000.1 ani tez nie da sie wpisac liczy ujemniej :)

Najlepiej skasowac ten cały bank i po kłopocie.

Nie ma klopotow

ban.gif

Opublikowano

A ja mam pytanie czy Deco da jakieś przykłady domu aukcyjnego ? Bo z chęcią bym to zobaczył.

Edit:

I kiedy będzie dostępny klient ?

Opublikowano

A ja mam pytanie czy Deco da jakieś przykłady domu aukcyjnego ? Bo z chęcią bym to zobaczył.

Edit:

I kiedy będzie dostępny klient ?

Nie ma domu aukcyjnego jak narazie co do klienta bedzie 2 dni wczesniej bo ma 1.3GB a launcher 600mb..

ban.gif

Opublikowano

Mam jeszcze kilka pytań:

1.Czy będą jakieś misje ?

2.Czy biolog będzie opłacalny tzn czy opłaca się go robić ?

3.Czy buty wiatru są z + ?

4.Czy da rade mniej więcej pokazać drop z metinów +85 oraz drop z bossów ?

5.Jakie maja wartości rosy ?

6.Jak skile na P się będzie robiło ?

Chyba na razie wystarczy tych pytań jak sobie coś przypomnę to napisze.

Opublikowano

dzieki ich sponsorowi maja licke na all rzeczy w "clientach" gier blizzarda czyli diablo3, wow, starcraft wiec moga sobie brac ikonny czy inne pierdoly

Tak kurwa bo im blizzard sprzedal, skoncz

Mam jeszcze kilka pytań:

1.Czy będą jakieś misje ?

2.Czy biolog będzie opłacalny tzn czy opłaca się go robić ?

3.Czy buty wiatru są z + ?

4.Czy da rade mniej więcej pokazać drop z metinów +85 oraz drop z bossów ?

5.Jakie maja wartości rosy ?

6.Jak skile na P się będzie robiło ?

Chyba na razie wystarczy tych pytań jak sobie coś przypomnę to napisze.

1. Są misje typu biolog,wodne kamienie itp

2. Tak

3. nie

3. Na stronie masz?

4. Takie jak na pl

6. Kamieniami duchowymi

po co sprzedawac? Ministry Of Win i wszystko jasne geniuszu bez przyszlosci

polacy tez cos potrafia

Mądralo to blizzard jest wlascielem grafiki w swoich grach tak jak ymir ma prawa do klienta metina

edit: ale co z tego ze blizzard jest wlascicielem grafiki? wystarczy ze dali im licke i tyle w temacie

Jasne bo ten wasz nexanity to na wszystko ma licki i wszystko jest wasze,wez sie tu nie udzielaj.

ban.gif

Opublikowano

Tak kurwa bo im blizzard sprzedal, skoncz

po co sprzedawac? Ministry Of Win i wszystko jasne geniuszu bez przyszlosci

polacy tez cos potrafia

edit: ale co z tego ze blizzard jest wlascicielem grafiki? wystarczy ze dali im licke i tyle w temacie

razerv.png

Opublikowano

Szczerze, to odechciewa się większości grać na tych starych teksturach. Moze i przypominają wcześniejsze czasy, ale teraz są po prostu obleśne. Przynajmniej ja tak sądzę.

Dodatkowo głupotą jest wsadzanie HP do zbrój.

@up : Nie zgadzam sie z toba, dla mnie stary wyglad miast to ubostwo taki jest wlasnie powinien byc metin :)

Opublikowano

@up nowy lomax to zupełnie coś innego.

Możliwe jest że powstanie serwer S2 który będzie kopią starego dobrego lomaxa z kd 80% is itp

Opublikowano

1. Nie obchodzi mnie jakis Tradora, wiec nie wspominaj o nim.

2. Mojej reputacji nie ma juz dawno.

3. Stary lomax na koncu byl syfem nie warty ratowania dobrze o tym wiesz bo probowalem go ratowac ale zawsze nie wychodzilo bo za pozno.

Co do tych pt , to moze dla obeznanych 5 to duzo ale dla nowych nie,albo niskich poziomow.

Co do ch to beda 4,a co do wygladu rangi diff jest zly koliduje sie z inna funkcja ale pomyslimy.

Odpisalem

- Ilość kanałów (CH) to 3 popraw na 4 w prezentacji :]

Opublikowano

Widzę Deco się starasz :)

Oby nie było tak źle jak kiedyś.

Postarajcie się dobrze razem z heniem jeśli nadal z nim współpracujesz xD

Polecam i pozdrawiam Evil1

JI5Zwld.png

Opublikowano

Jesteś idiotą?

Jeżeli wrzucasz coś do internetu to bez względu na to, czy chcesz czy nie pozwalasz na używanie twoich rzeczy/edycji clienta itd... durne copyright ci nic nie pomoze, poza tym to sa rzeczy które na mpc są od dawna...

Jeżeli jest nawet to głupie Copyright, Kains może się sądzić ze względu na to że prawa autorskie to prawa autorskie. Jeżeli ma dajmy na to znaki wodne czy te duperele różne i to pokaże wtedy alchemik1 może mieć problem ;]

quetti.png
Opublikowano

Jeżeli jest nawet to głupie Copyright, Kains może się sądzić ze względu na to że prawa autorskie to prawa autorskie. Jeżeli ma dajmy na to znaki wodne czy te duperele różne i to pokaże wtedy alchemik1 może mieć problem ;]

Kolejny widze obeznany po chuju, idz dalej dosowac na zawołanie swoich kolegów ;-)

Sprawa zamknieta, Kains to bezmózg co mysli ze wszystko nalezy do niego.

Deco, team speak ebdzie jakis konkretny czy tylko na cg bedzie strefa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...