Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LomaxMT2 - Nowa odsłona

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny widze obeznany po chuju, idz dalej dosowac na zawołanie swoich kolegów ;-)

Sprawa zamknieta, Kains to bezmózg co mysli ze wszystko nalezy do niego.

Deco, team speak ebdzie jakis konkretny czy tylko na cg bedzie strefa?

A co to jest DOS?

Powiedz mi po co jeszcze siedzisz na tym forum skoro masz swoje które regularnie reklamujesz? :D

Serwer DECO = pare dni i off lub pare dni i zupełny brak graczy :(

quetti.png
  • Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co to jest DOS?

Powiedz mi po co jeszcze siedzisz na tym forum skoro masz swoje które regularnie reklamujesz? :D

Serwer DECO = pare dni i off lub pare dni i zupełny brak graczy :(

Ostatnio coś tak się cieszyłeś, że reaktywacja lomaxa, a tu jep, czyżby nowy kolega cie do tego nakłania? Smutne. Forum mam i to nie jedno ale to Ciebie nie powinno interesowac chłopcze. Jesteś tak dwulicowy jak te dziwki z rosji ;)

Opublikowano

Ostatnio coś tak się cieszyłeś, że reaktywacja lomaxa, a tu jep, czyżby nowy kolega cie do tego nakłania? Smutne. Forum mam i to nie jedno ale to Ciebie nie powinno interesowac chłopcze. Jesteś tak dwulicowy jak te dziwki z rosji ;)

Post zgłoszony :)

Btw.

Z taką świetną administracją jak BoskiGolecOrkiestra napewno długo postoi ;d znowu zacznie dawać eq jak Shantii jakiejś dziewczynie którą pozna w metku :)

quetti.png
Opublikowano

Btw.

Z taką świetną administracją jak BoskiGolecOrkiestra napewno długo postoi ;d znowu zacznie dawać eq jak Shantii jakiejś dziewczynie którą pozna w metku :)

Chlopczyku heniek nie rozedaje eq u mnie ;) Dostaje kase za to co robi wiec jaj nie ma , wiec wez sie bujaj do swoich kolegow. Twoj tez zglaszam post

ban.gif

Opublikowano

Po tym co alchemik tutaj piszę ( wie co robi z serwerem ), oraz po wyglądzie prezentacji, wierze że ten serwer będzie dobry i na pewno długo będzie stał, dlatego życzę udanego startu i aby nie padł sam z chęcią zagram. ;)

Opublikowano

kiedy start?

sroda

Będzie rekrutacja na GM'a ?

nie

@top

przykro mi ale nie dalem rady wrzucic klienta,pojawi sie jutro po poludniu i bedziecie mogli sciagac na srode;)

ban.gif

Opublikowano

serwer fajnie sie zapowiada ale ocenie go dopiero kiedy wejde i pogram :)

UP

sroda

nie

@top

przykro mi ale nie dalem rady wrzucic klienta,pojawi sie jutro po poludniu i bedziecie mogli sciagac na srode;)

start w srode czyli jutro tak ? 12.06.13 czy w kolejna srode ? ;)

Opublikowano

Btw.

Widocznie jesteś jakimś chłopakiem z kompleksami, co nie dałem Ci eq że rozsiewasz takie plotki o mnie? Nigdy nie rozdawałem i nie mam zamiaru rozdawać ekwipunku ani posadą nie pomagać graczom ( eq, levele, itp ) Jestem lojalny i nie mam sobie nic do zarzucenia, gdybym nie był uczciwy nie byłbym w teamie wielu serwerów.

Przemyśl czy to co mówisz ma sens i czy nie lepiej puknąc sobie w głowe.

Oczywiście na serwer bardzo zapraszam, grupa osob testuje serwer, wprowadzane są ostatnie poprawki. Myśle że naprawde warto.

W serwer włożone jest dużo serca oraz pracy zarówno od strony Deco jak i reszty teamu.

Serwer nie będzie " lipą " która będzie zbugowana, nie bedzie dalo sie normalnie pograć- ale to udowodnimy wam po starcie.

Pozdrawiam

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Krzysiek a launchera kiedy dasz? :D

Wolałbym osobiście launcher ponieważ mam neta na limit :P

jak masz mobilny internet z limitem transferu danych to pobieraj po godzinie 00:00 i tyle

w kazdej taryfie masz internet bez limitu w nocy od 00:00 - 06:00+

razerv.png

Opublikowano

jak masz mobilny internet z limitem transferu danych to pobieraj po godzinie 00:00 i tyle

w kazdej taryfie masz internet bez limitu w nocy od 00:00 - 06:00+

No niby mam ale co mam czekać do 1 w nocy żeby zagrać tutaj jak start jest dzisiaj?

JI5Zwld.png

Opublikowano

Czemu jak sie chce zarejstowac pisze:

Wszystkie pola są wymagane i muszą zostać wypełnione.

Jak wszystko wypelnilem ;/

Opublikowano

Czemu jak sie chce zarejstowac pisze:

Wszystkie pola są wymagane i muszą zostać wypełnione.

Jak wszystko wypelnilem ;/

Zapewne coś źle wypełniłeś zobacz jeszcze raz. mi zalapalo ;]

Opublikowano

Tak, cześć Deco.

Tak więć ja sie wypowiem teraz na temat serwera a raczej jego przyszłości, bo bez żadnych zdolności mogę się domyśleć jak będzie.

Po 1, zjebaliście start od poczatku, bo wszyscy pojda na Triadora, po co bylo tyle czekac?;0

Po 2, Reputacja deco wisi na wlosku, a raczej juz sie dawno z niego zerwala.

Po 3, mimo, ze deco coś tam niby potrafi, to serwer i tak wyląduje z bugami z powodu małego zainteesowania od strony administratora, jezeli nie bedzie ani kasy ani graczy +500, pamietam co było na lomaxie.... bujnales dupe jak graczy zaczelo ubywac w zajebiscie szybkim tępie.

Na chwile obecna, polecam... może przez te miesiące co z tobą nie miałem styczności się zmieniłeś, ale wątpie... czas pokaże, zawitam na serwer na te 3dni... powodzenia, przyda się.

Btw.

Przesada i to w chuj... 5 osob? Lepiej 2, tak samo na smoka.

Triador padnie tak jak i Almanita,Grayst,Tilian,Paradise, czyli wszystkie serwery łączące ForGame oraz Lourta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...