Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam takie pytanie. Mam Komputer i piętro niżej telewizor. Chciałbym włączyć na komputerze grę Guitar Hero i grać piętro niżej na telewizorze w nią. I własnie tu jest problemik. Odbiornik USB do gitary nie złapie sygnału piętro niżej :) Jest jakiś sposób, żeby podłączyć ten odbiornik jakoś przy telewizorze (jakieś urządzonko, żeby się łaczyło portami USB z kompem np. przez Wi-Fi?), żeby łączyło go z komputerem po prostu ? :) Jest jakaś opcja w ogóle, żeby coś takiego zrobić ? :) Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Opublikowano

kup repeater wifi , ale to chyba odpadajak masz odbiornik dedykowany

najlepiej to kabel USB 5-10 m i podłączyć do kompa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Z tego co wpisałem w allegro to repeater wifi to jakiś wzmacniacz sygnału lub router. Ale co mi po tym ? :) Tutaj odbiornik USB ma się łączyć z kompem na górze jakoś, bo jak podłączę pod kompa to on nie sięgnie już za ścianą, a co mówić na dole. Więc nie wiem czy jest urządzenie takie, żeby podłączyć na dole pod USB i weźmie przy komputerze mi wykryje to, że jest to podłączone.

Bo przesył obrazu to mam w telewizorze chyba wbudowany, więc z tym problemu nie będę miał :P

PS. Chyba, że chodzi o takie coś :

http://allegro.pl/phicomm-m1-repeater-router-wlan-wifi-ladowarka-usb-i3271628092.html

Ale czy jak podłączę to pod gniazdko, do tego odbiornik USB to normalnie mi wykryje w komputerze na górze, że tu jest USB podpięte ? :)

@Edit

A co do kabla 5-10m to nie starczy mi :) Więcej mam do pokoju na dole. Ściana, schody, ściana ... Odpada. :)

Mam Wejście USB w telewizorze jak coś ! :) Ale nie wiem czy to pomoże coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...