Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Pers żegnaj ; (

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba nim nie grałeś.

Grałem nim na samym początku, gdy został dodany. Być może dostał buffa bo dawno nie grałem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A to co strzelacie w środek kadłubu i wieży, że nie przebijacie ? Istnieją weakspot-y, a na premce VIII można sobie pozwolić na gold ammo, bez strat materialnych, a wręcz przeciwnie.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to jest 7200 golda czyli musiałbyś dopłacić.

Super persa już na testowym nie ma.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

A to co strzelacie w środek kadłubu i wieży, że nie przebijacie ? Istnieją weakspot-y, a na premce VIII można sobie pozwolić na gold ammo, bez strat materialnych, a wręcz przeciwnie.

Nie zapominaj po co są premki.. :)

Jeżeli będziesz używał złotej amunicji- to jakie będą twoje zarobki ?? ^ ^

x

Opublikowano

IS-6 wcale złotej nie potrzebuje więc o to bym się nie martwił.

76561198001815076.png
Opublikowano

Mówię, że jak ktoś marudzi na penetracje, a nie potrafi strzelać w weakspoty to może używać Premium Ammo. Nie będzie na minus, a nawet może zarobić. Dobra bitwa wystarczy :)

Opublikowano

IS-6 potrzebuje kątowania, bo bez niego jest jak dziecko w ciemności -bezbronny. Działo ma dobry RoF jak na 122mm i dobry dmg, a o penetrację bym się nie martwił, bo jeździłem z takim działem na ISie-3 dopuki nie odblokowałem wieży, gąsek i najlepszego działa. Pene wystarczało. Moim zdaniem nie jest to coprawda najlepszy wybór czołgu premium (wolałbym FCMa i JgTigera 8.8) ale może być.

Opublikowano

FCM 50t ? Moim zdaniem niezbyt dobry czołg... Oceniam go jednak tylko na papierze. Jednak w praktyce, jeżeli mam go po drugiej stronie, nigdy się nie waham wyjechać. Jest papierowy i kanciasty. Jednak nie grzeszy mobilnością i ma dobre działo. Jednak prawie 12k golda ?

Opublikowano

FCM 50t ? Moim zdaniem niezbyt dobry czołg... Oceniam go jednak tylko na papierze. Jednak w praktyce, jeżeli mam go po drugiej stronie, nigdy się nie waham wyjechać. Jest papierowy i kanciasty. Jednak nie grzeszy mobilnością i ma dobre działo. Jednak prawie 12k golda ?

Jedyny minus tego czołgu to pancerz. Do niczego innego nie da się doczepić.

76561198001815076.png
Opublikowano

Najlepszą opcja jest branie tego prema, który będzie kompaktybilny z naszymi czołgami. Ciśniemy w amerykańskie HT, bierzemy t34, itp..

Znajdź mi ruskiego meda premium to go chętnie kupie.

Od razu mowie że matylda IV mnie nie interesuje.

76561198001815076.png
Opublikowano

Teraz owszem wycofają SP z obiegu, ale po przeprowadzeniu napraw przywrócą go ponownie. nastąpi to w patchach 8.8, 8.9 lub 9.0.

Opublikowano

Teraz owszem wycofają SP z obiegu, ale po przeprowadzeniu napraw przywrócą go ponownie. nastąpi to w patchach 8.8, 8.9 lub 9.0.

Z obiegu ? Wycofują ze sprzedaży i raczej nie wróci. I jakie naprawy ?! Zmienią mu model w tym uptade, a może kiedyś jakieś parametry... A patchy 8.8 i 8.9 nie będzie ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...