Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Pers żegnaj ; (

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie Dowiedziałem się że Super Pershing ma byc wycofany z sklepu ! Już nigdy więcej Sp nie będzie można kupić . a jak wiadomo będzie to cios do graczy . Najtańsza 8-semka premium Pójdzie w nie pamięć

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Informacje potwierdzone ? Niestety, ale koło się musi kręcić. Spokojnie, wprowadzą nowy, droższy ;) A ten przejdzie tak jak Type 59, na konkursy (a raczej nagrody za te konkursy).

Opublikowano

Informacja raczej wiarygodna bo jak nasz klanowy mędrzec mówi to tak jest ^ ^ Dzisiaj się zapytam skąd on to wie . Ale z tego co mówił to poszło o Baland SP . Więcej info dam wam później tylko znajmy wejdzie na ts-a ; )

Opublikowano

nie mam sie czym przejmowac mam go juz tylko mogli by mu dac lepsze działo ;)

ogłoszenie z forum WOT-a

-Zasadniczo, koreański serwer (który z jakiegoś powodu ogłasza te rzeczy dużo wcześniej) wydał następujące oświadczenie (tekst przetłumaczony / przepisywane przez Krasnayazvezda, US serwera)

Cysterny!
Przykro nam poinformować, że Super Pershing zostanie usunięty ze sklepów wszystkich serwerów na całym świecie, na żądanie centrali Wargaming.net.
Dlatego planowane zniżki Super Pershing (uwaga: zasięg lokalny serwer tylko dla Korei) zostanie anulowana zgodnie z tym.
Damy Ci znać o szczegółach dotyczących Super Pershing w ciągu kilku dni.
Przepraszamy za nagłą zmianą szczegółami promocji.
Zrobimy co w naszej mocy, aby zapewnić lepszą jakość usług w przyszłości.

Dziękuję.

Cóż ... to jest nieoczekiwane. Myślę, że przedni pancerz nie jest zmiana będzie stało: niepewny:

PS: Proszę nie negrep mnie, ja tylko przekazywanie informacji.

Opublikowano

Ma byc za niego podobno T23

Nie wierzę !! Ale było by zajebiście !! Nareszcie jakiś medzick premka :)

x

Opublikowano

Nawet jeśli zostanie usunięty to będzie można go kupić w trakcie eventów w sklepie z podarunkami.

Niekoniecznie. Może tak tak Type 59, będzie tylko do wygrania w konkursach. Owszem, przez pewien czas można było dostać typa w takich ograniczonych czasowo ofertach, ale zrezygnowano z tego.

Nie wierzę !! Ale było by zajebiście !! Nareszcie jakiś medzick premka :)

A to przepraszam nie ma medów premium ? Jest ich około 10 jak się nie mylę...

Opublikowano

Jest ich dokładnie:

T26E4

Type59

Pz V/M10

Pz IV S

RAM II

T-25

Matilda IV

Matilda BP

Pz S35

Jeszcze M4A2E4 Sherman V tier USA :)

Opublikowano

Jeszcze M4A2E4 Sherman V tier USA :)

Jak chcesz tak liczyć to jeszcze PzV-IV i PzV-IV Alpha

I wiele innych :P

shoob.png

Opublikowano

Wiem, że jest ich jeszcze w piździeć :) Niektóre nawet nie jeżdżą po serwie EU. Jednak wymieniam te najczęstsze. Bo przyznam, że chyba z raz widziałem tą Pz V/IV, a Aply nigdy... Jeszcze jest ta Hydraulic, ale o tej to w ogóle głucho.

Opublikowano

Wiem, że jest ich jeszcze w piździeć :) Niektóre nawet nie jeżdżą po serwie EU. Jednak wymieniam te najczęstsze. Bo przyznam, że chyba z raz widziałem tą Pz V/IV, a Aply nigdy... Jeszcze jest ta Hydraulic, ale o tej to w ogóle głucho.

Osobiście jestem szczęśliwym posiadaczem PzV/IV :)

Może widziałeś mnie :P

Kompletna lista:

Ram II

M4A2E4

T26E4

Matilda BP

Pz S35

Pz IV Hydraulic

Pz V/IV Alpha

Pz V/IV

Pz V/IV Hydraulic

Pz IV Schmalturm

T-25

A32

Matilda IV

Type 59

Type 59 Gold (Chiński server)

shoob.png

Opublikowano

Ooo. Gratuluję ! Może to ciebie widziałem ;) No, to teraz kolega Zaacny chyba nie będzie narzekał, że nie ma medów premium ?

Opublikowano

Niekoniecznie. Może tak tak Type 59, będzie tylko do wygrania w konkursach. Owszem, przez pewien czas można było dostać typa w takich ograniczonych czasowo ofertach, ale zrezygnowano z tego.

A to przepraszam nie ma medów premium ? Jest ich około 10 jak się nie mylę...

Type 59 będzie dostępny normalnie w sklepie ale dopiero po reworku, kiedy to nastąpi? Tego nikt nie wie, nawet deweloperzy.

Co do tych medów premium wnioskuje że chodziło mu o VIII tiery, mieliśmy tylko Typa 59 który jest niedostępny aktualnie w sklepie oraz SuperPershinga który jak każdy wie medem jest tylko z nazwy.

Ostatnio w zapowiedziach deweloperów wyczytałem że do końca 2013 roku ma wejść 4-6 nowych Premium Tanków VIII tieru, każdy znajdzie coś dla siebie

Opublikowano

zna ktos strone gdzie można na biezaco czytac odpowiedzi od deweloperow ?

a czytałem kiedys od deweloperow ze pojawienie sie typa 59 w sklepie jest równe 0 czyli nie ma co sie cieszyc za wczasu

Opublikowano

Kupie sobie SPka chyba... W końcu muszę expić tą załogę gdzieś. Co prawda, mogę poczekać na T23, ale prędzej kupiłbym chyba FCMa niż T23 (nie chce mi się tyle czekać a budżet "ograniczony")

Opublikowano

Type 59 będzie dostępny normalnie w sklepie ale dopiero po reworku, kiedy to nastąpi? Tego nikt nie wie, nawet deweloperzy.

Co do tych medów premium wnioskuje że chodziło mu o VIII tiery, mieliśmy tylko Typa 59 który jest niedostępny aktualnie w sklepie oraz SuperPershinga który jak każdy wie medem jest tylko z nazwy.

Ostatnio w zapowiedziach deweloperów wyczytałem że do końca 2013 roku ma wejść 4-6 nowych Premium Tanków VIII tieru, każdy znajdzie coś dla siebie

Nie rozsiewaj plotek bo typ nie wróci do sklepu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Hah.. no i za mało napisałem. xD

Miałem na myśli.. MED 8 klasy, którym można przyzwoicie zarabiać. Nie interesują mnie niższe klasy i Typ59, bo na chwile obecną nie da się go kupić.

@Edit:

Osobiście jestem szczęśliwym posiadaczem PzV/IV :)

Może widziałeś mnie :P

Kompletna lista:

Ram II

M4A2E4

T26E4

Matilda BP

Pz S35

Pz IV Hydraulic

Pz V/IV Alpha

Pz V/IV

Pz V/IV Hydraulic

Pz IV Schmalturm

T-25

A32

Matilda IV

Type 59

Type 59 Gold (Chiński server)

Oprę się na tej liście..

Odapadają:

1. Czołgi poniżej 8 klasy

2. Czołgi obecnie nie dostępne w sklepie

I nic nam nie zostaje.. :P Mówię jak jest, nie jak jest w praktyce.

Kto mi wmówi, że SP zachowuje się jak MED ??

x

Opublikowano

Sądzę, iż szanse, że Type 59 wejdzie na stałe do sklepu są równe 0. Może i zrobią kiedyś jakąś promocje w sklepie (także mizerne szanse). Ja czytałem, że ma być on przeznaczony dla graczy tylko w formie prezentów za np. konkursy. Owszem, o nowych czołgach VIII tieru także wiem, jednak chyba nic więcej od ciebie. Wiem że wejdą i kilka z nich do końca tego roku, a potem reszta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...