Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lord Makin :) , a MPC

Paradisia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Smutne bo Makin go nie chciał na Mentora :(

PS. Jak tam dieta ?

SMUTAJMY RAZEM WSZYSCY DODAJĄC SYMBOLICZNY ZNICZ [*]

Opublikowano

Jak patrzę na Makina to boczki mi rosną. Serio ;x

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Nie ma potrzeby takich tematów pisać, chyba tylko ciebie to interesuje;p

{*}

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Zamiast odejść z honorem dowaliłeś swoje 3 grosze, no nic tak jak gamus pisał [*]

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Makin jest spoko, wystarczy nie być dla niego skurwielem.

Teraz będziesz płakał, bo nie dostałeś rangi?

Jeden drugiemu wilkiem...

Opublikowano

Boczek to Ty smażysz, a później rosną boki. Nie dziw się i nie zwalaj winy na Makina

Opublikowano

skoro Makin jest adminem na tym forum to może robić co chce - proste. :]

Opublikowano

Makin jest spoko adminem co ty chcesz, bardziej zastanawiałem się co ty robiłeś na modzie.

Ps. [*]

Opublikowano

W ogóle te forum jest nieogarnięte - wbijam tu tylko dla downloadu i pytań. to moje szóste konto i nic mi nie zrobicie - ip zmieniam, jest cośtakiego jak chwilowe proxy i email itp. Więc .. Jebcie się z tą administracją. Są lepsze fora, ale mniej ludu

Opublikowano

A ja dodam jeszcze że także makin jest spoko umie żartować na własne sposoby ale i tak gites jest xD

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Musiałem zasłużyć, aby dostać perma :)

1368908122-U621182.png

Opublikowano

Cześć Wam wszystkim- zapewne ostatni raz :)

Jakoż, iż mam prawo do napisania tematów w których mogę zawrzeć swoje myśli to teraz właśnie na takie coś sobie pozwolę.

W tej chwili rozmyślam w jaki sposób on znalazł się na swojej pozycji. Po dłuższych przemyśleniach można dojść do wniosku, iż ma jakieś kompleksy w życiu i tym samym wyżywa się na innych rozdwajając kolejne bany. Przez ten czyn dowartościowuje się.

Czy waszym zdaniem wyzywanie innych moderatorów, poniżanie i wywyższanie się jest godne administratora tak wielkiego forum? Nie rozumiem tej idei. W jakim celu znajduje się na tej pozycji skoro tak na prawdę sam nie rozumie swych czynów...?

A może mści się na mnie za Kasia...? To też dobry powód jego czynów ;)

Na prawdę ciekawi mnie do czego doprowadzi ten człowiek. Po co napisał regulamin skoro go nie przestrzega?

A teraz kilka słów od mnie, bo niestety nawet nie wysłucha mnie co do prośby zbanowania tego konta:

Wypierdalaj sukinsynie z tego forum, bo szczerze jak czytam kurwa te posty to zastanawiam się czy w przeszłości nie trafiłeś do szpitala psychiatrycznego. Ile jego mama musiała najeść się śniegu, żeby urodzić takiego bałwana. Widziałam go w sklepie rowerowym na półce z pedałami. Zgasiłbym go jeszcze, ale gówno się niestety nie pali.

Mam nadzieję, że tyle wystarczy? :)

Dawno bólu dupy na forum nie było, nikt cię tutaj nie trzyma jak ci się coś nie podoba to krótko mówiąc spierdalaj.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Makin w temacie <333 Cześć i pozdrów Kasia!

1368908122-U621182.png

Opublikowano

Makin chyba wyszedł, bo kabarety to pewnie ma zaplanowane na wieczór.

Poszedł pisać mu diete bo poszło w BOKI. Musi naprawić błędy przez ten post

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...