Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera Pms V62

Maplowicz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wpisujac w wyszukiwarce w stronie ktora podales. wyskakuja linki do sciagniecia mapla ale trzeba za to zaplacic. tez tak miales czy ja mam cos nie tak?:) moze zly link albo cos :D bo naprawde nie wiem :D

Opublikowano

wpisujac w wyszukiwarce w stronie ktora podales. wyskakuja linki do sciagniecia mapla ale trzeba za to zaplacic. tez tak miales czy ja mam cos nie tak?:) moze zly link albo cos :D bo naprawde nie wiem :D

http://www.geocities.jp/gms_down/

Tu są zazwyczaj wszystkie.

Wojtasek już ma 2-3 rebirthy, a ja troszQ więcej, serwer chodzi bez problemów. Tylko teraz troche laguje.

Gildie już mam.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

To może wszyscy podajmy sobie swoje nicki?

Mój jakby coś to Rokushou, buddy me.

PS

Szkoda że pomysł z serwerem nie wypalił, chętnie bym grał...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

u mnie ten rydah spoko działa tylko npc.... masakra!! klikam zero reakcji musze z 100 razy kliknac by zadzialal ^^

Lulz, to jest twoja wina :D.

Wystarczy RAZ KLIKNĄC NA NPC i będzie działać.

Jak klikniesz 2 razy to nie działa, już się na to złapałem kilka razy :D

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Żeby NPC znowu się odblokowały to wystarczy wpisać komendę @dispose ;) Wystarczy poczytać trochę menu @commands :P

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nick: Lame

Już 10-11 rbs.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ale mam ochotę nadal postawić ten serwer!

Ale no nadal mam zablokowane porty, nic z tym nie zrobie :/!

Ja mam tylko 120 rebów.

Opublikowano

Aciek, twoje GG plox, kumpel prosił bo mówił że może mieć hostera ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Aciek, twoje GG plox, kumpel prosił bo mówił że może mieć hostera ;)

9844992

Opublikowano

Akoss here.

Nie patrzeć na moje hity xD

RBS 20 bodaj D:...

Fajny ten CT co daje dmg Black Crown 3-4 hity

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

No wiec wg. mnie raty : 35/5/5

Noi żeby na poczatek byl allinone bez rare items, tak zeby zaczac jakos, bo jesli malo ludzi bedzie grac to sin - bez scrolli i clawow to bednadzeja. Kazdy job podobnie

Wersja- v75 ---- aha i żeby ten skill pirata stun mastery byl naprawiony

Opublikowano

A ja polecam serwer FarmerStory(chyba ostatnio wrócił), o wiele fajniejszy niż Rydhan, dużo urozmaiceń(m.in. klasy(zmieniają Ci się raty serwera ale dostajesz np. różne skille, możesz wytwarzać potki, straszyć kogoś itp, więcej na serwerze; różne questy itp.), nie ma wszystkiego za darmo, rate są w miarę dobre, jest chyba 20 chanelli, codziennie po ok. 500 osób online. Polecam na prawdę.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Dziś, najpóźniej jutro będzie destinyms, więc może tam pogramy? : )

@down

Nadal nie mają odpowiedzi od firmy hostingowej, więc na razie dupa.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Link jak będzie to możesz podać, najprawdopodobniej chętnie zagram ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja sobie robię serwer dla jaj, MenDi wysłał mi zdjęcie z niegdyś maple x-world zdjęcia.

Ahh, to były czas, serwer v55 postawiony, potem v62 i teraz serwery niestabilne v75.

Więc pokombinowałem i serwer chula bez problemów, jak sam robię cały czas to wiem co zrypie.

Zrobiłem około 80% może jednak byśmy spróbowali przwyrócić stary dobry serwer ?

Przede wszystkim wykorzystałem Chicken Trade System, ponieważ jest najlepszy.

Wiele innych rzeczy też zrobiłem, nie myślcie, że zrobiłem 2 rzeczy i uważam się za pro, bo jestem botem.

//Mogą być błędy w tłumaczeniu, trudno zrobić osobno dla dziewczyny i chłopaka tłumaczenie.//

Kilka zdjęć odnośnie NPC:

2aj96cj.png

fbvud5.png

24bn8zc.png

2d2a9lv.png

43m6h.png

Co myślicie nad powrotem, pytam poważnie.

Exp nie byłby masakrycznie duży.

Opublikowano

myślę że można by było spróbować :D Chętnie służę pomocą jeśli jakaś będzie potrzebna

Odmawiam, po pierwsze jak sam robie to wiem co schrzanie i to naprawie.

Możliwe, że jak będę miał odblokowane porty to postawie sam serwer.

I na pewno nie szukam GM.

@Down

Mówię ogólnie, a to, że napisałeś "ja nawet nie wspomniałem o GM" czyli chodziło Ci o GMa. :D

/Edit/ Strzelałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...