Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Job lvl, pet i punkty sp.

przewod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie job lvla, peta i punktów sp. Gre zacząłem już jakiś czas temu i cały czas zastanawiam się co daje tej job lvl. Na normalu służy on do zakładania nowego sp, a na sp służy on do ? (wiem, że do 20 joba dostaje się skile) ale po za tym dodaje on dmg czy co? :P Kolejna sprawa to pet.. jaki pet dobry jest do wbijania joba na np. groszkach ? Ostatnia sprawa tyczy się punktów sp - jak rozdawać na warku tak, żeby był do pvp i pvm. Z góry dzięki..

Opublikowano

Im większy job, tym wyżej możesz ulepszać SP(na przykład na 21 jobie nie możesz mieć +15 SP).

Pet na groszki - żółw.

Co do punktów - nie da się zrobić dobrej karty pod oba kierunki. Musisz zdecydować się na jeden, bo inaczej będzie ciężko.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Czyli tak jak myślałem :P a co powiecie na HP/MP 1:1 Atak i troche w obrone lub element? Opłaci się kupowanie dyńki na woja?

Opublikowano

Na warku dobrym buildem pod takiego full tanka jest: 1 ele , 2:1 obrona/hp .

Lub pod takiego lekko tanka i troche atak: 20 atak 1 ele 10 hp reszta def , 30 atak w sumie możesz dac.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...