Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eff odzwierdziedla twoje umiejętności 50 na 50. Wiecie za co najbardziej leci eff ? Za capownie bazy na przykład... Owszem nie można też mieć za małego bo to także o czymś świadczy. Najwięcej jest graczy tzw. żółtych, czyli normalnych. Ja też mam ok.1tyś eff i gram 4fun. Na czołowych czołgach mam od 1200 do 1550 podajże. Rzadko jestem dalej niż w top 5 randomówek pod względem dmg. Jest to dla mnie po prostu gra. Nic więcej. Nie napalam się na fragi. Czysty nostress. Jeżeli ktoś patrzy na win rate, dmg lub effi za każdym razem, jest śmieszny. Nie bronie cieniasów, nie popieram "koxów".

Opublikowano

Nie mówie, że są słabe. Sam w nie idę.

Mówię, że nie są dobre dla początkujących. Zdecydowanie. Z TD najlepsze na początek są ZSRR, albo ew. USA.

A co ci do mojego Effi? Gram dla przyjemności, nie dla effi.

Poza tym, moje effi nie odzwierciedla moich umiejętności. Zbyt często jestem najlepszy w bitwie :U Mam coś takiego, że effi może za wysokie nie jest, ale jak w co drugiej bitwie kiedy jestem na szczycie tabeli mam najlepszy wynik z drużyny... :U

Zobacz sobie effi poszczególnych czołgów specjalisto, bo w większości mam powyżej 1150. To nie moja wina, że przez jakieś jebane pomidory mam niskie Effi.

Jeśli w większości masz 1150 to.. dalej jesteś uznawany za przeciętniaka.

Co do 'jebanych pomidorów' zazwyczaj czerwoni są gracze 3k- bitew, od 5k każdy myślący ma 1200+, ja nie wiem jak Ty na 9k+ masz 900.

Wniosek? Wyzywasz od 'JEBANYCH POMIDORKÓW' a dużo Ci do nich nie brakuje, myślę wręcz że gdy ogarną grę to szybciutko Cię przegonią.

Mój 9letni kuzym ma na 6k bitew Eff mniejsze o 8 od twojego.

Opublikowano

Pragnę przypomnieć, że bitwa nie zależy tylko do ciebie, lecz także od innych 14 osób. Oni najbardziej mogą popsuć ci staty. Nawet jak się byś zesrał to i tak czasem nie możesz wygrać.

Opublikowano

Co do 'jebanych pomidorów' zazwyczaj czerwoni są gracze 3k- bitew, od 5k każdy myślący ma 1200+, ja nie wiem jak Ty na 9k+ masz 900.

Wniosek? Wyzywasz od 'JEBANYCH POMIDORKÓW' a dużo Ci do nich nie brakuje, myślę wręcz że gdy ogarną grę to szybciutko Cię przegonią.

To samo co @up

Sam wyzywasz mnie od "jebanych pomidorów" w tej chwili, ale nawet gdybyś miał się zesrać, nie dasz rady samemu wygrać bitwy.

Ja przez dłuższy czas nie ogarniałem gry. Nie czepiaj się więc, bo to tak, jakbym ja się miał ciebie czepiać twojego rysowania (chociaż wogl nie wiem jak rysujesz). Rozumiesz? Jak nie wiesz jak ktoś gra, to go nie oceniaj tylko i wyłącznie po Effi...

Jeżeli co chwila mam bitwę, w której jako jedyny myślę, bo 14 osób (no dobra, może 12) to takie pomidorki i bezmózgi, to wiesz...

Ta gra to ponad 90% gimbusów, którzy nie umieją grać. :*

Tak średnio, to raz na kilkanaście bitwej jestem dalej niż 5 w rankingu drużynowym, a tak co 3-4 bitwę jestem w pierwszej 3.

Tak więc, proszę się uspokoić, a nie już się czepiać: "Jezu, jaki z ciebie noob, o mój Boże, przecież ja jestem taki zajebisty, a ty to taki chujek mały, który grać nie umie"

Chcesz się czepiać, to możesz to napisać na priv, a teraz skończmy Off-Top, bo pytanie było o początki gry.

Opublikowano

Witam, nie jestem pomidorem, jestem kartoflem > patrz sygna

A tak na serio, eff nie odzwierciedla skilla, typ z effi dużo większym ode mnie wziął mnie na 1 vs 1, rozjebałem go kilkukrotnie.

Zauważ, ile marvelus ma rozwiniętych linii i jak bardzo effi traci się na 1T - 5T

Pozdro

Czasami jeździmy na pierwszą linię czołgami które powinny siedzieć z tyłu, nawet dla beki :U

shoob.png

Opublikowano

Pragnę przypomnieć, że bitwa nie zależy tylko do ciebie, lecz także od innych 14 osób. Oni najbardziej mogą popsuć ci staty. Nawet jak się byś zesrał to i tak czasem nie możesz wygrać.

To samo co @up

Sam wyzywasz mnie od "jebanych pomidorów" w tej chwili, ale nawet gdybyś miał się zesrać, nie dasz rady samemu wygrać bitwy.

Ja przez dłuższy czas nie ogarniałem gry. Nie czepiaj się więc, bo to tak, jakbym ja się miał ciebie czepiać twojego rysowania (chociaż wogl nie wiem jak rysujesz). Rozumiesz? Jak nie wiesz jak ktoś gra, to go nie oceniaj tylko i wyłącznie po Effi...

Jeżeli co chwila mam bitwę, w której jako jedyny myślę, bo 14 osób (no dobra, może 12) to takie pomidorki i bezmózgi, to wiesz...

Ta gra to ponad 90% gimbusów, którzy nie umieją grać. :*

Tak średnio, to raz na kilkanaście bitwej jestem dalej niż 5 w rankingu drużynowym, a tak co 3-4 bitwę jestem w pierwszej 3.

Tak więc, proszę się uspokoić, a nie już się czepiać: "Jezu, jaki z ciebie noob, o mój Boże, przecież ja jestem taki zajebisty, a ty to taki chujek mały, który grać nie umie"

Chcesz się czepiać, to możesz to napisać na priv, a teraz skończmy Off-Top, bo pytanie było o początki gry.

Panowie, a wy myślicie że nikt inny nie gra 1 vs 29? Każdy trafia na takie same bitwy.

Marvelus, tłumaczysz że zawsze jesteś topowym graczem w teamie a masz te 500 średniego dmg na bitwę.

Myślisz że tylko Ty nie ogarniałeś gry jak zaczynałeś? Każdy kiedyś był totalnym newbie, ale zawsze wydawało mi się że samo doświadczenie w tej grze dużo daje, jak widać jest to złudny slogan.

Witam, nie jestem pomidorem, jestem kartoflem > patrz sygna

A tak na serio, eff nie odzwierciedla skilla, typ z effi dużo większym ode mnie wziął mnie na 1 vs 1, rozjebałem go kilkukrotnie.

Zauważ, ile marvelus ma rozwiniętych linii i jak bardzo effi traci się na 1T - 5T

Pozdro

Czasami jeździmy na pierwszą linię czołgami które powinny siedzieć z tyłu, nawet dla beki :U

1. to nie kartofle tylko ziemniaki

2. to nie ziemniaki tylko pyry

3. na tierach 1-5 wbij się tak samo eff jak na 6-10, często nawet łatwiej niż na tych wyższych ;)

PS: Polecam wszystkim zajrzeć do tego tematu i na kanały tych ludzi, naprawdę można wiele się nauczyć. http://www.mpcforum.pl/topic/958501-ciekawe-filmy-z-wota/

Opublikowano

500dmg... Spoko, tylko popatrz na czołgi takie jak IS (1380), T32 (1340), IS-3 (1350) itp... Do tego zauważ że jakieś 4-5k bitew mam na czołgach którymi wyciągnięcie 600dmg to już jest dobrze. ;) A przy okazji - 15k wyspotowanych przeciwników. Problem? :) Nie chce się już z tobą kłócić, bo tracę swe siły witalne (olek XDDDDDD WIESZ O CZYM MÓWIE XDDDDDD), ale K. Ja mam swoje zdanie o moich umiejętnościach, ty swoje. A, i co do bitew 1vs29 - wszyscy takie mają, ale mi potrafią 12 bitew na 15 wpaść takie... o.O Może się już nie kłóćmy, bo nie ma to sensu najmniejszego. Nie bawię się w "granie jak pro e-sportowiec" tylko P4F (Play For Fun - nie Free, bo jakieś 500zł tonie free :U). Każdy gra jak chce i jak umie. Ja możenie gram tak jak Multi, ale znam sięna tej grze, rozegrałem sporo bitew, poświęciłem sporo czasu na forach i czytaniu o poszczególnych czołgach. Nie uznaje się, za chodzącą czołgopedię, ale chyba żaden gracz na tym forum nie powie ci, ile HP ma każdy czołg w grze :U

Opublikowano

1. to nie kartofle tylko ziemniaki

2. to nie ziemniaki tylko pyry

3. na tierach 1-5 wbij się tak samo eff jak na 6-10, często nawet łatwiej niż na tych wyższych ;)

PS: Polecam wszystkim zajrzeć do tego tematu i na kanały tych ludzi, naprawdę można wiele się nauczyć. http://www.mpcforum.pl/topic/958501-ciekawe-filmy-z-wota/

Co ty pierdolisz?

Na 1-5 gra się dużo gorzej przez pomidorki.

Poza tym praktycznie nie ma możliwości kątowania, a są debile, którzy poświęcą życie dla jednego killa (chowasz się, masz mało hp, wyjeżdża ci gość z full hp, zabija cię, po czym od razu twoi go zabijają).

Poza tym są też IV scouty jak M5 Stuart zaniżające staty

I niższe czołgi np. II tier arty

shoob.png

Opublikowano

Nikt nie jest alfą i omegą. Nie raz zdarzało się, że na kompaniach wygrywałem ze swoim teamem (jako rozstawiający) z klanami całymi na fioletowo. Osobiście nie mam xvm i wisi mi jakie kto ma staty. Wszystko okazuje się w praniu. Ludzie tworzą konta, na których kupują same czołgi premium, albo robią sobie jeden czołg/linie. Ludzie którzy mają już ponad 10k bitew... Dla mnie to także 4fun i zupełny relaks. Nikt tutaj nie będzie liczył kto, komu, za ile. Większość osób po prostu ogarnia i wie co ma robić na polu bitwy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...