Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do max 1400zł

AfgFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chociażby na ceneo czy na allegro jest taniej ;P

ale wliczaj koszty transportu :) ja do esc mam 15 min

battlefield3wallpaperhdf.jpg
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wez wszystko podsumuj, co chcesz kupić, bo nie chce mi sie wracac na 1 strone. Wtedy wybierzemy najtańszy sklep ;D

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

To wez wszystko podsumuj, co chcesz kupić, bo nie chce mi sie wracac na 1 strone. Wtedy wybierzemy najtańszy sklep ;D

sklep dla mnie najlepszy to esc pl tam już kupowałem dużo sprzętu i 0 problemów jakoś wole kupować dostając do ręki a nie kurierem więc sklep już masz

Opublikowano

mógłbym i dać te 100 zł więcej ale czy tej karcie grafiki pójdą mi wszystkie tytuły na Ultra na 1920x1080 ?? i również wszystkie tytuły które wyjdą w tym roku i czy ta karta graficzna jest lepsza czy gorsza ? i na ile około % http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gtx-670-2gb-ddr5-256-bit-hdmi-dvi-dp-box-gv-n670wf2-2gd-498396/

Opublikowano

wydajność 7950 za +20% jej ceny

nvdia jest nieopłacalna totalnie, jedyne co można brać pod uwagę to GTX650 Ti/Boost lub GTX660

Opublikowano

Wydajność 7970*

680 = 7970/ghz (nie licząc tego że radka wyżej wykręci), a 680 =/=670

Tzn.? Oprócz Crysis 3 wszystko na ultra odpalisz jak o to Ci chodzi ;d

Crysisa 3 tez na maxie w fullhd odpali na jednym monitorze, może bez powalającej liczby fpsów ale pójdzie ;p

Opublikowano

średnia 25-30 fps to jeszcze nie tragedia, po za tym można puścić na high i też będzie pięknie wyglądać, ale koniec offtopu

@UP może być, ale to w końcu nie GHz

Opublikowano

680 = 7970/ghz (nie licząc tego że radka wyżej wykręci), a 680 =/=670

Crysisa 3 tez na maxie w fullhd odpali na jednym monitorze, może bez powalającej liczby fpsów ale pójdzie ;p

Ile FPS na jakimś BF3

Crysis 3 wymagania

Więc czemu ma być pokaz slajdów

Czyli karta grafiki za 1500 zł nadal jest dupna?

• Karta graficzna: najnowszy model ze wsparciem dla DX11, Nvidia GTX 680 lub AMD Radeon HD7970
Opublikowano

No tak ale nie bedzie na ultra itd. bardzo płynnie :P Jednak nie musisz na ultra grac, nie? High wystarczą, a wtedy bedzie dobrze :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

No tak ale nie bedzie na ultra itd. bardzo płynnie :P Jednak nie musisz na ultra grac, nie? High wystarczą, a wtedy bedzie dobrze :)

po to chce wydać 1500 zł by móc pograć płynnie .... to na jakiej karcie grafiki w Crysisa 3 na Ultra w Full HD pogram z 50 fps ?

Opublikowano

Raczej pójdzie BF4 bo to pewnie to samo co trójka z odświeżonymi teksturami

OC zrobisz, i będzie po nim troszkę lepiej

Opublikowano

powiedziałeś że grając w crysisa 3 na jednym monitorze dam rade płynnie pograć na ultra być może o co chodzi da się grać na 2 monitorach ?? szczerze to i tak bd grać tylko na 1

Tak na ile FPS stawiasz ? chciałbym by na multi było chociaż płynne 60 fps

ponoć na tej w bf3 na ultra wyciągne 50/60 fps http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gtx-560-1024mb-ddr5-256bit-dvi-hdmi-pci-e-830-4008-wer-oc-overclock-gv-n56goc-1gi-398900/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...