Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Dawidziuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha a co myslales Dobry serwer z terrari nigdy niepowstanie a wiesz dlaczego ??

1.Zamały swiat aby mogl pomiescic wiencej graczy niz 10

2.Durzo pracy nad pluginami

3. mała ilosc osób które posiadają durzo pieniędzy na serwer

Opublikowano

Ciekawie wygląda ale niedługo terraria 1.2 będzie serwer na 1.2 ?

a macie jakieś zabezpieczenie przeciw przenoszeniu eq z singla ?

Już jest wersja 1.2 :P. Jedyna jaka teraz wyjdzie to 1.3 :P

12-AwardImgMaster-1361229897.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie jedno i jedyne.

Jakim prawem autor tematu ukradł mój nick, by zrobić sobie śmieszny serwer do gry której nawet nie znam?

Jestem użytkownikiem tibiopedia.pl na którym wykonano dla mnie sygnaturę, przez człowieka który zajmował się grafiką komputerową.

Na ów forum mam nick Freszol.

Autorowi tematu prawdopodobnie tak spodobało się moje name, że postanowił mi je ukraść.

Natknełem się na ten temat szukając mojego name w google.

Proszę by NIE UŻYWANO MOJEGO NICKU INSAHORIS, ponieważ ja je wymyśliłem i nie życzę sobię by ktoś gdzieś je wypisywał i używał do własnych celów.

Opublikowano

Mam pytanie jedno i jedyne.

Jakim prawem autor tematu ukradł mój nick, by zrobić sobie śmieszny serwer do gry której nawet nie znam?

Jestem użytkownikiem tibiopedia.pl na którym wykonano dla mnie sygnaturę, przez człowieka który zajmował się grafiką komputerową.

Na ów forum mam nick Freszol.

Autorowi tematu prawdopodobnie tak spodobało się moje name, że postanowił mi je ukraść.

Natknełem się na ten temat szukając mojego name w google.

Proszę by NIE UŻYWANO MOJEGO NICKU INSAHORIS, ponieważ ja je wymyśliłem i nie życzę sobię by ktoś gdzieś je wypisywał i używał do własnych celów.

No wiesz, wolny rynek nie ma jakiś zakazów obowiązujących dot. nicków każdy może mieć jaki chce o tyle że jest wolny i nie podpisuję się pod realną osobę która owy nick także posiada...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No wiesz, wolny rynek nie ma jakiś zakazów obowiązujących dot. nicków każdy może mieć jaki chce o tyle że jest wolny i nie podpisuję się pod realną osobę która owy nick także posiada...

Nie interesuje mnie Twoje zdanie, tylko ma tutaj napisać osoba która dopuściła się kopiowania mojego nicku. Nie po to go wymyślałem, by ktoś go sobie przywłaszczał. Nie po to tworzono dla mnie sygnature, by ktoś robił sobie z niej logo.

Tyle mam do powiedzenia, radze zmienić nazwe, inaczej widac brak kreatywnosci w tworzeniu serwera. Serwer chcesz tworzyc, ale nie umiesz wymyslic nazwy? Zalecam jakies leki na wyobraznie.

I zmien ta nazwe jesli cokolwiek masz zamiar robic, nie zycze sobie kopiowania nicku.

I to jest podszywanie sie pod inna osobe, poniewaz nikt nie mial takiego nicku nigdy wczesniej. Po za tym sygnatura byla robiona na wlasne zyczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...