Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy projekt mentorów - Niezbędnik forumowicza

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieszą mnie te negatywne opinie. Naprawdę do wszystkiego musicie mieć takie podejście?

Czy taki dział i jego zawartość komukolwiek szkodzi? Nie, nie szkodzi, a niektórzy mogą mieć ochotę poczytać to, co jest tam zawarte.

Więc jeżeli dział nie wpływa w żaden sposób negatywnie na użytkowników i na forum, a niesie ze sobą korzyści, nawet jeżeli malutkie i dla małego grona userów, to czy jest to powód do takiej agresji?

Rozumiem, gdyby to było szkodliwe, sprawiające, że userzy mają gorzej, ale tak nie jest.

Więc z łaski swojej, skończcie te wywody bo są bardziej poniżające niż znaczenie waszych negatywnych komentarzy.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dział ładny i interesujący, ale prośba do Ciebie kierzek:

Napraw błąd bazy, bo codziennie się sypie. Jesteś technicznym(tak czytałem), więc liczymy na Ciebie! ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Śmieszą mnie te negatywne opinie. Naprawdę do wszystkiego musicie mieć takie podejście?

Czy taki dział i jego zawartość komukolwiek szkodzi? Nie, nie szkodzi, a niektórzy mogą mieć ochotę poczytać to, co jest tam zawarte.

Więc jeżeli dział nie wpływa w żaden sposób negatywnie na użytkowników i na forum, a niesie ze sobą korzyści, nawet jeżeli malutkie i dla małego grona userów, to czy jest to powód do takiej agresji?

Rozumiem, gdyby to było szkodliwe, sprawiające, że userzy mają gorzej, ale tak nie jest.

Więc z łaski swojej, skończcie te wywody bo są bardziej poniżające niż znaczenie waszych negatywnych komentarzy.

(myślenie wrednej) O nie to zła opinia! Trzeba zamknąć mordy wszystkim ludziom.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

(myślenie wrednej) O nie to zła opinia! Trzeba zamknąć mordy wszystkim ludziom.

Nie każda negatywna opinia jest zła. Czasami negatywy są prawidłowo wywnioskowane, ale w takiej sytuacji, jak ta, dla mnie jest to po prostu śmieszne,

Niech ktokolwiek wymieni mi przynajmniej jeden, konstruktywny powód, dla którego ten dział szkodzi użytkownikom i nie powinien istnieć.

Opublikowano

Zespól mentorów - 4 strony plakietek (nie wiem czy jest ich więcej, czy mniej. ja już ponad miesiąc mam plakietkę MMT...)

http://www.mpcforum....w&do=spec&id=11

A efekt widac w dziale w którym są aktualnie tylko stare tematy czy też kilka wywiadów.

Wszystkie te, które określasz jako "stare" tematy powstały właśnie za kadencji mentorów z aktualnej ekipy.

Także tematy nie są tak stare jak myślisz.

Dział powstał po to, by użytkownicy mieli łatwiejszy dostęp do treści, która jest tutaj zawarta.

Łatwo jest krytykować, prawda ?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Wszystkie te, które określasz jako "stare" tematy powstały właśnie za kadencji mentorów z aktualnej ekipy.

Także tematy nie są tak stare jak myślisz.

Dział powstał po to, by użytkownicy mieli łatwiejszy dostęp do treści, która jest tutaj zawarta.

Łatwo jest krytykować, prawda ?

kto szuka nie błądzi ja nie miałem problemu z tymi rzeczami o wszystkim dowiedziałem się sam lub z tematów które były podpięte (czytaj rangi)

Nie każda negatywna opinia jest zła. Czasami negatywy są prawidłowo wywnioskowane, ale w takiej sytuacji, jak ta, dla mnie jest to po prostu śmieszne,

Niech ktokolwiek wymieni mi przynajmniej jeden, konstruktywny powód, dla którego ten dział szkodzi użytkownikom i nie powinien istnieć.

Faktycznie użycie zła opinia to złe słowo. Chciałbym tylko zauważyć że twój argument można użyć w każdej sugestii. A sam jestem źle nastawiony na to ponieważ wszystkie wasze dodatkowe projekty to klapa:

Codersi - zapomniałem prawie że o nich

Gazetka MPC - nie muszę chyba pisać

MMT - Porażka

1330007971-U359964.png

Opublikowano

kto szuka nie błądzi ja nie miałem problemu z tymi rzeczami o wszystkim dowiedziałem się sam lub z tematów które były podpięte (czytaj rangi)

Faktycznie użycie zła opinia to złe słowo. Chciałbym tylko zauważyć że twój argument można użyć w każdej sugestii. A sam jestem źle nastawiony na to ponieważ wszystkie wasze dodatkowe projekty to klapa:

Codersi - zapomniałem prawie że o nich

Gazetka MPC - nie muszę chyba pisać

MMT - Porażka

A czemu to ma być porażką? Ja chce tylko argumentu, dlaczego podchodzi się do tego tak negatywnie ;-)

Jeżeli dostane choć jeden, to przyznam racje, że może faktycznie zostało to źle zrobione. Tylko proszę, by było to coś naprawdę konstruktywnego, a nie "przeczucie" bo "wcześniejsze też takie były".

Opublikowano

1.Dział się szybko wypali (bo ile można pisać idiotycznych poradników)

2.Marselo wszystkim kordynuje (Jakby danie mu GM'a nie było już idiotycznym pomysłem)

1330007971-U359964.png

Opublikowano

1.Dział się szybko wypali (bo ile można pisać idiotycznych poradników)

2.Marselo wszystkim kordynuje (Jakby danie mu GM'a nie było już idiotycznym pomysłem)

1. To jest przeczucie, które nie musi się spełnić. Chyba, że jesteś jasnowidzem, to gratuluje.

Edit: Zamknijmy wszystkie działy na forum. Ile można pisac ciagle o tej samej grze, czy innej tematyce? ;-)

2. heh..poważnie? Rzeczywiście, to tym razem nie wina Tuska, tylko Marselo ;-)

Edit: A i btw, tak na przyszłość, koordynuje, a nie kordynuje ;-)

Nie no bardziej głupich argumentów to ja chyba nie czytałam tutaj na forum. No chyba, że ktoś go przebije ;-)

Ja akurat nie byłam w mentorach w tym czasie, kiedy te wywiady i poradniki były tworzone, ale jak dla mnie kawał naprawdę dobrej roboty. Komu się przyda, temu się przyda.

Mam nadzieje, że niedługo i ja będę mogła w tym uczestniczyć i coś takiego wykonać ;-)

Opublikowano

1. To jest przeczucie, które nie musi się spełnić. Chyba, że jesteś jasnowidzem, to gratuluje.

Edit: Zamknijmy wszystkie działy na forum. Ile można pisac ciagle o tej samej grze, czy innej tematyce? ;-)

2. heh..poważnie? Rzeczywiście, to tym razem nie wina Tuska, tylko Marselo ;-)

Edit: A i btw, tak na przyszłość, koordynuje, a nie kordynuje ;-)

Nie no bardziej głupich argumentów to ja chyba nie czytałam tutaj na forum. No chyba, że ktoś go przebije ;-)

Ja akurat nie byłam w mentorach w tym czasie, kiedy te wywiady i poradniki były tworzone, ale jak dla mnie kawał naprawdę dobrej roboty. Komu się przyda, temu się przyda.

Mam nadzieje, że niedługo i ja będę mogła w tym uczestniczyć i coś takiego wykonać ;-)

błagam cię już teraz wstawiają idiotyczne poradniki jak "jak dodać obrazek" i co może jeszcze mają zamiar zrobić ze wszystkimi na forum wywiady już to widzę

Wywiad ze spambotem

1.Jak masz na imię

[sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM]

2.Co cię przywiodło na forum

[sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM][sPAM]

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Wywiady są akurat spoko, tyle, że aktualnie straciły swoją magię.

Kiedyś w gazetce lepiej to się prezentowało. Teraz to przeprowadzanie wywiadów, będzie takie suche itd.

Co do samego działu. Zbędny. Przecież miał być blog. Zdecydujcie się w końcu jaką formę chcecie robić. Co chwile jest zmieniana - a to blog, a teraz taki "pomysł".

Ale i tak się obawiam najgorszego, że znów projekt robiony przez mentorów pójdzie sobie gdzieś :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Kiedyś w gazetce lepiej to się prezentowało. Teraz to przeprowadzanie wywiadów, będzie takie suche itd.

Co do samego działu. Zbędny. Przecież miał być blog. Zdecydujcie się w końcu jaką formę chcecie robić. Co chwile jest zmieniana - a to blog, a teraz taki "pomysł".

Ale i tak się obawiam najgorszego, że znów projekt robiony przez mentorów pójdzie sobie gdzieś :).

Ten projekt nie może sobie "pójść gdzieś", ponieważ to co zostało tutaj zaprezentowane nie zniknie. Korzystać z tego będą ludzie zapewne przez bardzo długi czas.

Co najwyżej projekt może zostać zastopowany, z biegiem czasu zapomniany, jednak ekipa mentorów na to nie pozwoli. :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Najbardziej mnie dziwią ludzie, którzy wypisują na forum, że Mentorzy nic nie robią, a gdy okazuje się, że jednak coś zrobili to skreślają projekt w zalążku. Na blogach dostawaliśmy komentarze, że nikt nie zauważy naszej pracy i nie ma sensu prowadzić tego 'na ubuoczu', a teraz gdy powstał dział okazuje się, że nie jest konieczny. Wszystko robimy aby urozmaicić forum, wspomóc zielonych, otworzyć się na nich, ale niektórych osób nigdy się nie przekona. Coraz bardziej mi się wydaję, że to krytykowanie MMT, teraz Mentorów, czy w ogóle jakichkolwiek nowości jest dla zasady(nieważne czy projekt jest dobry czy słaby). Gdybyśmy nie wprowadzali na forum nic nowego to też byłoby źle, bo za nudno. Nikt na siłę Was do tego nie zmusza, nie chcecie tego to tam nie zaglądajcie. Nie zauważacie jednak, że są też pozytywne opinie i jeśli będzie trzeba to będziemy prowadzić ten projekt chociażby dla garstki osób.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Najbardziej mnie dziwią ludzie, którzy wypisują na forum, że Mentorzy nic nie robią, a gdy okazuje się, że jednak coś zrobili to skreślają projekt w zalążku. Na blogach dostawaliśmy komentarze, że nikt nie zauważy naszej pracy i nie ma sensu prowadzić tego 'na ubuoczu', a teraz gdy powstał dział okazuje się, że nie jest konieczny. Wszystko robimy aby urozmaicić forum, wspomóc zielonych, otworzyć się na nich, ale niektórych osób nigdy się nie przekona. Coraz bardziej mi się wydaję, że to krytykowanie MMT, teraz Mentorów, czy w ogóle jakichkolwiek nowości jest dla zasady(nieważne czy projekt jest dobry czy słaby). Gdybyśmy nie wprowadzali na forum nic nowego to też byłoby źle, bo za nudno. Nikt na siłę Was do tego nie zmusza, nie chcecie tego to tam nie zaglądajcie. Nie zauważacie jednak, że są też pozytywne opinie i jeśli będzie trzeba to będziemy prowadzić ten projekt chociażby dla garstki osób.

Jakiej kurwa zasady? Filmy mmt które nie są promowane na głównej stronie mpc mają po 1k wyświetleń w miesiąc. Wasz dział też będzie mało kto odwiedzał bo to gówno. Krytykują bo to gówno a nie mentorzy, projekty których nikt nie czyta.

fnaticno1.png

Opublikowano

@up i tu sie mylisz.Mi sie ten pomysł bardzo podoba,w końcu coś ruszyło.Przeczytałem sobie wywiady,poczytałem o rangach,obejrzałem film.Jak dla mnie bomba B)

Opublikowano

Projekt mentorów jest cały czas udoskonalany i to z myślą o wygodzie użytkowników został wprowadzony cały dział zamiast blogów, ponieważ nowi userzy nie zawsze wiedzą gdzie takowy blog znaleźć. Ba! Najczęściej nie mają pojęcia o jego istnieniu. A dział każdy zauważy. ;) Świetna robota. Oby pracowało się tak dalej. ;)

Opublikowano

Wywiady były by lepsze, gdyby mentorzy zapowiadali z kim chcą przeprowadzić wywiad, a użytkownicy zadawali by pytania, potem z tych wszystkich pytań wybierałoby się x najlepszych i robiło wywiad. /Być może nad tym myślicie, nie wiem./

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

Wywiady były by lepsze, gdyby mentorzy zapowiadali z kim chcą przeprowadzić wywiad, a użytkownicy zadawali by pytania, potem z tych wszystkich pytań wybierałoby się x najlepszych i robiło wywiad. /Być może nad tym myślicie, nie wiem./

Tak to będzie teraz wyglądało :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Mentor jest po to by pomagac i wykazywac sie ponadprzecietna wiedza, a projekty sa dodatkiem do naszej pracy i nie sa obowiazkowe wiec wyluzujcie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Dział, odpowiadający Pogaduszką. Praktycznie to samo.

Ogólnie gdyby było mniej tych regulaminów,

Dział nie byłby potrzebny.

A tak typowy nowy użytkownik, ogarnia to forum po jakiś 5dniach.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...