Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft zwiechy

Rama Fani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłącz zbędne programy typu GG,Skeype,Przeglądarka, także zmniejsz w ustawieniach tak by było na low/easy.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

norton Ci blokuje aplikacje minecrafta, bo masz pewnie ustawione w nim, by redukowało zużycie cpu. Wyłącz nortona i odłącz neta na czas testów i zobacz jak będzie Ci sie grało bez antywirusa. Jesli nie bedzie się nic działo to masz winowajce

Opublikowano

upy informatycy za dyche ... Lepiej wyjdźcie z tematu @topic O chłopaku ... Wyrzuciłeś pieniądze w błoto. Dlaczego kupujesz komputer skoro się na tym nie znasz? Ramy na pewno jakieś no name. Masz kartę graficzną zintegrowana, żadna gra ci nie pójdzie na niej, no chyba że z 20fps. Nic nie zrobisz, musisz kupić nowa. Tak na przyszłość polecam ci przeczytać stronę stopgotowcom.pl dużo się nauczysz stąd. Jeśli możesz to oddaj ten pseudo komputer.

Opublikowano

przydziel wiecej ramu do minecraftaa i powyłaczaj programy w tle a z tego co mi sie zdaje skype najbardziej scina :x

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

MorN wszystkie gry które mam na komputzerze śmigają na najwyższych detalach (Far Cry 3) w lolu ładuję się 10 sec więc coś nie halo tylko z mc...

Patrząc na procesy gdy odpalam minecrafta mam 350000 k czy jakoś tak i stale rośnie im więcej gram tym jest coraz więcej tego :/

Opublikowano

Choć niby powszechna opinia jest taka ,że jeżeli gra ma gorszą grafikę to mało zużywa...Jest to oczywiście nie prawa :) Potwierdzeniem ,ów rzeczy jest oczywiście MineCraft, postawiony na silniku Java.

Jak wcześniej już wspomniałem, MineCraft jest dosyć wymagającą grą.Jeżeli mówisz prawdę ,że inne gry działają ci bardzo dobrze tylko nie nasza gra od studia Mojang, proponuję re-install javy oraz sterowników do karty graficznej(na te najnowsze). ^_^ Powinno pomóc, bo widać ,że reinstall gry nic nie da, ponieważ nie jest wina w nim. Życzę powodzenia oraz szybkiego rozwiązania problemu, no i oczywiście Miłego Dnia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...