Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacje - Jakie Plany?

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sierpień - Robota

Lipiec - Przemierzanie Polski autostopem, ze znajomym w poszukiwaniu koncertów, wina i bez grosza przy duszy :D

Wrzesień - Tydzień w Chorwacji ze znajomymi i przygotowanie do studiów :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Cóż do 15 lipca szkoła językowa i staż. Potem Paryż , Marsylia , Polska ( alkoholing ) a na końcu "smażing jak to kolega autor nazwał , na plaży koło domu. Oczywiście nie można pominąć licznych dyskotek bo to w wakacje jest O.B.O.W.I.Ą.Z.K.O.W.E!

Opublikowano

Miesiąc w Niemczech w pracy później wydawanie kasy na różne głupoty (kolejny miesiąc)

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Ja już mam wakacje. W tej chwili to się opierdalam bo mieszkam na wsi i nie ma nigdzie roboty (hajs się nie zgadza).

Ja planuję pojechać nad solinę na kurs płetwonurka, w tamtym roku było zajebiście i mam zamiar zrobić kolejne uprawnienia, a tak po za tym zakopane na tydzień z hakiem, pochodzę sobie po górach, poimprezuje itd.

Na pewno też chcę jechać do Radomia na pokazy lotnicze.

Po za tym to pewnie jakieś wypady na 1-2 dni też w planach będą, się zobaczy nie się nie zobaczy #stifłonda

Ambitnie ;) Oczywiscie powodzenia tam w znalezieniu roboty jakiejs.

U mnie już bileciki kupione do włoch na 15 czerwca :) 10 Dni <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...