Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacje - Jakie Plany?

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wakacje-2013-likely-pl-0f9aa990.png

A więc panowie i panie wakacje już niebawem...

Gdzie się wybieracie w tegoroczne wakacje? Może cieplejsze kraje Hiszpania, Italia? czy może patriotycznie na mazury albo nad Bałtyk? :)

Ja osobiście wyjeżdżam 15-16 czerwca (bynajmniej tak planuje ale nie pozniej niz po 20) do słonecznej Italii do mojej rodzinki w Pescarze, smażing, plażing przez półtora miesiąca :P

A u was jak to wygląda?

Opublikowano

Zapewne Szwajcaria/Niemcy, podobno mam jechać ze znajomymi starszych do Słowenii do Bovec (znowu -.-). Znudziło mi się wchodzenie na skaliste góry (2200+m n.p.m). Pochodziłbym po lajtowych górach, bez skalistych podejść^^ Wszędzie już prawie byłem ;c Tylko zostały mi te państwa typu Rosja, Rumunia etc.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Jak zwykle dom, plaża. Może pojadę na śląsk. Potem pod koniec wakacji ślub mamy.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

A tak myslalem żeby zabrać dziewczynę do Jinno lub Chunjo, jeszcze się zastanwiamy.

Tak na poważnie to pewnie Poznań :D, tak bardziej przedmiescia, ale jest zajebiscie ;D

skpUo.png

Opublikowano

Najwieksza radosc sprawi mi domowe lenistwo, bo nie moge juz wytrzymac z nauka. Poki co nie planuje nic dokladnie. W tym roku bedzie spontanicznie.

#don't care

Opublikowano

w wakacje chce zapuscic wlosy na grzywke taka troche krotsza niz do oczu zeby mnie oczu nie zaslanialy i troche schudnac bo jestem teraz za gruby troche tak do 50 kg i znalesc dziewczyne blondynke nizsza ode mnie i troche chudsza zeby nie byla gruba i tak w ogole jade do rabki na tydzien bo wujek tam mieszka i popracuje u niego na budowie z facetami bedzie wspaniale

Opublikowano

Ja już mam wakacje. W tej chwili to się opierdalam bo mieszkam na wsi i nie ma nigdzie roboty (hajs się nie zgadza).

Ja planuję pojechać nad solinę na kurs płetwonurka, w tamtym roku było zajebiście i mam zamiar zrobić kolejne uprawnienia, a tak po za tym zakopane na tydzień z hakiem, pochodzę sobie po górach, poimprezuje itd.

Na pewno też chcę jechać do Radomia na pokazy lotnicze.

Po za tym to pewnie jakieś wypady na 1-2 dni też w planach będą, się zobaczy nie się nie zobaczy #stifłonda

Opublikowano

Chlanie wina z losowymi ludźmi i czasem robota..

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

28 lipca do Włoch dokładniej blisko scani

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Siedzenie w domu :D

Nie tylko ja tak mam ^_^

Może jak coś się uzbiera to pojadę, ale ogólnie dom i jazda na rowerku. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...