Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Złoto ravia

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oczywiście że się opłaca jak masz kase kup sobie 6zł za 100kk wydasz 12zł i masz dobry start gry :) lepiej tak niż na is wydać +50 zł żeby coś osiągnąć

Opublikowano

Tak, tylko uważaj bo jeśli są to yangi od bota a gość dostanie bana to jest możliwość że Ty też otrzymasz bana. Więcej masz o tym w regulaminie.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No ok, a takie pytanie mam co byście mi polecili kupić dla mentala na 52 lvl na ravii, eq mam jako takie więc można expić, KU na buffa czy Ku na mentala albo co tam uważacie, like czeka :P

Opublikowano

No ok, a takie pytanie mam co byście mi polecili kupić dla mentala na 52 lvl na ravii, eq mam jako takie więc można expić, KU na buffa czy Ku na mentala albo co tam uważacie, like czeka :P

Zrobić bojowca kupić riba pro średnie za tą kasę z allegro i jechać na metki na wężowe pole albo wbić silne G1 expić w v2 spot szponów lub też zrobić pro skille na bufce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...