Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega-Tut]Jak Kupić Yang Na Allegro

kacperski1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na początek dwie sprawy:

1.Wiem, że było sporo takich poradników lecz ten na pewno przyda sie komuś(osobie niepełnoletniej ale 13+)

2.Zanim przeczytasz daj +

A więc do rzeczy w poradniku opiszę w jak najbardziej szczegółowy sposób jak kupić yang przez allegro

Co musimy posiadać:

1.Konto w serwisie Allegro

2.E-mail

3.Gadu-Gadu(opcjonalnie)

4.Trochę pomyślunku i podstawowych umiejętności

A więc teraz tak postępujemy według instrukcji:

-Zamawiamy odpowiednią ilość yang dla nas w serwisie Allegro

-Jeżeli sprzedający prosi o kontakt na gadu-gadu piszemy do niego i uzgadniamy szczegóły np:

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Ty-Witam. Zakupiłem przed chwilką u pana przedmiot na allegro w postaci Yang (ilość) na serwer(np.Kronos)

On-Witam. Bla Bla Bla

Ty-Przelewu dokonam na poczcie więc może to trochę zająć.

On.Dobrze rozumiem czekam. Do widzenia. Pozdrawiam

Ty-Pozdrawiam.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

-Następnie śmigasz na najbliższą pocztę podchodzisz do okienka i prosisz o druczek do dokonania przelewu na konto

-Wypełniasz druczek (Przykład wyglądu druczku)

780931223479624b7bep.jpg

-Oddajesz wypełniony druczek do okienka ona wklepuje dane na komputerze prosi cb o kwotę wpisaną na druczku +2,50zł za przelew i oddaje ci potwierdzenie transakcji

-Wracasz do domu i informujesz sprzedajacego o dokonaniu przelewu

-Jeżeli posiadasz skaner to skanujesz potwierdzenie wysyłasz mu i odbierasz yang w ciągu 10-15min jeżeli nie to czekasz około

2-3dni aż dojdzie przelew i wtedy odbierasz yangi

Poradnik w 100% wykonany przeze mnie. Liczę na + i 5*

Opublikowano

HEh

1. Nie ten dział

2. Każdy sprzedawca ma napisane w jaki sposób kupujący ma się z nim zkontaktować

3. To nie jest Mega-Tut- raczej króciutki tutek :)

4. Jedyne co może się przydać to ten druczek bo może ktoś nie wie jak to wypełniać (nikogo tutaj nie obrażam !! )

Nie dam ci - bo mi nie zaszkodziłeś. Dostaniesz + że ci się chciało w ogóle napisać :)

Pewnie zaraz n3o zaczną sypać -

<_<

Mówiłem :P Again...

Opublikowano

Yyy... Skoro tu piszesz nie pełnoletnim to niby jak ma konto zrobić na allegro skoro 18+ trzeba mieć ?

Tak można konto junior zrobić ja osobiście je posiadam

Opublikowano

My tu walczymy z tym cholerstwem a ty ..... zdrajca

Dawać mu minusy !!!!

A mi plusy co łaska :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...