Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam innej strony niż minecraft.net do zmieniania skina?

Prometeusz89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma raczej innych ;) ale zachecam jest pewna bardzo znana tylko musisz troszke zaplacic

MINECRAFT.NET

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Wątpię lub są one nie pewne. :)

Tylko oryginalna strona MineCraft'a daje możliwości skina widzianego przez wszystkich graczy- a więc mineshafter takiej możliwości nie ma. ^_^

Najgorsze, a może i lepsze jest to ,że Mojang chce pieniądze(logiczne i oczywiste) za swoją grę tj. MineCraft co oczywiście jest uzasadnione.Zakupienie konta premium daje kilka możliwości m.i. zmianę własnie skina na praktycznie jaki się chce!Teraz przystało życzyć ci powodzenia w szukaniu lub/też innym graczom, a więc życzę Miłego Dnia i Powodzenia!

Opublikowano

Nie ma innych stron niż oryginalna z minecraft a jeżeli by była to by pewnie o tym poinformowali na głównej stronie minecraft bo by się musiała łączyć z bazą danych

minecraft.net

10151019876546848615.png

Opublikowano

mineshafter ale to też jest minecraft.net innej strony nie ma niestety chyba że jakiś serwer będzie miał zrobiona pod siebie to wtedy możesz zmieniać skina na ich serwie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...