Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Premium Problem?!

Prometeusz89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio kupiłem minecrafta

i mam jak wchodze do minecraft,net mam takie cos a ja nie pamiętam co tam dałem i nie pamoętam hasła do mojego emaia Prosze o pomoc bo chce sobie zmienic skina !

post-923352-0-06019300-1370179949_thumb.png

Opublikowano

Napisz do supportu . Oni ci wysla na e-mail resetowanie pytania pomocniczego ... a jak nie to zapraszam do google tlumacz ;) i pomysl troche

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Najprawdopodobniej podczas rejestracji musiałeś wymyślić pytanie pomocnicze... Jeśli go nie znasz niżej pisze że możesz poprosić o reset pytania pomocniczego...

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

Opublikowano

Najprawdopodobniej podczas rejestracji musiałeś wymyślić pytanie pomocnicze... Jeśli go nie znasz niżej pisze że możesz poprosić o reset pytania pomocniczego...

ale hasła do emaila też mnie pamiętam ;(

Opublikowano

Jak Ty tak możesz? Szczerze to straciłeś konto. Nigdy nie miałem problemu z tym. Ale lepiej przypomnij sobie hasło do emailu.

Opublikowano

Nie ma wyjścia :) Musisz sobie przypomnieć, podobny problem też mam-lecz on wynika z winy twórców-ponieważ gdy robiłem konto nie było jeszcze czegoś takiego...gra po kilku miesiącach mi się znudziła a gdy chciałem wrócić i zmienić skina nie mogłem się zalogować ponieważ nie podałem odpowiedzi na pytanie "pomocnicze"...

Napisz do supportu . Oni ci wysla na e-mail resetowanie pytania pomocniczego ... a jak nie to zapraszam do google tlumacz ;) i pomysl troche

Support MineCraft, odpisuje a przynajmniej ma taki zamiar odpisywać do 24h... lecz w praktyce trzeba dość długo czekać. :) Miałem podobny problem ,lecz w ogóle nie odpisali.

Opublikowano

Nie ma wyjścia :) Musisz sobie przypomnieć, podobny problem też mam-lecz on wynika z winy twórców-ponieważ gdy robiłem konto nie było jeszcze czegoś takiego...gra po kilku miesiącach mi się znudziła a gdy chciałem wrócić i zmienić skina nie mogłem się zalogować ponieważ nie podałem odpowiedzi na pytanie "pomocnicze"...

Support MineCraft, odpisuje a przynajmniej ma taki zamiar odpisywać do 24h... lecz w praktyce trzeba dość długo czekać. :) Miałem podobny problem ,lecz w ogóle nie odpisali.

A jaki jest email do suppotu Minecrafta bo nie moge znaleść?

Opublikowano

Bez hasła do e-mailu nic niewskórasz chyba że napiszesz im o zmiane e-mailu bo zapomniałeś hasła do starego ale wątpie że zmienią ;/

Opublikowano

Teraz wszystko zależy od twojej pamięci. Jak napisali koledzy wyżej możesz poprosić o zmianę emaila ale wątpię żeby zmienili bo miałem ten sam problem. Jedyne wyjście to odzyskać hasło.

bhchdskg5bji.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie szybszy od 61%... Od 63 ;D Brawooo =) (please... brak ostrzeżeń za to!)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...