Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duzy problem z metkiem..

xemron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :) Od wczoraj tak strasznie laguje mi metin. Obojętnie jaki server gdy chce obrócić kamerę PPM to nie da się ogarnąć.

Jak to naprawić ? :) Będzie dużo lajków :)

Opublikowano

A czy instalowales cos przed tem co ci zaczą metek lagowac

Zainstalowałem tylko program Scratch i Aligator ( to do tworzenia animacji).

Opublikowano

Przeczyść komputer Ccleanerem

To nic nie daje.

to odinstaluj i zobacz czy nadal tak masz.

Nadal tak jest po odinstalowaniu.

Opublikowano

Reinstall Metina ? Lub wyczyść sobie dysk.

Napisz nam tu parametry swojego komputera

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

Reinstall Metina ? Lub wyczyść sobie dysk.

Napisz nam tu parametry swojego komputera

2GB Ram

Intel Pentium Dual 1.80ghz

Opublikowano

To jest wina zaśmieconego dysku, miałem podobną sytuacje oraz user z forum miał ten sam problem, oczyszczenie dysku pomogło :P

Opublikowano

To jest wina zaśmieconego dysku, miałem podobną sytuacje oraz user z forum miał ten sam problem, oczyszczenie dysku pomogło :P

Oczyszczenie wszystkich dysków nic nie pomogło .. :/

Opublikowano

Cześć :) Od wczoraj tak strasznie laguje mi metin. Obojętnie jaki server gdy chce obrócić kamerę PPM to nie da się ogarnąć.

Jak to naprawić ? :) Będzie dużo lajków :)

Wyłącz programy, które zżerają transfer internetowy. Zmień w cofingu rozdzielczość na 800x600 i wyłącz mgłę oraz graj na okienku. Powinno pomóc.

Opublikowano

Przede wszystkim sprawdź temperatury poszczególnych podzespołów komputera, ściągnij do tego specjalny program. Oraz zobacz użycie procesora i ram'u w menadżerze urządzeń podczas gdy takie coś się dzieje.

Opublikowano

Cześć. Wyłącz programy obciążające łącze, np. GG, Skype, itp. Przeczyść rejestr programem CCleaner, zdefragmentuj dysk, na którym znajduje się folder z Metin2 i sprawdź, czy nie masz wirusów. Jeśli nic nie pomoże to może to być wina internetu. Pozdrawiam! :)

1370609557-U944133.png

Sygnatura by S&M

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...