Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankedy czy normale?

Power is Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normale i jeszcze raz normale naucz sie grac z 10 postaciami na kazdej lini a nie ze tylko 2 postacie i idziesz na rankedy dostajesz suporta i nie wiesz co robic. Widywalem takich graczy az szkoda słow bot lane przegrany i tylko wyzwiska pomiedzy supem i adc a pozniej dochodzi reszta teamu. Raz spotkałem Pro suporta Polaka jak chcesz miec wardy na mapie to sam sobie je kup . Mecz przegrany suport 0 wardów i statystki szkoda słów .

Opublikowano

trzeba było się dostosować do moich rad. Teraz gnij w brązie. Tylko potem nie płacz, że masz noob team'y, bo z własnego doświadczenia wiem o ludziach z brązu, którzy grają gorzej od botów, a wyjście z niego to nic trudnego. 3 vs 5 da się wygrać. Trzeba było grać drafty i skończyć runy. A to z kda powinieneś sobie włożyć do serca / nerki ( niepotrzebne wykreślić ). Masz 40 farmy lux, nie kupiłeś w żadnym meczu butów vs brand. Jak chcesz unikać skillshotów? masz ukryte runy na ms? he?

Nie chcę cię martwić, ale ty nie wygrałeś tej gry teemo. Darius, Twitch i eve to wykierowali. Po za tym alistar ( o ile staty nie są mylne ) ogarniał. Nie licz na farta, brąz na ciebie czeka

graphic.png

Opublikowano

@up

Zgadzam się Sence dobrze Ci radził niestety ja takiego szczęścia nie miałem na początku i miałem to 1,1k elo ale po cieżkiej pracy udało mi się wydostać do platyny w tym sezonie. Lecz jeśli bym miał taką rade jak ty to bymsię jej posłuchał bo nadraftach mniej nerwów i stresu bo jedyne co przegrana Ci odbierze to 1 win więcej na normalach. No ale twój wybór jeśli przegrasz 5 meczy to już masz bronze ;)

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Nie graj rankedów bez postaci np 2 na kazda linei które ogarniasz oraz bez run, potme sie dziwicie ze siedzicie w brazie albo sa troll picki bo jak sie ma tylko mida a ktos picknie to zaraz sie zaczyna sranie

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Jak zrobisz runy to polecam rankedy. Większe wyzwanie, więcej się nauczysz.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...