Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExperionMt2 [Dedyk] [Medium]

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurcze, aż szkoda patrzeć jak taki dobry serwer stoi i gra na nim 200 osób.. Naprawdę widać, że administrator się bardzo, bardzo stara.. ;/

na początku było więcej osób?

Metin2

Opublikowano

Kurcze, aż szkoda patrzeć jak taki dobry serwer stoi i gra na nim 200 osób.. Naprawdę widać, że administrator się bardzo, bardzo stara.. ;/

na początku było więcej osób?

Lecimy do przodu, w tydzień licznik podniósł się o jakieś 100 na + i teraz dochodzi do około 350.

Myślę że do końca tego miesiąca spokojnie będzie grało 400+, a to z tego względu, że do współpracy dołączy w najbliższym czasie kilku youtuberów, oraz planowany update również przyciąga graczy.

A tak na osłodę załączam zdjęcie naszej pani GM Spiiny która pilnuje nie tylko porządku w grze ale również pomaga ogranizować eventy itp!

Lajkujcie link poniżej :) Jak i sam fanpage :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=543490975720918&set=a.503397229730293.1073741828.482990315104318&type=1&theater

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Mam takie pytanie czy gra więcej graczy niż 2 miesiące temu? Bo grałem ale skończyłem grę z powodu monotonii.

Opublikowano

Najbardziej irytujący jest milion eq klasowych i poplatane wojenne, exp od 100 jak na hardzie jak nie gorzej, od ktoregos lvla na bengalu i PDkach z full ISem jeden lvl wbijasz kilkadziesiat godzin nieprzerwanego expa, a PDki nie sa na stale.. Bardziej polecam ich inny serw NerviL.

Jedno słowo - litegame..

Opublikowano

Z Smerfem się zgodzę ten exp to katorga, bez ISa od 110 ani rusz bo albo za mocne potwory albo bardzo słaby exp. Jednak się nic zmieniło od 2 miesięcy ciągle mental to najmocniejsza postać a bm to śmieć, pozatym nic tylko exp exp exp całymi dniami. Serwera nie polecam.

Opublikowano

Z Smerfem się zgodzę ten exp to katorga, bez ISa od 110 ani rusz bo albo za mocne potwory albo bardzo słaby exp. Jednak się nic zmieniło od 2 miesięcy ciągle mental to najmocniejsza postać a bm to śmieć, pozatym nic tylko exp exp exp całymi dniami. Serwera nie polecam.

Chyba przesadzacie, cały weekend teraz macie praktycznie raty expa. Jest to serwer medium-HARD więc exp jest taki, a nie inny, 125 lvl jest się w stanie osiągnąć w 3 tygodnie, bengali nie trzeba kupować nigdzie w IS ponieważ na evencie tanaka można je bardzo łatwo zdobyć ze szkat. Mentala skille są mocne, jednak nie wiem czemu je porównujecie z innymi klasami pod względem siły skoro mental o wiele wolniej atakuje i często z jego 5 skilli w postać trafią 3. BM natomiast ma bardzo silne absy i z tego względu ma nieco osłabione skille, co nie znaczy że jest śmieciem bo nadal jest jedną z najlepszych postaci PVP. Jak komuś nie podoba się i nie potrafi grać na serwerach gdzie trzeba włożyć trochę wysiłku w to aby coś osiągnąć idźcie na easy pobawcie się tydzień i zmieńcie serwer. Experion to serwer na dłużej, stoimy już 5 miesięcy i nic nie stoi na przeszkodzie aby stał i drugie tyle, więc Zapraszam i Pozdrawiam!

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Spokojnie później leci o wiele więcej :)

Zgadza się leci więcej , ale ja z full eq wybonowanym mam 14k hp sura wp i nie mogę ogarnąć spota w v2 .... mam 55 lvl .

sygnatura2b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...