Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

PanZycia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam puściłem 20 minut temu 3 fishboty wszystkie w tym samym miejscu ale na innych ch, no i sprawdzam sobie jak idzie a tu dwa zbanowane a trzeci trzyma się. Na pierwsze konto ban poszedł o 20:24 a na drugie 20:35 więc moje pytanie czy to GM chodzi po mapce i banuje czy co jest. Zbanował mi chary na ch1 i ch4 a jakby sprawdzał to pewnie by jechał po kolei a konto na ch3 przetrwało. Używam fb kamera, ustawiłem wychodzenie z gry jak wejdzie gm no ale się nie sprawdza, pomóżcie poradźcie coś.

Opublikowano

Wykrywacz GM nie działa ponieważ teraz mają przedrostki () zamiast []. Co do banowania to jestem pewny, że to GM który przed banem pisał do Ciebie na PW.

Opublikowano

nie zawsze leci po all ch jest kilka mozliwosci

1. jakis gracz cie zobaczyl i napisal do GM.

2. GM po prostu mial taka chec i sprawdzil te 2 ch a pozostalych mu sie nie chcialo.

3. wykryli cie po logaj 3 konto przeoczyli

rozne moga byc opcje.

sygna1.png

Opublikowano

Fb kamera jest superwykrywalny, nie polecam ci go używać. Rzeczywiście bana dostałeś bardzo szybko, ale prędzej czy później i tak byś dostał.

Opublikowano

Ja tez mysle ze to hs cos wykryl

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

No nic nowego to w sumie nie wnosi, dostałeś perma i na odwołanie nie masz szans. Jak bardzo ci na FB zależy to wykup sobie m2boba, jak nie to daj sobie spokój :D

Opublikowano

No dobra, dzisiaj bociłem to GM'a spotkałem bo akurat do mnie napisał więc już domyślam się, że to GM sprawdza. A czy w m2bobie da radę bocić w górach czy coś aby uniknąć bana? bo na fb kamera miałem włączone, że wychodzi z gry jak pojawi się GM. No i wychodzi ale też bana dostaje więc coś jest nie tak.

Opublikowano

tak, tzn nie akurat w górach bo ogólnie od strony serwera jest zablokowane łowienie w miejscach, do których da się dojść tylko na wallhacku. Ale możesz iść sobie na jakiś odległy teren gildii i tam łowić, dodatkowo zaznaczyć opcję "zatrzymaj fishing/leveling gdy gracz blisko" i już jesteś niewykrywalny (chyba że po logach ale o tym m2bob też ostrzega)

Opublikowano

Lepiej pobierz kamer moda i w m1 jinno jest ten startowy most nie ? To przez wh da się pod niego wejść tylko z początku będzie cię wywalać na górę bo musisz wyczuć tak zwany "punkt" gdzie nie wywala na most. To masz duże szanse że GM cię nie znajdzie bo oni są ślepi xD

Albo ja zawsze Boce w miejscach publicznych np. Most bo GM takie osoby czasami pomija bo myśli "Ahh jakby to był bot to by się ukrył "

#JebacSygnatury

Opublikowano

No powoli mnie to dobija, puściłem bota na czas obiadu wracam i ban. No kurde 10 min nie można pobocić, kiedyś gmowie w ogóle nie sprawdzali...

Opublikowano

Kiedyś rano puściłem przed szkołą około 8 i też bana dostałem, no nic chyba będę musiał wyczekać aż znudzi się temu GMowi.

Opublikowano

Heh jak ja jeszcze 2 lata temu grałem to miałem podobną sytuację, nabiłem 30 i cieszyłem się jak dziecko że wreszcie fishbota puszczę, puściłem, poszedłem po wodę do kuchni, wracam i ban :)

Opublikowano

Ja na kamer modzie mam tak, że nawet jak gm jest w mieście a ja sobię bocę koło rybaka (królestwo jinno) i mam włączoną opcję "quit" w wykrywaczu GM to mi wyłącza okienko. A łowie na fb już jakiś czas i bana jeszcze nie dostałem i oby tak już zostało :)

Opublikowano

ja mam dla was rade. skoro banuja was w m1 to ustawcie boty na m2 lub wezowym polu. tam gm raczej nie sprawdza

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...