Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC.HAWAJE.PL [ZAPOWIEDZ] [1.5.2] [AUTORSKO SKONFIGUROWANE PLUGINY] [NOWE INNOWACYJNE PLUGINY] [50 SLOTÓW] [KONIECZNIE CZYTAJ] !

Steve_17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<= R

<= E

<= K

<= L

<= A

<= M

<= A

:( Psuję mi moją zapowiedź !

NEWS1:

- Już jest FILM !

NEWS2: START ZA OKOŁO 7 DNI ! (22 CZERWCA)

NEWS3: ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA SCREANSHOOTÓW.

WSZYSTKIE AKTUALIZACJE SĄ PISANE W POSTACH NIŻEJ !

SPONSORING JEST POSZUKIWANY !

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

createi.png

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

1.png

-▶ ADRES IP : mc.hawaje.pl / START W KRÓTCE ! (POSZUKIWANIE SPONSORINGU)

-▶ TYP : SURVIVAL/FRAKCJE

-▶ SLOTY : 50+

-▶ WERSJA : 1.5.2

-▶ PREMIUM : NIE

-▶ BIAŁA LISTA : NIE

-▶ KOMUNIKACJA GŁOSOWA : 178.217.191.245:6350 TeamSpeak3

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

3.png

* Podstawowe komedy

* Zycie nad głowami przeciwników

*Spolszczony i zmodyfikowany system logowanie się do gry.

* Nowe rangi na serwerze.

* Pomocne książki pod komenda /pomoc

* Zakaz wylogowywania sie podczas gry.

* Przyciski wykonujące dane czynności.

* Własne komendy.

* Skrypty

* Nowe dropy na serwerze. DZIAŁA FORTUNA NA RUDY !

* Randomowy teleport.

* Spolszczony system gildii.

* Oraz wiele wiele więcej.. Musisz być na starcie :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

2.png

-▶ ADMINISTRATOR SERWERA: EliteToast (Elajt) <- Jedna i ta sama osoba ;)

-▶ ADMINISTRATOR TS: White Party

-▶ OPERATOR: Costume09

-▶ MODERATOR: michalbtm

-▶ MODERATOR: Poszukiwany !

4.png

♦ Oprócz dropu EXP'a z mobów dropi również z kamienia.

♦ Nowe, ciekawe dropy.

♦ HP nad głowami.

♦ Pluginy są dopracowane, robione z największą starannością.

♦ Dopracowaną mapę.

♦ Wiele wiele więcej, wejdź a nie pożałujesz.

vker.jpg

eaem.jpg

njkw.jpg

wzrw.jpg

yhmi.jpg

ifjn.jpg

uqqs.jpg

xjbj.jpg

DLA MODERATORÓW: (TRESC JEST CELOWO SKOPIOWANA DLA LEPSZEGO EFEKTU WYRÓŻNIENIA MAŁEGO TEKSTU)

Opublikowano

1 .Kiedy start serwera ?

2.Możesz mi podać ankiete/formularz na moderatora ?

3.Proponuje nie dawać żadnych upominków bo wiem z doswiadczenia jak to się kończy - niby nic ,że komus coś dasz ale na to miejsce podburzasz zaufanie innych graczy i osoby grające w innych godzinach będą pokrzywdzone.

4. O co chodźi z tym poziomem oceanu ? będą powodzie czy coś ?

5.Możesz opisac te nowe itemy z potworów ? Tak abyśmy byli przygotowani.

Zapowiada sie fajnie , napewno zagram.

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

1 .Kiedy start serwera ?

2.Możesz mi podać ankiete/formularz na moderatora ?

3.Proponuje nie dawać żadnych upominków bo wiem z doswiadczenia jak to się kończy - niby nic ,że komus coś dasz ale na to miejsce podburzasz zaufanie innych graczy i osoby grające w innych godzinach będą pokrzywdzone.

4. O co chodźi z tym poziomem oceanu ? będą powodzie czy coś ?

5.Możesz opisac te nowe itemy z potworów ? Tak abyśmy byli przygotowani.

Zapowiada sie fajnie , napewno zagram.

1. Ciągle szukam sponsora no i jak na razie nic Ciekawego :(

2. Jeżeli chcesz być moderatorem chyba powinieneś wiedzieć jak napisać podanie :)

3. Pożyjemy zobaczymy xD

4. Po prostu jest to funkcja essentials'a która Ci pokazuję ile bloków jesteś nad poziomem morza :)

5. Nowe w sensie.. że domyślnie jest inaczej :) oo Coś nowego. Wszystko póki co jest tajemnicą :)

Pytania ? Piszcie śmiało :) Odpowiem na prawie wszystko ;p

Opublikowano

1. mhm czyli jest szansa ze serwer wgl nie ruszy ?

2.Spoko

4. czyli jest to taki odpowiednik współrzednych Y ?

--------------------------------------------\

Nick:Dad

Komunikatory:Skype,gg,ts i wgl wszystko czego dusza zapragnie

Micro:Tak

Doświadczenie:3 własne serwery minecraft głównie hamachi bo
nie miałem ambicji i chęci na dedyka ale serwery były 24/h najwieksza liczba graczy na serwerze to
43.Admin paru pomniejszych serwerów.Kilkukrotnie moderator .Praca z upośledzonymi użytkownikami serwera.Na serwerze thandor wbiłem się na
Vice admina w tydzien bez zadnych znajomosci co uwazam za dobre osiągnięcie
ponieważ było 13 chętnych na samego moderatora ,nic już nie mówiąc o awansie wyżej.Dobry kontakt z graczami w każdym
wieku. W wminecrafta grałem 3 lata ale teraz miałem kilku miesięczna przerwe ale w sumie nic się nie zmieniło na serwerach , komendy te same.Dobre
argumenty , potrafie wiekszosc graczy sprowadzićdo parteru na poziomie konwersacji.Nie przekupny.Podzielność
uwagi. Chęć pomocy użytkownikom.

Dyspozycyjność:Pn-Czw
od 17 :00do 6:00 Weekendy odpadają
wiec jeśli macie cos wiekszego do roboty to mge to wykonac w nocy bo mam duzo czasu .

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

1. mhm czyli jest szansa ze serwer wgl nie ruszy ?

2.Spoko

4. czyli jest to taki odpowiednik współrzednych Y ?

--------------------------------------------\

Nick:Dad

Komunikatory:Skype,gg,ts i wgl wszystko czego dusza zapragnie

Micro:Tak

Doświadczenie:3 własne serwery minecraft głównie hamachi bo

nie miałem ambicji i chęci na dedyka ale serwery były 24/h najwieksza liczba graczy na serwerze to

43.Admin paru pomniejszych serwerów.Kilkukrotnie moderator .Praca z upośledzonymi użytkownikami serwera.Na serwerze thandor wbiłem się na

Vice admina w tydzien bez zadnych znajomosci co uwazam za dobre osiągnięcie

ponieważ było 13 chętnych na samego moderatora ,nic już nie mówiąc o awansie wyżej.Dobry kontakt z graczami w każdym

wieku. W wminecrafta grałem 3 lata ale teraz miałem kilku miesięczna przerwe ale w sumie nic się nie zmieniło na serwerach , komendy te same.Dobre

argumenty , potrafie wiekszosc graczy sprowadzićdo parteru na poziomie konwersacji.Nie przekupny.Podzielność

uwagi. Chęć pomocy użytkownikom.

Dyspozycyjność:Pn-Czw

od 17 :00do 6:00 Weekendy odpadają

wiec jeśli macie cos wiekszego do roboty to mge to wykonac w nocy bo mam duzo czasu .

1. Jeżeli nie znajdę sponsora to mam zamiar sam kupić na początek 4GB ramu w ofercie pukawka.pl :)

4. Tak dokładnie jak myślisz :) Tylko pokazuje np: Jesteś x bloków nad poziomem morza.

Podanie niedługo rozpatrzę :)

Pozdrawiam.

@edit: Dorzucam porcję screanshootów :) Spodziewajcie się ich dosyć często xD

Punkty życia nad głowami przeciwnika :)

zisf.jpg

Oraz mój piękny i pomysłowy system logowania :) Sorka za błędne literki na Screanie już poprawione w grze :)

wmwq.jpg

Czyli: Jeżeli napiszemy /login <hasło> to zostaniemy zalogowani, komunikat z prośbą o zalogowanie pojawia się przed 30 sekund z przerwami co 5 sekund :) Komenda /pomoc da nam książki z treścią którą można przeczytać w pierwszym poście :) Jak widać pokazuję nam stan graczy oraz ilość odwiedzin xD Jeżeli ktoś ma jakiś fajny pomysł na spawn to proszę o kontakt :)

Szanse na drop: Diament: 0.5 % Emerald: 0.6 % Złoto: 1.2 % Żelazo: 1.8 %

Opublikowano

Mozecie dodac plugin MyPet albo EchoPet ;D

MyPet:

http://dev.bukkit.org/bukkit-mods/mywolf/

EchoPet:

http://dev.bukkit.org/bukkit-mods/echopet/

Jeżeli skończę pracować nad estetyką i funkcjonalnością serwera, zastanowię się nad pluginami urozmaicającymi grę, aczkolwiek nie wykluczam tego pluginu :) Dzięki za propozycję :)

Opublikowano

Dodam spis pluginów które są jak na razie zainstalowane na serwerze.

A więc:

* Essentials - Podstawowe komendy do gry. (Zmodyfikowano)

* HealthBar - Plugin wprowadza życie przeciwników nad nickiem/głową. (Zmodyfikowano)

* MyCommand - konfiguracja nowych/własnych komend.

* ScoreboardStats - Statystyki PVP pieniędzy oraz innych po prawej stronie ekranu. (Zmodyfikowano)

* Join Message - Zaawansowana wiadomość powitalna na serwerze. (Zmodyfikowano)

* Skript - Możliwość wprowadzania własnych skryptów.

* AuthMe - System logowania. (Zmodyfikowano)

* PermissionsEx - uprawnienia dla danej rangi.

* AZRank - Umożliwia czasową zmianę rangi.

* MotdMenager - Zaawansowany plugin na zmianę MOTD podczas gry.

* AutoSaveWorld - Automatyczne backup'y/savy itp. (Zmodyfikowano)

* World Edit oraz World Guard - Zarządzanie terenami itp.

* ArcaneEnchants - Zaawansowane enchantowanie przedmiotów. (Zmodyfikowano)

* BookRules - Startowe książki z podstawowymi informacjami o serwerze.

* OtherDrops - Pozwala dowolnie zmodyfikować wypadanie przedmiotów i innych.

* Factions - Wprowadza na serwer system gildii sojuszy wojen itp. (Zmodyfikowano)

Tak jak pisałem wcześniej pluginy te mają ustabilizować rozgrywkę na poziomie Survival, dodatkowe pluginy urozmaicające grę także będą zainstalowane. xD

(Zmodyfikowano) - czyli zmieniono design pluginu i przerobiono do łatwiejszej funkcjonalności :)

Opublikowano

keep going a co do petow to echopet chyba jest lepszy niz mypet pozdro czekam na otwarcie

Ja również czekam :) Jeszcze w sumie kilka pluginów :) Ktoś chce jeszcze coś ciekawego niech piszę śmiało xD

Opublikowano

Dzisiaj może jakiś ogólno-przedstawiający filmik wrzucę :) Tym czasem kolejna porcja screanshootów xD

A więc: Statystyki po prawej stronie ekranu gry.

uckv.jpg

Zestaw startowy /kit start

godk.jpg

Zestaw Premium /kit premium

actp.jpg

Po wpisaniu komendy /pomoc

pfbz.jpg

(Wstawiam tylko te ważniejsze, jest Pomoc ogólna, Pomoc dotycząca komend, oraz pomoc dotycząca gildii) Sorki za błędy w książkach wszystko jest po poprawiane :)

htno.jpg

Pod komendą /gildie mamy menu Factions po Polsku zaś pod komendą /f help po angielsku.

hzgg.jpg

ugcm.jpg

No właśnie powodzenia ;) Pozdrawiam :p Przypominam o filmie :]

Opublikowano

hmmmmm wysoko ustawiona poprzeczka aby zalozyc gildie , podoba mi sie nie bd wszechogólnego rozpier****

polecam dodac guzik ktory teleportuje gracza w losowe miejsce

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

hmmmmm wysoko ustawiona poprzeczka aby zalozyc gildie , podoba mi sie nie bd wszechogólnego rozpier****

polecam dodac guzik ktory teleportuje gracza w losowe miejsce

Załatwione :) Plugin wgrałem wcześniej widocznie wyleciał mi z głowy :) Hmm.. ręce całe pracy zdarzy się zapomnieć, wybaczycie ? xD

Opublikowano

jestem pod wrazaniem :D proponuje dodac cos dla premiumow , jakies komendy i itemki aby serwer sam sie napędzał , spawn jest sweitny czekam na otwarcie

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

jestem pod wrazaniem :D proponuje dodac cos dla premiumow , jakies komendy i itemki aby serwer sam sie napędzał , spawn jest sweitny czekam na otwarcie

Dla graczy premium będzie możliwość jednorazowego wręczenia 5 diamentów :) Ale nad tym jeszcze się zastanawiam xD

Fajnie fajnie... Napewno zagram :)

Dzięki, trzymam za słowo :)

Opublikowano

Zapraszam do komentowania i oceniania moich prac w chwili obecnej, propozycje zmian możecie pisać w tym temacie ! Zapraszam do obejrzenia filmu :)

Rano jakieś screan-shooty będą wstawione :)

Opublikowano

Czyli podsumowując :) Mamy bardzo fajnie ogarnięty survival, z arenami survival games, z mob arenami, z systemem frakcji co jest przepiękne :) Zapraszam do komentowania i wystawiania swoich propozycji co do zmian :) W godzinach wieczornych siedźmy na TS :) Zapraszam SPONSORING DALEJ POSZUKIWANY, DLATEGO START SIĘ TAK OPÓŹNIA !

PEACE

Opublikowano

Od razu przepraszam za double posta :D Ale poproszono mnie o dodanie screanshootów : ))

Jednorazowe upominki na serwerze, oraz przycisk teleportujący w losowe miejsce na mapie :)

ztxu.jpg

egdt.jpg

bgbw.jpg

Pozdrowienie od EliteToasta

PEACE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...