Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC.HAWAJE.PL [ZAPOWIEDZ] [1.5.2] [AUTORSKO SKONFIGUROWANE PLUGINY] [NOWE INNOWACYJNE PLUGINY] [50 SLOTÓW] [KONIECZNIE CZYTAJ] !

Steve_17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko jest w jak najlepszym porządku :D

Dziękuję za pomoc :)

Zapraszam do komentowania oceniania i proponowanie :) Piszcie swoje pomysły wszystko jest po przemyśleniu do zrealizowania ;) Pozdrawiam.

@edit - zaktualizowałem ekipę serwera na pierwszej stronie tematu ;)

Opublikowano

Panie i panowie, brak pomysłów na dalsze prace :) Czekam na wasze propozycję które mi zryją beret.

Opublikowano

Zaktualizowałem drop z kamienia w pierwszym poście dla leniwych wstawię go jeszcze tutaj :)

Szanse na drop: Diament: 0.5 % Emerald: 0.6 % Złoto: 1.2 % Żelazo: 1.8 %

działa fortuna (1-3) itp. w każdym biomie lecz trochę zmniejszyłem szanse :) w razie pytań proszę pisać śmiało :) ! ahaa. dodam że silk toutch nie działa na stona żeby trzeba było włożyć w grę trochę więcej pracy to trzeba będzie przepalać, wszystko jeszcze możemy ustalić !

Opublikowano

Otrzymałem 3 oferty hostingu od sponsorów zapowiada się dobrze : )) Planowany start 22 czerwca jeszcze nie znamy dokładnej godziny ale około 20:00 może wcześniej.

Opublikowano

Co powiecie na hardcore ? Był by plugin aby naładować życia trzeba by było użyć danego przedmiotu np. zbudowanego w pluginie na nowe receptury tworzenia ? :) Maksymalna ilość żyć to 2 po utracie wszystkich żyć dostajemy bana na 24h :) ;? Liczę na was

Opublikowano

Co powiecie na hardcore ? Był by plugin aby naładować życia trzeba by było użyć danego przedmiotu np. zbudowanego w pluginie na nowe receptury tworzenia ? :) Maksymalna ilość żyć to 2 po utracie wszystkich żyć dostajemy bana na 24h :) ;? Liczę na was

Żadnych propozycji ? Czyli wolna ręka ;d

Start serwera za około 7 dni

Opublikowano

Zajebista administracja. Kupiłem svipa, zacząłem się domagać swojej celi dla svip. Jedyny odzew jaki odzyskałem od admina Hunterss to... no właśnie żaden. Ich zachowanie można opisać tak. Zachęcaj ich eventami itp. jak już kupią to miej ich w dupie. Pozdrawiam

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Zajebista administracja. Kupiłem svipa, zacząłem się domagać swojej celi dla svip. Jedyny odzew jaki odzyskałem od admina Hunterss to... no właśnie żaden. Ich zachowanie można opisać tak. Zachęcaj ich eventami itp. jak już kupią to miej ich w dupie. Pozdrawiam

Co ty mówisz człowieku czytałeś w ogóle pierwszy post ? Chyba tematy Ci się pomyliły :( No ale spoko .. Czekam na odpowiedź

Opublikowano

Dla uwiarygodnienia tego iż prace ciągle trwają wstawiam kolejnego screanshoota :D Na którym widać jak zmienił się spawn od ostatniej mojej wizyty na MPC ;)

yte4.png

Troszeczkę duży rozmiar ale full screan złapałem ;d Pozdrawiam i zapraszam do oceniania prac ;)

Opublikowano

Nowe wieści od ~EliteToast

Mianowicie wieści takie są że strona: serwera powinna już dzisiaj działać link będzie podany w temacie do startu będą co najmniej 3 ankiety jeszcze więc liczę na wasze zainteresowanie :) Teraz jeszcze zadam takie dwa pytanka na ile ma być ustawione ograniczenie świata ? Moja propozycja to 10 tyś. kratek od punktu spawnu :] Jaki chcecie plugin na gildie ? Factions czy może plugin z MyBukkit ? Lecz w tym nie ma już claimowania itp. sojuszy, po prostu tylko "grupy graczy". Czekamy na wasze propozycję. Pozdrawiam, Kacper.

PEACE

Opublikowano

sory odpadam , start tak sie przedluzyl ze wyskoczyly mi wakacje niespodziewane i neimam czasu , sorki za zamieszanie

1377531174_U173186.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...