Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Testowy Poddział w Combat Arms

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozumiem ze chcesz go ożywić, ale pojedynki bieda modne przez jakiś czas, a potem ucichnie. Ile razy było już tak, ze było coś organizowane, a ludzie nie przychodzili, ale ważne żeby nabić sobie posta i udzielać się na forum.

A zdejmowanie % powinno być za udzielanie sie/ pomoc na forum. A nie za "ustawki" w grze.

Proponuje zrobic znow taki temat, jesli bedzie on funkcjonowal, i będzie spore grono osób aktywnych, to wtedy dopiero można coś myśleć o poddziale.

Do wspólnych gier został dodany prefiks. Co do pojedynków nie wyobrażam sobie tematu, ponieważ był by zbyt on chaotyczny. Wyobraź sobie jak jedna osoba wyzywa na pojedynek kogoś, a 6 osób się zgłasza naraz i nie wiadomo z kim grał wreszcie mecz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

"kto pierwszy ten lepszy"
jeśli ktoś pisze ze chce np. 1v1, obojętnie z kim to wpisuje się jeden user ze zagra z nim.
Po tym poście niema ze "ahhh nie widziałem" tylko osoba która napisała posta po osobie która sie zgłosiła jako brakująca, jest uznawana za osobę która znów szuka pary.

u1. Szukam kogos do 1v1.
u2. Zagram z @up 1v1.
u3. Zagram z @up 1v1. - Nowa osoba szukająca 1v1

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Tylko pomyśl jaki tam śmietnik będzie. Jeszcze muszą zasady ustalić np:

Tryb gry:

Wymagania:

Mapa:

Ilość rund(jeśli są):

Kiedy odbędzie się pojedynek:

I do każdego były by posty "ej ja zagram dziś o 19", a potem " mi dziś nie pasuje gramy jutro", "czym grasz" itd... Z ogarnięciem by nie było problemu niby, ale było by dużo warnów za spam czego nie chcę robić. Dlatego poddział by był o tyle wygodniejszy bo wiadomo kto z kim by grał itd

674071459604241683421.gif

Opublikowano

szczegóły na PW.
ten temat nie tyle bylby do omawiania wszystkiego, co do znalezienia ludzi do ustawek.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Bartek mówił że nikt nie chciał się zajmować tym działem nie wiem czy dokładnie ty ale mówił że arek.

z chęcią zapytam go o to ;)

I proszę Cie... nie oceniaj naszej pracy bo nie wiesz jaka byla wtedy sytuacja ;)

na nie, bylo w wr i nie wypaliło

@edit nie masz nic do mnie hmm ? to dziwne bo dales mi bloka na gg... ale mniejsza o to ja jestem otwarty wiec zawsze możesz pisać ;)

dział został usunięty dlatego ze było duzo tematów z pojedynkami ale polowa z nich nie odbywała sie

Opublikowano

z chęcią zapytam go o to ;)

I proszę Cie... nie oceniaj naszej pracy bo nie wiesz jaka byla wtedy sytuacja ;)

na nie, bylo w wr i nie wypaliło

Arek wiesz że ja do ciebie nic nie mam, tylko tak słyszałem od bartka, w wr fajnie się kręciło pojedynki sam osobiście patrzyłem było sporo pojedynków aż następnego dnia poddziału nie było.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

@Up

Nie było, bo ludzie nie dodawali żadnych wyzwań.

@Top

Na nie.

Maksymalnie wielki ruch przez kilka dni, a potem dział zostanie pusty lub prawie nie używany.

Moderatorzy nie mieli wpływu na osoby chcące zagrać pojedynek, więc to nie ich wina, że nie wypaliło.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...