Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Testowy Poddział w Combat Arms

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam propozycje o dodanie jako testowy poddział o nazwie "pojedynki" byśmy zobaczyli jak by się rozkręcał a jeżeli by było dobre zainteresowanie to by administracja/gm wdrożyli na stałe taki poddział co wy na to ?.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Sam stworzyłeś chyba pierwszy taki temat... Aby taki dział miał powodzenie to w każdym temacie powinien znajdować się filmik z takiej gry, a znając życie ich nie będzie. Ty chcesz żeby wypaliło takie subforum, a nie wypala nawet sam temat ze wspólnymi grami.

Nie, nie ma przyszłości takie sf.

Opublikowano

Sam stworzyłeś chyba pierwszy taki temat... Aby taki dział miał powodzenie to w każdym temacie powinien znajdować się filmik z takiej gry, a znając życie ich nie będzie. Ty chcesz żeby wypaliło takie subforum, a nie wypala nawet sam temat ze wspólnymi grami.

Do wspólnych gier jest prefiks. A co do gry wystarczy SS pod koniec. Jeśli go nie ma, pojedynek się nie liczy. Zostało by to tylko na test, jeśli nie wypali zostanie usunięte.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Było w dziale warrock, nie wypaliło, w CA będzie podobnie.

Nie

w WarRock nie wypaliło bo moderatorzy nie mieli czasu ogarniać ten dział, a w CA będzie ogarniał poddział Dektored ;).

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Dokładnie.

My to zastosowaliśmy w War Rock'u, przez 2 tygodnie był ruch jako taki a potem pojedynki stały powyżej 14 dni ( stare 14 dni + ) bez rozegrania.. Dział stał pusty ;x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

w WarRock nie wypaliło bo moderatorzy nie mieli czasu ogarniać ten dział, a w CA będzie ogarniał poddział Dektored ;).

Do czasu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Do czasu.

Spokojnie to wszystko ogarnę :) W dziale jeszcze jest Omek i Enzil coś tam czasem zrobi.

Dokładnie.

My

to zastosowaliśmy w War Rock'u, przez 2 tygodnie był ruch jako taki a

potem pojedynki stały powyżej 14 dni ( stare 14 dni + ) bez rozegrania..

Dział stał pusty ;x

Nie liczę na to, że będzie 100 pojedynków dziennie. Jak będzie nawet 1-5 dziennie to dobrze. Zresztą to tylko poszło by teraz tylko na test.

Opublikowano

Yyy, przepraszam , nie zauważyłem postu...

W jaki sposób nie ogarnialiśmy?

Był regulamin, był ranking, nagrody za wygrane i był wzór...

Wszystko było okey do czasu ... kiedy nie było w ogóle tematów - lub leżały dwa stare ....

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Yyy, przepraszam , nie zauważyłem postu...

W jaki sposób nie ogarnialiśmy?

Był regulamin, był ranking, nagrody za wygrane i był wzór...

Wszystko było okey do czasu ... kiedy nie było w ogóle tematów - lub leżały dwa stare ....

Bartek mówił że nikt nie chciał się zajmować tym działem nie wiem czy dokładnie ty ale mówił że arek.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

temat o wspólnych grach jest? jest.
jest w nim ruch? Nie.
Na chuj?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

temat o wspólnych grach jest? jest.

jest w nim ruch? Nie.

Na chuj?

Gdzie masz temat o wspólnych grach? Chyba, że o czymś nie wiem.

Opublikowano

sry był.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

sry był.

Więc został dodany prefiks bo nie wypalił. W takich pojedynkach mam w planach dodać ranking i np za 20 wygranych pojedynków mogłoby zostać zdjęte 5%. Jeśli oczywiście na taki pomysł zgodzi się administracja. Jeśli sugestia z działem nie przejdzie-trudno. Ja chcę tylko ten dział jakoś ożywić.

Opublikowano

rozumiem ze chcesz go ożywić, ale pojedynki bieda modne przez jakiś czas, a potem ucichnie. Ile razy było już tak, ze było coś organizowane, a ludzie nie przychodzili, ale ważne żeby nabić sobie posta i udzielać się na forum.

A zdejmowanie % powinno być za udzielanie sie/ pomoc na forum. A nie za "ustawki" w grze.

Proponuje zrobic znow taki temat, jesli bedzie on funkcjonowal, i będzie spore grono osób aktywnych, to wtedy dopiero można coś myśleć o poddziale.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...