Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę przejść do logowania w cliencie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ze swoim serwerem metin2 hamachi. Opisze co pokolei zrobiłem. Więc tak postawiłem serwa na plikach taki_niesmialy ( wszystko zakończone pomyślnie ) Zainstalowałem metka ( ze strony metin2.pl ) po czym wgrałem tam launchera terenzo (clientside v3) edytowałem root ( serverinfo.py na swoje ip z końcówką 100 ) i locale_pl ( poedytowałem obrazki ;p) w serverip.cfg zmieniłem ip na swoje z koncowka 100 no i wchodzę w klienta wybieram swój serwer i ch1 przy których pisze norm i chce kliknąć ok i nic się nie dzieje to samo jak kliknę enter. Co zrobiłem źle? Z góry dziękuję i proszę o jak najszybszą odpowiedź

Pomogę w zrobieniu serwera m2 w zamian chcę GM na serwie oraz + na mpc forum to co mogę pomóc przy serwie piszę na PW

Daj + to nic nie szkodzi a odwdzięczę się :)

Opublikowano

Oj to chyba moja pomyłka zaraz zmienie ;) oby to to było zaraz dam znać.
Edit: Nic nie dało wręcz przeciwnie teraz nawet koło ch nie pisze norm

Pomogę w zrobieniu serwera m2 w zamian chcę GM na serwie oraz + na mpc forum to co mogę pomóc przy serwie piszę na PW

Opublikowano

Mam tak że jak wejde w clienta wybiore serwer i klikam na ch1 i enter to nic sie nie dzieje nie otwiera mi sie to do wpisania passow to samo jak klikne ok

Opublikowano

O ile pamiętam końcówka .100 jest dla graczy.

Dla siebie zrób ze zwykłym IP z hamachi.

Mylisz się . Końcówka .100 jest dla Niego, a zwykła dla graczy .

Słuchaj musiałeś uszkodzić jakiś plik w locale, lub w root . Zainstaluj od początku clienta i edytuj samo serverinfo.py

83623117812142826139.png

Opublikowano

Mylisz się . Końcówka .100 jest dla Niego, a zwykła dla graczy .

Słuchaj musiałeś uszkodzić jakiś plik w locale, lub w root . Zainstaluj od początku clienta i edytuj samo serverinfo.py

Okej już wszystko okej jest tylko teraz cały czas jest zostaniesz połączony z serwerem i nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...