Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz największy wypadek w życiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja raz spadłem z 3 metrowego zadaszenia, które było zarobione z chartowanego szkła. Stanąłem, podskoczyłem, szkło pękło wtedy kiedy się wybiłem i upałem na dupę i rękę. Ręka oczywiście złamana (w nadgarstku), z nóg krew leci, bo szkło rozzsypało się na drobne kawałki, no i do szpitala. W szpitalu spędziłem już nie pamiętam, ale gdzieś ze 3 dni i miałem dwie operacje (lovciam to uczucie kiedy dają ci narkozę <3). Do tąd jeszcze mam małe bliznki od tych szkiełek, ale ręka jest w 100% sprawna. Dziękuję Bogu, że nie złamałem kręgosłupa przez moją głupotę.

Jaki wy mieliście największy wypadek w swoim życiu?

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja myśląc, że zdąrze przebiec przez ulice zrobiłem to, samochód mnie potrącił bokiem. Miałem chyba pękniętą noge w punkcie gdzie rośnie, około 8 tygodni miałem mieć noge w gipsie, bo potem przedłużali, ale po 6 zdjąłem. Chciałem uciec z miejsca zdarzenia, bo troche samochód zniszczyłem, wówczas jeszcze nie wiedziałem, że noga była złamana.

Opublikowano

Kuzyn wrzucił mnie 4 lata temu do ogniska :( 40% ciała poparzone , nogi , brzuch , ręce , skóra schodziła ze mnie że aż rzygać się chciało gdy się na to patrzyło.

u6pv.jpg

Opublikowano

Spadłem z drzewa, gdy montowałem na nim "siedzenie" z podparcia siedzenia aby było wygodniej mi siedzieć (taka zabawa). Nie było mnie z kilka minut. Jechałem 50 km'h na rowerze po ulicy i gleba.. (było mokro i chciałem zahaować, a koło stanęło a podemną był piasek) Za mną autobus a mi nic nie jest, rower przejechał parenaście metrów na kancie kierownicy ;) Ufff.. A i jeszcze miałem zielone światło (2 klasa podstawówki) więc idę i przedemną przejechało auto.. jakaś kurwa kobita która rozmawiała przez telefon, miała czerwone. W przedszkolu jebłem w ławkę, przewróciłem się na rowerze (na dworze) i mam 2 blizny.. I jeszcze widziałem jak komuś na turnieju siatkówki łokieć wyszedł 2-gą stroną..

Opublikowano

*miałem może z 5 lat*

biegałem po sklepie i były takie kwadratowe poręcze, odwróciłem się biegnąc i kiedy znowu moja glowa wróciła do przodu przydupiłem bokiem głowy o krawędź proęczy blizna na boku głowy chyba z 5/6 cm ma

Opublikowano

Rozwalony nadgarstek w bójce po meczu Lecha <3

Poza tym nic, a sytuacji, z których mogłem nie wyjść cało było wiele. LwG bro, dla kumatych ;)

EMPTY :C

Opublikowano

Biegłem na basenie, poślizgnąłem się i tak przykurwiłem kolanem w drabinke że nie mogłem wgl wyjść z wody a mój brat stoi obok i sie cieszy.Do tej pory jak się walne to mnie to kolano nakurwia;d

Opublikowano

Wypadek na skutecze wodnym śmiałem sobie i nie zauważyłem baili bo była pod woda skuter zachaczyl o łańcuch ja przelecialem przez kierownicę i wpadłem do wody a skuter na mnie szczęście miałem ze niedaleko pływali inni bo bym sie utopił miałem złamaną rękę oraz nie mogłem chodzić przez jakies 3 miesiące :(

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Schyliłem się po mydło pod prysznicem. Do dziś nie czuje jak sram :/

Hahahah!

Ja biegłem i niezauważyłem pnia drzewa rozpędzony zachczyłem nogą o nie i na szczupaka do przodu - ręka złamana. Po kilu latach podobne i znowu ta sama złamana. Teraz jak podnosze tą ręką coś cieższego to boli i wyprostować nie moge.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Ganiałem się z siostrą po domu. Właściwie, to ja goniłem ją i zamknęła mi przed nosem drzwi. Wpadłem w szybę i wielki kawał szyby wbił mi się w głowę. Dlatego teraz jestem taki głupi ;3

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

jechałem około 25-30 km/h

wszedłem w ostry zakret, nie widzac ze jest piach na nim,
przelecialem ok 10-15metrow szorujac po betonie i piachu

szpital zastrzyki, odkazanie itp :)

| 50 | 75 |  100  | 125 | 150  | 175 | 200 | 225 | 250 | więcej nawet nie licze xD |

Opublikowano

na wakacjach 4 lata temu był rowerek wodny ze zjeżdżalnią, a obok siedzeń były metalowe poręcze. Jedna z nich była postrzępiona, chciałem przejść z przodu rowerka na tył, poślizgnąłem się wypierdoliłem na postrzępiony metalowy pręt kolanem, 5 szwów.. Fart że nie 3 cm w prawo, bo prawdopodobniej nie mógłbym ruszać kolanem.

Opublikowano

Jadąc rowerem (miałem 8 lat) z maksymalną prędkoscią wykurwiłem w bramę, rozcięta głowa, 3 szwy.

Spadłem z przyczepy i noga utknęła w szczelinie. Złamana noga.

skpUo.png

Opublikowano

Rozwaliłem sobie krtań updając nią na ostry kant stołu.. Lekarze mówili, że miałem wtedy więcej szczęścia niż wszyscy ludzie rozumu.

graphic.png

Admin Cienia
Opublikowano

13 lat temu przyjebał we mnie typ na krosie, pojechałem po glebie niezły kawałek, żadnych złamań, zwichnięć, naciągnięć tylko zdarte kolano, a typ który zajebał miał złamany palec albo palce, albo rękę, po tylu latach już nie pamiętam

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Hmm, nawet nie pamiętam kiedy to się stało ale miałem złamaną rękę i mi skurwiele źle złożyli.

Dlatego nie masz kciuka ? (tak jak u mnie pisałeś w temacie)

@Topic

Włożyłem palca do gniazdka :/

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...