Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak grać.

earf123

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram annie i zajebista jest,dużo postaci na combo składa,ale troche papierowa według mnie :D.Poleci ktoś podobną postać do annie ? bo mi się już nudzi trochę.Najlepiej taka co bije na odległość na mida najlepiej.Mam 5000pz jak coś to moge dozbierac 6300.A co do oglądanie to mam w subach na yt zakrable,mrflipinski i paru innych lubie oglądać jak ktoś gra.

Opublikowano

Fizz jest zajebisty na mida - koszt 6300.

Ma skill, dzięki któremu nie możesz być trafiony przez chwile ^^ coś jak przedmiot Klepsydra Zhynoi(?) :p

PS On bije ze swojej broni - Trójzębu z bliska ale ma coś takiego jak doskok i ulta * rybe, ktora "zjada przeciwnika" - sporo hp bierze.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Błagam Was, polecacie nowemu grać Nasusem, Ashe? Naprawdę? Ashe ma beznadziejny early i mid game, a Nasusem trza farmić ostro..
Normale graj od początku lepiej się z grą zaznajomisz.
Postacie - Tryndamere, Master Yi, Annie,

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Siemka,gram w lol`a od niedawna i możecie mi odpowiedzieć na kilka pytań o to one :

1.Do którego lvl grać na botach ? aktualnie mam 6lvl.

2.Jaka postać aby mi się łatwo grało do 1500PZ

3.Czy jeżeli kupie już bohatera i będe grał przeciwko botom to będę mógł sobie wybrać swojego bohatera ?.

4.Czy jako nowy gracz mam jakieś szanse przeciwko ludziom ?

1. Dopóki nie nauczysz się grać ze 2-3 postaciami i nie rozkminisz mechaniki gry ORAZ dopóki na boty nie zaczniesz wyciskać statów rzędu 20-3

2. Zależy. Chcesz biż ze zwykłych ataków z daleka? Ashe Tankować? Garen / cho'gath / Grać "magiem"? Annie. Leczyć i wspierać? Soraka. ew Nasus / trynda / teemo (2 os to tzw "noobchampy" ktorymi kazdy powinien ogarniac od razu chociaz ile w tym prawdy...

3. Tak, pod warunkiem ze ktos go nie wezmie w rozgrywce przed Tobą (w teamie nie może być 2 takich samych champów)

4. Tak, ale są na lowlvlach smurfy, goście z doświadczeniem robią nowe konta dla jaj.

Jak grasz na Europa Płn-Wsch doda mnie - NayTheBlackRose lub Soah85 (low lv i main)

Odradzam kupowanie Mastera Yi. Fajny niby ale... Ale nie do końca :D

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Ale z was głąby, on zadał inne pytanie, a wy nadal odpowiadacie na tamte...

Gram annie i zajebista jest,dużo postaci na combo składa,ale troche papierowa według mnie :D.Poleci ktoś podobną postać do annie ? bo mi się już nudzi trochę.Najlepiej taka co bije na odległość na mida najlepiej.Mam 5000pz jak coś to moge dozbierac 6300.A co do oglądanie to mam w subach na yt zakrable,mrflipinski i paru innych lubie oglądać jak ktoś gra.

Fizz ale to jest trochę trudna postać, polecam postacie tańsze np. Lux za 3150pż lub Kennen'a za 4800pz.

Nie oglądaj tych pseudo graczy w lola, zacznij oglądać na żywo LCS'y itd. Tam wiele wiecej się nauczysz, albo streamy popularnych osób czyli Ocelote, robertxlee, vman,phant0mlord itdl

PMK3yt4.png

Opublikowano

Podobna do Annie... W sumie ranged aoe...

Orianna (ale mechanika gry dośc trudna)
hmm... Kennen jest słaby moim zdaniem...
Ziggs :) Świetny jest ale ssie mane.
Poza tym Annie to nei jest papier. Podstawowy build jaki stosuej daje mi 3khp i po 100 resów minimum.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

HAHAHA Ale odkop :D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...