Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] HopperCraft Powraca ! Zapraszmy [Nowy Dropy] [Krew] [Exp x4] [Exp ze stone] [Pety] [Statystyki] [Nowy system oświetlenia] Zapraszamy !

GoonZ6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosił bym o ogarnięcie hostera dal mi bana za zabijanie ludzi na moim claimie co ja im kazałem na niego wbijać?

I jeszcze mi mówi że to oszustwo pvp. To po co niby frakcje jak to oszustwo pvp ? A hoster to wg bd sie przegadywał że to niby oszustwo omg. Prosił bym też o oddani eq które mi zabrał ... bo zdobyte przez oszustwo pvp.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer był fajny, do póki, nie zabił mnie koleś z nodusem. Nie wiem jaki musiał mieć miecz, skoro za 1 hitem zadawał 3 serca dla zbroi prot 3/4, cały czas mu latał miecz i dogonił mnie, chociaż rzuciłem sobie miksturkę na speeda. Dodam, że wypiłem sporo miksturek i miałem poty instant healty 2, oraz regeneracje. Jednak nie miałem żadnych szans wygrać z nodusem, któremu admini nic nie zrobią, bo mają to w dupie. Tak samo było jak dla kolesia z mojej gildii włamali się na konto i niszczył mi zamek TNT. Zgłosiłem to dla admina, ale on napisał wyraźnie ,,Nie obchodzi mnie to, mam to w dupie''. Event z ukrytymi skrzyniami na spawnie to też była porażka, bo admin nie zdjął flagi na otwieranie skrzyń. Ogólnie klapa, diax eq można wyrwać w niecałął godzinę, a ludzie którzy dotychczas tu grali wywalają swoje eq na spawnie i odchodzą. Ja też odchodzę, bo nie będę zbierał kolejnej zbroi dla nodusa.

Pozdro,

Opublikowano

@up Nie wina kolesia tylko twoja masz okropne lagi stoisz a inni cie biją potem wyzywasz na servie i wg przez takich jak ty minecraft uważany jest za grę 11 letnich bachorów co tylko problem maja jak się coś im stanie .

Server spoko nie ma na razie nic admin wszystko co się zgłosi poprawia na konserwacji . Ogólnie jest git :)

Duży spawn mobów w nocy ogromny nawet jak i exp spoko do pvp !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...