Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej pomocny user na forum

KolizeR1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na pewno nie tylko ja chce się tego dowiedzieć .

Zrobione z czystej ciekawości .

TEMAT NIE SŁUŻY DO KŁÓTNI !!!

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Andrzejt17 ogółem a aktualnie to nie wiem, nie ma chyba takiej osoby, bo dużo pracuje. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

W każdym dziale jest inna osoba, która dużo pomaga.

Temat niepotrzebny.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Najbardziej pomocny user to mentor.

Każdy jest dobry w swoim dziale i pomaga, więc nie ma osoby, która gra we wszystkie gry na MPC i udziela się w działach codziennie.

Niestety tytuł jest nie do zrealizowania.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Andrzejt17 ogółem a aktualnie to nie wiem, nie ma chyba takiej osoby, bo dużo pracuje. :)

To, ze zrobil tam jakiegos expbota dla forum to nie znaczy ze jest pomocny randomie. Poza tym juz go na forum nie ma

Opublikowano

Nie ma kogoś takiego, jak "najbardziej pomocny user".

Wszystko zależy od działu, w jakim się wypowiada oraz od tematyki, na której się zna.

Przeważnie takie osoby siedzą na stanowisku mentora, ale jest również kilkunastu innych, którzy nieoficjalnie zasługiwaliby na tego typu miano.

Opublikowano

Nie uważam ,że mentorzy są bardziej aktywni od zwykłego usera, popracują z miesiąc dostaną plakietkę i nie mają już takiej aktywnośći co wcześniej, nawet napiszę ,że już im się nie chce pomagać a rangę nadal mają oczywiść nie piszę tu o wszystkich ,ale mniejsza z tym.

Top@

Nie ma takiego użytkownika

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Osoby, które zostały wymienione wyżej nie są mi w ogóle znane, a przecież przesiaduje dość sporo czasu na forum.

Dlaczego tak jest? Dlatego, że każda z tych osób jest aktywna w swoim dziale i nie ma nikogo takiego kto by był aż takim nolifem żeby udzielał się wszędzie i na każdy temat.

Ja też czasami pomagam więc to chyba będzie moja skromna osoba, hehe... :P

58815786.jpg

Opublikowano

Zależy.. ktoś może pomagać userom i ktoś może pomagać od strony technicznej. Moim zdaniem czerwoni są najbardziej pomocni.

Opublikowano

Po podliczeniu głosów z lekką przewagą wygrywa Gamus

Gratulujemy!

wyniki sfałszowane. wygrywa polandxxdd

Gratulujemy!

najbardziej pomocny jest kokosz (xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...