Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a grałem na nim 36h wbiłem sobie top1 ponad 3mln pkt poszedłem spać i ok 5 rano już mi nie wczytało strony ehh ...

Admin podaj skąd masz silnik i jak coś pisz na pw gdy byś chciał pomocy :))

PRZEPRASZAM TO BYLA TYLKO CHWILOWA PRZERWA , SERWER JUZ DZIALA NIC NIE STRACILISCIE WSZYSTKO DZIALA PO STAREMU.

szkoda bo naprawdę fajny serwer jeden z lepszych na którym grałem (można by było jakąś zrzutę na dedyka zrobić tylko musi być 100% pewności ze serwer pociągnie dłużej) :)

PRZEPRASZAM TO BYLA TYLKO CHWILOWA PRZERWA , SERWER JUZ DZIALA NIC NIE STRACILISCIE WSZYSTKO DZIALA PO STAREMU.

jak każdy chyba , a teraz nawet admin sie nic nie wypowiada czy coś z tym zrobi czy nie

PRZEPRASZAM TO BYLA TYLKO CHWILOWA PRZERWA , SERWER JUZ DZIALA NIC NIE STRACILISCIE WSZYSTKO DZIALA PO STAREMU...

ja też nie

bo strona sie nie wczytuje ; p

c2br.jpg----> Typ [Easy/Medium]

WWW.XEDONISMT2.COM.PL

Opublikowano

Super, koles top 1 ma wszystkie wioski zbugowane . We wszystkich praktycznie ma po 2 miliardy wojska i rycka

To nie jest bug , poniewaz w zagrodzie miesci sie do 90 mld wojska .

c2br.jpg----> Typ [Easy/Medium]

WWW.XEDONISMT2.COM.PL

Opublikowano

tu najlepiej by było jak by zagroda miała 9mln wtedy każdy by miał szanse pograć
a tak to jest tak że ci co wbili na początku rundy natłukli juz wojska w koszarach i teraz nikt im nie podskoczy bo mają najwięcej woja

Opublikowano

To nie jest bug , poniewaz w zagrodzie miesci sie do 90 mld wojska .

Haha, myślisz ze zrobiłby w taki czas aż tyle wojska?

na 90mld potrzeba nawet miesiac albo i dłuzej.

Znam sie na plemionach i wiem

Opublikowano

Następny... to jest niemożliwością żeby koleś wytworzył tyle offa w takim czasie...

czrpkf.jpg

Admin niech się w końcu ogarnie.... i wyłączy to disco polo z przeglądu wioski.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

mqb1sd.jpg

Proszę bardzo, POLECAM SERWER !!! Z pozdrowieniami dla delikwenta Luna <3

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

tak jak mówiłem - skrócić czas chodzenia jednostek do najbliższej barby do 1 sekundy!! wtedy bugować sie wojska nie da.

Ale widze ze admin nie ogarnia.

Opublikowano

Serwer padł ? Dopiero wstałem wiec nie ogarniam o co kaman ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...