Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze mogłes dać normalny spichlerz i zagrode i zmniejszyć prędkość na np 10k wtedy świat wytrzyma dłużej
bo aktualnie to ci co zaczną teraz gre narobią pełno woja i gracz który wbije za kilka dni nie będzie miał szans a tak gdyby zagroda była 24k lub 47k każdy by miał równe szanse

ps. katapulty nie zostały zablokowane tylko z tego co widze został zablokowany dostęp do warsztaty ale w wiosce jest przycisk rekrutacja i tam można normalnie robic caty i tarany

myśle że wejście do pliku units i techs i wykasowanie katów w tych plikach będzie najlepszym rozwiązaniem

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie pierdol bo jakis typ ma katapulty, nie wiem jakim cudem?

Już nie ma.

jeszcze mogłes dać normalny spichlerz i zagrode i zmniejszyć prędkość na np 10k wtedy świat wytrzyma dłużej

bo aktualnie to ci co zaczną teraz gre narobią pełno woja i gracz który wbije za kilka dni nie będzie miał szans a tak gdyby zagroda była 24k lub 47k każdy by miał równe szanse

ps. katapulty nie zostały zablokowane tylko z tego co widze został zablokowany dostęp do warsztaty ale w wiosce jest przycisk rekrutacja i tam można normalnie robic caty i tarany

myśle że wejście do pliku units i techs i wykasowanie katów w tych plikach będzie najlepszym rozwiązaniem

Już nie ma tych katapult i napewno nikt ich nie zrekrutuje.

c2br.jpg----> Typ [Easy/Medium]

WWW.XEDONISMT2.COM.PL

Opublikowano

są katapulty na górze jak jest ratusz koszary rynek itp jest rekrutacja wchodzisz i masz

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

admin serwera nie potrafi widocznie najprostszych rzeczy zrobic

Dobra , teraz już napewno niebędzie katapult , niewiedzialem , ze tam tez mozna rekrtutowac.

WWW.XEDONISMT2.COM.PL

Opublikowano

Pograłem godzinke i nawet by było fajnie 7 wiosek na max ... odrazu prawie wszystkie poznikaly (moze juz wszystkie) jakis "gracz" je podbił .

Serwer jest bezsensu grasz i odrazu wszystko ci jakis idiota zabiera . WTF !!???

Ogólnie fajny serwer mozna szybko poznać cała gre jej podstawy itd. ale na dłuzszą mate nie nadaje się ...

Proszę o zdjęcie tych %. Dziękuję.

Opublikowano

Ok, powiem tak, miał być ostatni reset, siedziałem jak idiota napierdzielałem ze względu na chorobowe z nudów, tak Ostatni Samuraj, wyszedłem sobie na piwko, wracam a tu znowu reset... powiem tak dzięki ale nie, bo to tylko stracony czas, granie na tym serwerze to po prostu żenada, sobie chyba admin serwera nie zdaje sprawy ile trzeba się na klikać żeby zapełnić zagrodę w sumie to nie zapełnić ale napierdzielać... eh zresztą szkoda słów, to tylko moje zdanie i jego nie zmienię, życzę powodzenia bo przy takim adminie który nie potrafi ogarnąć plików serwer niema przyszłości, tyle z mojej strony.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Ok, powiem tak, miał być ostatni reset, siedziałem jak idiota napierdzielałem ze względu na chorobowe z nudów, tak Ostatni Samuraj, wyszedłem sobie na piwko, wracam a tu znowu reset... powiem tak dzięki ale nie, bo to tylko stracony czas, granie na tym serwerze to po prostu żenada, sobie chyba admin serwera nie zdaje sprawy ile trzeba się na klikać żeby zapełnić zagrodę w sumie to nie zapełnić ale napierdzielać... eh zresztą szkoda słów, to tylko moje zdanie i jego nie zmienię, życzę powodzenia bo przy takim adminie który nie potrafi ogarnąć plików serwer niema przyszłości, tyle z mojej strony.

Nie mogłem zrobic nic innegoj jak restart , wszystko ze ludzie znowu narobili katapult przez obejsce warsztatu , nie zauwazylem tego i wiem ze to moja wina , mogę tylko przeprosic graczy i powiedziec ze taka sytuacja sie niepowtorzy.

WWW.XEDONISMT2.COM.PL

Opublikowano

Nadal można bugować wojsko.

poprzez wysyłanie ataków

wraca podwójne.

Ale tu chodzi , że niemozna juz rekrutowac katapult , i to byl glowny cel restartu.

WWW.XEDONISMT2.COM.PL

Opublikowano

nie polecam nowym graczom serwera, bo i tak nie da rady zacząć gry

Daruj sobie te zbędne komentarze , warto zacząc grę . Zapraszam.

WWW.XEDONISMT2.COM.PL

Opublikowano

a grałem na nim 36h wbiłem sobie top1 ponad 3mln pkt poszedłem spać i ok 5 rano już mi nie wczytało strony ehh ...

Admin podaj skąd masz silnik i jak coś pisz na pw gdy byś chciał pomocy :))

Opublikowano

szkoda bo naprawdę fajny serwer jeden z lepszych na którym grałem (można by było jakąś zrzutę na dedyka zrobić tylko musi być 100% pewności ze serwer pociągnie dłużej) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...