Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quad czy Motocross - Co kupić ?

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiemy nadchodzą wakacje a chciałbym je nie spędzać często przed KOMPUTEREM. Miałem małą przeprowadzkę z mieszkania do domu jednorodzinnego i mam dużo dużo miejsca , na przejażdżkę albo QUAD'EM lub Motocross'em.

Co lepiej kupić?

Chodzi mi o Quad'a i Motocross'a od 85-125 cc. Oczywiście wraz z goglami oraz innymi rzeczami,bo przecież bezpieczeństwo.

O i takie pytanie co jest bardziej bezpieczne ?

Opublikowano

Obydwoma możesz się zabić wjeżdżając w drzewo, czy cokolwiek innego.

Nie ma bezpieczniejszego, to zależy od Twojego myślenia.

Chcesz to zarejestrować, czy śmigać po lasach?

Jeździłeś kiedyś takim czymś, czy to pierwszy?

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Chodzi mi o to czym mogę szybciej złamać sobię nogę.. Słyszałem że na crossie bo można się szybko wywrócić,ale mogłem źle słyszeć.

Bardziej będę śmigał po lasach,nie mam zamiaru nim wyjechać na ulicę :)

Jeździłem na 450 Quad i na Crossie to była 85 jak mniemam. Spodobało mi się chyba skoro chcę kupić :)

Opublikowano

Wiesz co dla mnie to bez znaczenia,na tym i na tym jest mi dobrze ale właśnie Quad'y są stabilniejsze :) I w tym problem bo nie wiem co wybrać ;/

A do 3000 jakiego QUADA uda mi się kupić( nie chinol)?

Opublikowano

Ja bym wybrał quada minimalnie 120ccm ;) ja polecam 500ccm i sobie posiadać w lesie

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

A gdybym wybierał Crossa to do 2,400 jakiego polecicie ?

Opublikowano

Jestem ciekaw czy te linki są u mnie w lesie :D

Po patrze na crossy jeszcze i się zdecyduje

Ale bardziej na prywatnym terenie będę jeździł,pewnie tylko z kumplami raz na jakiś czas tam się wybiorę a po tym materiale będę patrzył się przed siebie jak nie wiem.

Opublikowano

A moglibyście mi podesłać jakieś QUADZIKI albo Crossiki ? Coś do 3 koła :D

Opublikowano

bierz crossa jesli chcesz poszaleć. Quadem też jest frajda ale nie taka jak crossem.

Mam crossa 125 i quada 110. Cross jest lepszy, lepiej się jeździ, trudniej bo biegi itp. ale jest frajda :) łatwiej na koło wyrwać itp

skpUo.png

Opublikowano

ten quad jest tak słaby, że ja pierdziele. Tym za bardzo nie pojezdzisz, bedzie ci mocy brakowało. Pozatym to jest chinol, rozpadnie ci sie podczas jazdy.

Opublikowano

Na quadach się nie znam ale ta yz i cr'ka są zarąbiste. Sam bym kupił, jakbym hajsy miał :D Cross większa frajda, bardziej pozapierdzielasz, wszędzie się zmieścisz a quadem to z deka powoli się jeździ :x

Opublikowano

Hmm gdyby ktoś tu przyszedł co na Quadach się zna i powiedział bym mi coś o tym quadzie :) A i jeżeli chodzi o bezpieczeństwo ,to prócz kasku dobrze by było coś jeszcze kupić? Rękawice to mam już bo dostałem od kuzyna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...