Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Belaria.pl #1 - Wprowadzenie

.nismo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Z góry mówię, jakimś pro let's playerem nie jestem, staram się pokazać najważniejsze fakty, w praktyce zobaczymy jak to wyszło.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Mam parę błędów, które powinieneś poprawić:

- NPC w jinno są odwórcone (ustal je jak najszybciej, bo to odstrasza mnie od zagrania na serwie).

- malutki błąd ale zawsze jest minuta 4:18 pisze "... z Atlantydzie" powinno być "... w Atlantydzie."

Opublikowano

Mam parę błędów, które powinieneś poprawić:

- NPC w jinno są odwórcone (ustal je jak najszybciej, bo to odstrasza mnie od zagrania na serwie).

- malutki błąd ale zawsze jest minuta 4:18 pisze "... z Atlantydzie" powinno być "... w Atlantydzie."

Dzięki, jak mówiłem, to jeszcze nie jest do końca skończona mapa.

Brawo dla Ciebie Nismo! Projekt w 100% samodzielny?

Tak, tutaj robię wszystko w 100% sam.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Fajne czekam na start :) Nismo aby ten serwer nie padł jak tuo* oraz bierz do teamu ogarnięte osoby :)

W teamie jestem praktycznie sam. Tuor o ile mi wiadomo stoi i ma się dobrze.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Nie. Biorę zaufane osoby i nikogo więcej nie wkręcam. Zaufane osoby, patrz liczba nie większa niż 3.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

@up

W tych czasach "osoby zaufane" krzywdza najwiecej serwerow.

Ja na Twoim miejscu zrobilbym otwarta rekrutacje dla GM'ow.

Po wstepnej odrzucilbym 3/4 podan - z reszta skontaktowal sie przez Skype i dokladnie obczil ile maja lat i jak bardzo sie znaja na grze.

A GM-owie powinni miec ograniczone funkcje do BANowania i TP sie jedynie.

Przy czym kazdy ban powinien byc poparty nakreconym uprzednio filmikiem.

Co do serwa - Moze zajrze mam nadzieje ze nie padnie po kilku dniach jak te wszystkie "robione 7 miesiecy" serwery z "Pr0 el0 k0zacka ekipa kt0ra sie zna ze soba X lat" :)

Pozdrawiam :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Wiesz, jednak wolałbym mieć zespół z którym jestem zżyty(bo i są takie osoby) niż ludzi przyjętych z forum. Co do projektu, całokształt zajął mi nie więcej niż 3 tygodnie ;)

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Dzisiaj w sumie wstawię dwie rzeczy - marmury poli i bonowanie przedmiotów i screeny z systemu ulepszeń.

1351279892-U721655.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...