Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]3 pomysły na serwer : Metin , Anno , Naruto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Powiem szczerze ze pomysl na serwer mc mt2 mnie zainteresowal ;) Chcialbym bardzo w tym pomysle pomoc. Umiem pisac pluginy, skrypty oraz interesuje sie grafika i znam html i css. Z checia pomoge. Prosze o rozwazeniu mojej pomocy :)

Opublikowano

Witam. Powiem szczerze ze pomysl na serwer mc mt2 mnie zainteresowal ;) Chcialbym bardzo w tym pomysle pomoc. Umiem pisac pluginy, skrypty oraz interesuje sie grafika i znam html i css. Z checia pomoge. Prosze o rozwazeniu mojej pomocy jasne

Witam. Powiem szczerze ze pomysl na serwer mc mt2 mnie zainteresowal ;) Chcialbym bardzo w tym pomysle pomoc. Umiem pisac pluginy, skrypty oraz interesuje sie grafika i znam html i css. Z checia pomoge. Prosze o rozwazeniu mojej pomocy :)

jasne, każda pomoc się przyda , odezwę się do ciebie gdy z grubsza będę pewny co i jak

:)

Opublikowano

Jak zrobisz fajny server metin2 i all bedzie dzialac to bedziesz mistrzem ;D

Powodzenia Ci zycze.

I jedno pytanie na jakim hostingu bedziesz chcial dac server ?

20utztj.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie serwer Metin wydaje się najlepszym. Naruto <myśli> hmmmmmmmm jakoś by mi nie podeszło.

Ale wszystkie pomysły są bardzo oryginalne.

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

Opublikowano

A ja znam jeden bardzo fajny Amerykański serwer o tematyce Naruto, gram na nim od miesiąca i jestem zadowolony.

Bardzo dobrze rozbudowana, nie tylko mapa ale także pluginy, dzięki którym możemy użyć na przeciwniku np.chidory.

Ip serwera to: 5.9.123.147:25608

serwer niestety tylko dla premium. Lecz zapraszam!!

PS:Gram pod nickiem MrRoman0

Opublikowano

A ja znam jeden bardzo fajny Amerykański serwer o tematyce Naruto, gram na nim od miesiąca i jestem zadowolony.

Bardzo dobrze rozbudowana, nie tylko mapa ale także pluginy, dzięki którym możemy użyć na przeciwniku np.chidory.

Ip serwera to: 5.9.123.147:25608

serwer niestety tylko dla premium. Lecz zapraszam!!

PS:Gram pod nickiem MrRoman0

Wszedłem na serwer ale zupełnie go nie ogarniam , możesz mi wytłumaczyć podstawy ^^ ?

Opublikowano

Moim zdaniem super serwer by był naruto.

Oto moje teorie:

2+2=9

4:1=2

1x1=1

Woda jest bezbarwna bo soki itp mają kolor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...