Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gre Free 2 Play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla twojej wiadomości swoje tezy opieram na własnych doświadczeniach z gry. Przeczytaj jeszcze raz post osoby, która założyła temat

A potem swoją odpowiedź.

Nie rozumiesz? Wszystko co masz za kasę w grzę daje przegwagę. Nie ogarniasz? Po chuj wtedy by były takie rzeczy i po chuj ludzie by to kupowali skoro by to mogli mieć za darmo za kredyty. Ogarnij świat gier, a potem się w nich wypowiadaj, bo narazie widzę hipokryzję na poziomie.

Level master. Jakbyś zagrał w WoT'a to byś zauważył że konto premium skraca tylko czas potrzebny do przeskoczenia danego czołgu co powoduje że na nim mniej czasu spędzasz. W starciach z innymi graczami nie ma żadnego przedmiotu/amunicji/czołgu co dał by ci przewagę na polu bitwy.

Polemika z tobą nie ma żadnego sensu. Próbujesz nawiązać dyskusję nie mając żadnego argumentu, obrzucasz innych błotem a swoje tezy budujesz na tym co ci powiedział jakiś kolega-pomidor to jeździ pewnie co najwyżej KV-1S. Dojdź przynajmniej do tego mid-game a potem dopiero zaczynaj się wypowiadać.

76561198001815076.png
Opublikowano

Generalnie wiele osób nie odróżnia gry typu Pay2Win od zwykłych neutralnych mikropłatności. Chcecie zobaczyć lidera Pay2Win to zapraszam do zagrania w gry Gamerfirsta. A tak poza tym to każda gra F2P cechuje się mikropłatnościami,które dają nam przewagę nad innymi graczami. Z tym,że Pay2Win występuje wtedy,gdy po prostu gracz wykupiony jest nie do zajechania. Przykładowo broń 3, 4 razy lepsza od tej f2p etc. A konta premium, czy jakieś ulepszenia dla mnie już nie należy do P2W. Ważne jest to by firma nie robiła tego typowo pod taki model.

Opublikowano

@JokerrPL

O właśnie takie gry mi chodzi (sprawdzę ten Team Fortress 2), w których itemki z cash shopu dają tylko efekt wizualny, nie przewagę. Może jakieś jeszcze znacie?;>

Co do chłopaków, którzy się kłócą- nie będę grać w World of Tanks, pasuje? No to zgoda.

@fatumboba

Grałeś w League of legends?

Opublikowano

Śmiać mi się chce jak czytam twoje posty Xanter. Pozdrowienia że zostałeś Modem działu World of Tanks ...

Ja CI natomiast życzę powodzenia na egzaminie gimnazjalnym. Napisanie rozprawki z taką umiejętną argumentacją może być nie lada wyczynem. Wymień chodź jeden sensowny argument przemawiający za tym że WoT jest grą P2W i posiadanie złota wpływa na przebieg bitwy a posypie głowę popiołem i przyznam ci racje.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja CI natomiast życzę powodzenia na egzaminie gimnazjalnym. Napisanie rozprawki z taką umiejętną argumentacją może być nie lada wyczynem. Wymień chodź jeden sensowny argument przemawiający za tym że WoT jest grą P2W i posiadanie złota wpływa na przebieg bitwy a posypie głowę popiołem i przyznam ci racje.

Na dodatek nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Też Ci życzę powodzenia na egzaminie i maturce : ) Nigdzie nie napisałem że gra WoT jest grą Pay To Win, tylko Free to Play z mikropłatnościami. Dziękuje. Koniec tematu.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Na dodatek nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Też Ci życzę powodzenia na egzaminie i maturce : ) Nigdzie nie napisałem że gra WoT jest grą Pay To Win, tylko Free to Play z mikropłatnościami. Dziękuje. Koniec tematu.

Jak już coś twierdzisz to przynajmniej trzymaj się tego. Najwidoczniej umiejętność czytania ze zrozumiem i dedukcji to dla Ciebie abstrakcja. Zarzucasz mi że WoT jest grą P2W a potem twierdzisz że ci chodziło o mikropłatności, co tylko świadczy o tym że sam już nie wiesz co napisać.

Nie musisz mi niczego życzyć. Matura i zawodowy już dawno zdane.

76561198001815076.png
Opublikowano

Człowieku daj mi cytat gdzie ja napisałem że WoT jest gr P2W ... Nie masy tego cytatu? dziękuje, koniec dyskusji. Chyba dla Cb czytanie ze zrozumieniem jest abstrakcją skoro ciągniesz jedno i to samo w nieskończoność. Dziękuje. Już nie pisz nic więcej. Tylko bardziej się ośmieszasz.

by Valky

Opublikowano

Człowieku daj mi cytat gdzie ja napisałem że WoT jest gr P2W ... Nie masy tego cytatu? dziękuje, koniec dyskusji. Chyba dla Cb czytanie ze zrozumieniem jest abstrakcją skoro ciągniesz jedno i to samo w nieskończoność. Dziękuje. Już nie pisz nic więcej. Tylko bardziej się ośmieszasz.

Autor tematu chciał gry f2p bez elementów p2w. Zarzuciłeś mi kłamstwo i niekompetencje bo wymieniłem wot'a a na koniec twierdzisz że taka akcja miejsca nie miała?

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1370026323-U7770.jpg

Następnym razem zanim kogoś obrzucasz błotem to się zastanów ze dwa razy.

76561198001815076.png
Opublikowano

Warefare,neverwinter,abp, polecam stronę mnohunt.com (to nie reklama !!)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Z Tobą to jak z wiatrem. Poczytaj lepiej na necie co to jest "Mikropłatność" Potem przeczytaj cały temat od początku. W WoT występują przedmioty które kupujesz za prawdziwe pieniądze. Sam sobie zaprzeczasz...

Nikogo nie obrzucam błotem. Stwierdzam fakty, a jak widać nie umiesz się z nimi pogodzić.

Szczerze ? To kurwa mać, to się robi nudne... Auto pytał o gry f2p. Tak, jebany World Of Tanks jest f2p. Potem autor spytał o gry które nie mają Cash Shop'u. W World Of Tanks występuje pierdolony shop, czyli wmawiasz mu bzdury.

Teraz trochę nauki:

P2W - Pay to win - Płać by wygrać - Itemy które kosztują w chuj kasy, bez nich nie masz nawet po co kupować, sciągać gry.

F2P - Free to Play - Darmowe do zagrania - gra darmowa, z mikropłatnościami ( tak prawdziwe pieniądze ), które wpływają na rozgrywkę, lecz w małym stopniu ( ale wpływają )

Dociera? Nie chcę mi się dyskutować z osobą taką jak Ty bo zauważam że pomiędzy uszami masz tunel przez, który każde moje słowo napisane wylatuję z dużą prędkością. Zapraszam na GG, jeśli tak bardzo myślisz że masz rację.

by Valky

Opublikowano

Z Tobą to jak z wiatrem. Poczytaj lepiej na necie co to jest "Mikropłatność" Potem przeczytaj cały temat od początku. W WoT występują przedmioty które kupujesz za prawdziwe pieniądze. Sam sobie zaprzeczasz...

Nikogo nie obrzucam błotem. Stwierdzam fakty, a jak widać nie umiesz się z nimi pogodzić.

Nie zawsze Mikro płatność = Pay2Win. Jeszcze nie zakapowałeś?

Szczerze ? To kurwa mać, to się robi nudne... Auto pytał o gry f2p. Tak, jebany World Of Tanks jest f2p. Potem autor spytał o gry które nie mają Cash Shop'u. W World Of Tanks występuje pierdolony shop, czyli wmawiasz mu bzdury.

Teraz trochę nauki:

P2W - Pay to win - Płać by wygrać - Itemy które kosztują w chuj kasy, bez nich nie masz nawet po co kupować, sciągać gry.

F2P - Free to Play - Darmowe do zagrania - gra darmowa, z mikropłatnościami ( tak prawdziwe pieniądze ), które wpływają na rozgrywkę, lecz w małym stopniu ( ale wpływają )

Dociera? Nie chcę mi się dyskutować z osobą taką jak Ty bo zauważam że pomiędzy uszami masz tunel przez, który każde moje słowo napisane wylatuję z dużą prędkością. Zapraszam na GG, jeśli tak bardzo myślisz że masz rację.

Zagraj w WoT'a a potem dopiero się o nim wypowiadaj. Mikropłatności w WoT nie mają takiego wpływu na grę jak ty tu opisujesz.
76561198001815076.png
Opublikowano

tylko ze to nie daje przewagi

@top dota2

­

Opublikowano

Zrobi ktoś jakiś porządek z tymi Panami?

@Up

dota 2 jest darmowa?;>

@Edit

Aion i f2p, proszę Cie koleś...

Opublikowano

Zrobi ktoś jakiś porządek z tymi Panami?

@Up

dota 2 jest darmowa?;>

Dota jest darmowa. Co więcej grając w nią można nawet zarobić.
76561198001815076.png
Opublikowano

@UP

Ostatnio się opiekujesz tym działem a nie wspomniałeś nic xD Nie dobry z ciebie Moderator ! xD xD Joke

Silkroad ofc :) Gra jest stara ale ma zajebisty klimat :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@UP

Ostatnio się opiekujesz tym działem a nie wspomniałeś nic xD Nie dobry z ciebie Moderator ! xD xD

Silkroad ofc :) Gra jest stara ale ma zajebisty klimat :)

Silkroad to gra P2W. Premka,scrolle na mag/phy dmg, hp/mp, mag/phy deff to co? :P
76561198001815076.png
Opublikowano

Ja jakoś nie wydaje kasy na grę i cisnę graczy jak szmaty :) A zawsze te itemy z mikropłatności można kupić od innego gracza :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Team Fortress 2 zdecydowanie. Jak ogarniesz tą grę to zjedziesz każdego na standardach. Moim zdaniem standardy są najlepsze. W niektórych klasach standardy nie są najlepsze. Co tydzień dropią ci bronie (każda ma plusy i minusy; nie ma takiej która jest lepsza od standardowej, jest tylko wtedy lepsza jak potrafisz tą bronią grać) które masz na zawsze, a jak kupisz byle jaki item w shopie to masz tzw. premium które również masz na zawsze i możesz wtedy wymieniać się itemkami z innymi graczami.

Super MNC chyba też ujdzie, ale dawno w to nie grałem i nie pamiętam czy to jest f2p czy p2w, ale chyba f2p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...