Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gre Free 2 Play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znacie może jakieś prawdziwe gry free 2 play? Grałem i gram tylko w jedną- League of legends, ale z wielką chęcią zacząłbym grać w coś innego, tylko że gdy zaczynam myśleć o tych wszystkich grach free 2 play (czytaj Pay 2 win), to mi się odechciewa. Może ktoś z Was zna jakąś grę free 2 play, która jednocześnie nie jest pay 2 win? ;)

Opublikowano

W której z tych gier nie ma cash shopu, w którym można kupić item, które dają przewagę nad graczami, którzy z niego nie korzystają? -.^

Opublikowano

W której z tych gier nie ma cash shopu, w którym można kupić item, które dają przewagę nad graczami, którzy z niego nie korzystają? -.^

World of Tanks. War Thunder.

76561198001815076.png
Opublikowano

Czemu wprowadzasz go w błąd? Przecież w WoT i WT występują czołgi/samoloty premium tak samo jak amunicja premium do nich, dająca przewagę.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Czemu wprowadzasz go w błąd? Przecież w WoT i WT występują czołgi/samoloty premium tak samo jak amunicja premium do nich, dająca przewagę.

Grałeś w WoTa? Chyba nie bo byś wiedział że wersje czołgi dostępne za złoto są gorsze od swoich odpowiedników na tym samym tierze.

76561198001815076.png
Opublikowano

@Up

Kumpel grał i mówił, że coś tam ze szkoleniem jest o wiele lepiej, jeżeli zapłacisz, więc to raczej nie jest f2p

Opublikowano

@Up

Kumpel grał i mówił, że coś tam ze szkoleniem jest o wiele lepiej, jeżeli zapłacisz, więc to raczej nie jest f2p

To co możesz kupić nie jest aż takim elementem P2W że powoduje że Ci co nie wydają kasy na grę nie mają szans. Ile byś kasy władował to i nadal nie masz szans przeciwko graczowi ze skillem.

76561198001815076.png
Opublikowano

Grałeś w WoTa? Chyba nie bo byś wiedział że wersje czołgi dostępne za złoto są gorsze od swoich odpowiedników na tym samym tierze.

Grałem w WoT'a. Doszedłem do VII Tieru Francuski AMX 1945. Bierzesz pod uwagę amunicję premium? która ma owiele większą penetrację i dmg?. Rozumiem że czołgi premium Tier 1,2,3,4,5,6 są słabe takie jak Matylda, ale chyba nie powiesz tego samego o Jadg Tigerze. czy T32. W WT nie grałem, ale założe się że występuję taki sam system sklepiku.

#edit

Moderator działu, a nie wie podstawowych rzeczy. Mam nadzieje że zapamiętasz sobie ten post i będziesz dążył do perfekcji, skoro udzielasz się w działach jako mod.

@Up

Gra jest f2p z mikropłatnościami. Złoto, za które kupujesz Czołgi premium, amunicje premium, szybsze szkolenie załogi ( insta 100% )

by Valky

Opublikowano

Grałem w WoT'a. Doszedłem do VII Tieru Francuzki AMX 1945. Bierzesz pod uwagę amunicję premium? która ma owiele większą penetrację i dmg?. Rozumiem że czołgi premium Tier 1,2,3,4,5,6 są słabe takie jak Matylda, ale chyba nie powiesz tego samego o Jadg Tigerze. czy T32. W WT nie grałem, ale założe się że występuję taki sam system sklepiku.

#edit

Moderator działu, a nie wie podstawowych rzeczy. Mam nadzieje że zapamiętasz sobie ten post i będziesz dążył do perfekcji, skoro udzielasz się w działach jako mod.

W War Thunder gram i mam 7 tier. Są samoloty premium,ale nie dają one praktycznie żadnej przewagi. Ammo premium nie ma (odblokowujesz ammo latając długi czas jednym samolotem). Brak jakichkolwiek śladów p2w :)

Opublikowano

@up to przepraszam mój błąd, nie grałem w WT. Zdawało mi się że obie gry posiadają taki sam system sklepu. Ale co do WoT'a nie zmienie zdania.

Żeby nie było offtopu. Warfrace, Warframe . Super gry, obie f2p : )

by Valky

Opublikowano

A w Team Fortress 2 nie wprowadzili już np. broni, które dają bonusy do dmg i można kupić tylko w cash shopie?

Opublikowano

@up to przepraszam mój błąd, nie grałem w WT. Zdawało mi się że obie gry posiadają taki sam system sklepu. Ale co do WoT'a nie zmienie zdania.

Żeby nie było offtopu. Warfrace, Warframe . Super gry, obie f2p : )

Człowieku, chyba nie grałeś bo amunicje premium można kupić także za kredyty. Od ostatniego patcha można nawet za nie kupić lepszy sprzęt eksploatacyjny. Wpływ złota na grę zmniejsza się z patcha na patch.

Następnym razem jak komuś zarzucisz niekompetencje to przynajmniej poświęć ta chwilę i sprawdź jak jest naprawdę bo jak narazie jesteś jedynie krzykaczem który swoje tezy opiera na doświadczeniu kolegi.

76561198001815076.png
Opublikowano

A w Team Fortress 2 nie wprowadzili już np. broni, które dają bonusy do dmg i można kupić tylko w cash shopie?

Mam w TFie prawie 600 godzin i nie ma tam takiej broni która jest najlepsza,a w dodatku prawie każda broń może ci dropnąć (nie mogą ci dropnąć takie które trzeba samemu stworzyć z paru wydropniętych. Takie bronie nie mają + i -)

Opublikowano

@Up

No dobra, nie spotkam, ale przecież bronie te w cash shopie mają jakąś przewagę nad tymi w zwykłym shopie lub np. hełm albo coś ?;>

Opublikowano

Dla twojej wiadomości swoje tezy opieram na własnych doświadczeniach z gry. Przeczytaj jeszcze raz post osoby, która założyła temat

A potem swoją odpowiedź.

Nie rozumiesz? Wszystko co masz za kasę w grzę daje przegwagę. Nie ogarniasz? Po chuj wtedy by były takie rzeczy i po chuj ludzie by to kupowali skoro by to mogli mieć za darmo za kredyty. Ogarnij świat gier, a potem się w nich wypowiadaj, bo narazie widzę hipokryzję na poziomie.

by Valky

Opublikowano

@Up

No dobra, nie spotkam, ale przecież bronie te w cash shopie mają jakąś przewagę nad tymi w zwykłym shopie lub np. hełm albo coś ?;>

Nie,każda czapka i np. kurtka czy drwina daje tylko efekt wizualny,w tej grze wymagany jest tylko i wyłącznie skill :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...