Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][Launcher][Modyfikacje][NewFreeBuild na Modach] Takiego serwera jeszcze nie widziałeś | StrikeCraft - Żyjemy z pasją do gier

KAMIKADZEKKS

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram na pewno ;3 , ale mam pytanie . Jaki jest cel przewodni ?;3 Bo nie wiem czy zostanę na dłużej . Na pewno teraz go ściągnę .

~Kontakt zemną to GG:25666689 ; Skype: tomasz.toka .

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po wcześniejszych edycjach serwerach , BARDZO CHCE ZAGRAĆ ;3 . Nie dość że klimat na ts jest "gorący 24/h " To jeszcze na serwerach można się nie źle pobawić ;3.
Planujecie otwierać wiekszego ts ? Macie jakiegoś teraz?

Opublikowano

Polecam szczerze KAMIK to dobry właściciel ;3 Ma bardzo ogarnięty TEAM ;3 .
A dawanie działek jak wygląda?

Opublikowano

Wszystko zrobiliśmy automatycznie, aby nikt po prostu nie stał i nie czekał aż jakiś admin przydzieli działkę.

Wchodzimy na serwer wpisujemy /dzialki

Wybieramy sobie poprzez klikniecie prawym myszy na tabliczke i od razu sie na nia tepamy (darmowe są)

Info jest także jak wpiszemy /rb get 2 (dostajemy książkę)

Dzięki za opinię ;)

Mile widziane właśnie takie pytania, wtedy mogę odpowiedzieć, a Wy wiecie co i jak ;)

Opublikowano

Widziałem u Was na Forum , opis jeszcze jednego serwera . ALL in One . Możesz go opisać ?

Opublikowano

Ogólnie ten już został wyłączony. Działamy na tym. Włączyłem tak WhiteListe itp.

Dlatego postawiliśmy tego serwa na modach aby na tym grać.

Opublikowano

a za znalezienie bugów , przewidziana jest nagroda? bo mam jeden . W sumie dwa :-)

Opublikowano

To zaczne tak , KAMICZKU strona Ci padła ;3 Projekt naprade bardzo fajny ale jest wiele pewnych kwesti .
Strona nie działa bo ktoś nie zapłacił . Jak się domyślam lancher do serwera był na ftp ze strony .
Więc oficjalnie na ich lancherze już nikt nie zagra , póki co ...
Mam nadzieje że KAMIK zmobilizuje ekipe i wykupi spowrotem Swoje jak że "Zacne" Forum. ;c

Opublikowano

Przepraszamy za zaistniały problem. Jak tylko wrócę do domu od razu opłacę stronę. Do dziś wieczór czekajcie.

Matrix napisz do mnie na PW (gadu)

Opublikowano

nie mogę włączyć launchera. tzn. włączam go wpisuje nick klikam w non-premium i launcher się wyłącza a gra się nie włącza. żadne błędy nie wyskakują net.frameworka 4.0 mam.

Opublikowano

hmm, może coś ze ścieżką do javy wprowawdź jąręcznie klikając w opcjeach ( w nowym lqauncherze opcje/ przycisk wybierz i szukasz ścieżkę do jaby na dysku C) w starym w opcje/niebieski napis javaw) może to pomoże

Opublikowano

żadne z tych sposobów mi nie zadziałały ale wasze pliki wrzuciłem do czystego mc i działa :] serwer polecam ale szkoda że nie ma solar paneli i jakiś dodatkowych rud :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...