Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odpalić SwitchBot V3 na prywatnym serwerze?

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko. Chcę bota na Senthie zrobić, wchodzę w bota, daję te niby 3 sekundy, wchodzę tam, pokazuje mi się jakiś błąd i coś z Facebookiem... O co chodzi?!

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest jakiś działający switchbot na Exodusmt2? bo ten mi nie działa po kliknięciu "alter injector" wyskakuje mi "Das program verfught administratorrechte fur die korrekte ausfuhrung administratorrechte notig Bitte das programm erneut mit administratorrechten starten" ktos wie co mam zrobic?

Opublikowano

z pierwszym już sobie poradziłem lecz mam problem pomiędzy krokiem 7 a 8 bo wylatuje mi to "fehler bei initialisieren der python funktionen, der bot muss beendet werden" ocb?

Opublikowano

mam problem pomiędzy krokiem 7 a 8 bo wylatuje mi to "fehler bei initialisieren der python funktionen, der bot muss beendet werden" ocb? prosze o pomoc chyba ze jest inny bot na exodusmt2 to proszę pisać z góry dziękuje

Opublikowano

mam problem pomiędzy krokiem 7 a 8 bo wylatuje mi to "fehler bei initialisieren der python funktionen, der bot muss beendet werden" ocb? prosze o pomoc chyba ze jest inny bot na exodusmt2 to proszę pisać z góry dziękuje

Pobierz bs'a na najnowszej bince

http://www.mpcforum.pl/topic/1045434-dl-switchbotbonusswitcher-by-unpublished-dziala-na-najnowszej-bince-po-polsku/

805491408806070489277.png

Opublikowano

Mam problem z BS'em wyskakuje mi komunikat : Exception: main.cpp|78|InitModule . Próbowałem włączyć go na privie PandoraMT2

Na Pandorze nie działa

805491408806070489277.png

Opublikowano

Mam problem z BS'em wyskakuje mi komunikat : Exception: main.cpp|78|InitModule .

Jak loczekk napisał wyżej mu chodziło o pandore ale już mu wyjaśniono ja mam tena sam błąd na Ethana a po filmiku jaki ogladałem i po ty po radniku mam taki sam błąd ja ww .PLS o odpowiedz co jest tego przyczyna wcześniej sie pluł o jakieś pythona 22.ddl dałem to to mam ww błąd pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Robię wszystko tak jak na poradniku ( gram na invorii ), wyskakuje mi błąd Exception: main.cpp|78|InitModule i coś tam o Facebooku, klikam OK i wyłącza mi gre, co mam zrobić ?! Proszę o pomoc, HELP !

Wyskakuje taki błąd : http://scr.hu/11u1/kv5vx

Opublikowano

Bardzo pomogło. Na Divine World działa bocik :P. Trzeba postępować zgodnie z instrukcją. Ja już postawiłem bota i czekam na śr40 w trucie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Robię wszystko tak jak na poradniku ( gram na invorii ), wyskakuje mi błąd Exception: main.cpp|78|InitModule i coś tam o Facebooku, klikam OK i wyłącza mi gre, co mam zrobić ?! Proszę o pomoc, HELP !

Wyskakuje taki błąd : http://scr.hu/11u1/kv5vx

Podpinam się pod to. Mam ten sam błąd ale na estiusie

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...