Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria - napompowany serwer PvP by BR3ND! [Dedyk] [150 slotów] [No-Premium] [1.5.2] [Bez żadnego pobierania] [STATYSTYKI] [PISTOLETY] [KARABINY]

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno nie mozna umieszczac WWW w prezentacji :)

Można umieszczać, jeżeli tylko na niej nie znajduje się odnośnik do innego forum, a my nie posiadamy forum. :)

Dzisiaj na serwer dodaliśmy:

- Bazookę

- TNT (naboje do bazooki)

- Jajka zombie, które sprzedajemy w sklepie na spawnie

- Anty-relog

- enchant na spawnie

- Nowe usługi w ITEM-SHOP

- Płatność przelewem

Opublikowano

Mogę wiedzieć dlaczego nie można wbić na serwer? :3

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Mogę wiedzieć dlaczego nie można wbić na serwer? :3

Serwer online 24/7 bez żadnych przerw, więc problem musi być po Twojej stronie. :)

Opublikowano

Serwer do niczego administracja nie reaguje po mimo tego że jest na serwerze że typek lata z kill aura czy sprint w miejscu w skrócie Administracja jak na razie widać że liczy tylko na VIPY a dokładnie aby hajs się zgadzał

Sytuacje przykładowe

- Typ klepie mnie plecami i ma sprint w miejscu oczywiście poinformowałem o tym moderatorkę serwera

Odpowiedź jej on ma enchant eq dlatego :) tylko teraz napiszcie mi jaki muszę mieć w mieczu by klepać plecami a w bucikach by mieć sprint w miejscu.

Druga sytuacja pisze do HA BR3ND (nie wspominam że podszywa się pod pewnego dosyć sławnego DJ )

Pisze że lata nodus na GG odpowiedź zaraz sprawdzę (nie pierwszy raz pisze ) wbił ?? NIE

Raz mi napisał że nie da się używać nodusa na serwerze teraz pytanie mam sam to sprawdzić ?? Czy może przypadkowo klepali mnie plecami I pytanko jaki plugin jest w stanie zablokować nodusa ?? śmieszne :)

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Serwer do niczego administracja nie reaguje po mimo tego że jest na serwerze że typek lata z kill aura czy sprint w miejscu w skrócie Administracja jak na razie widać że liczy tylko na VIPY a dokładnie aby hajs się zgadzał

Sytuacje przykładowe

- Typ klepie mnie plecami i ma sprint w miejscu oczywiście poinformowałem o tym moderatorkę serwera

Odpowiedź jej on ma enchant eq dlatego :) tylko teraz napiszcie mi jaki muszę mieć w mieczu by klepać plecami a w bucikach by mieć sprint w miejscu.

Druga sytuacja pisze do HA BR3ND (nie wspominam że podszywa się pod pewnego dosyć sławnego DJ )

Pisze że lata nodus na GG odpowiedź zaraz sprawdzę (nie pierwszy raz pisze ) wbił ?? NIE

Raz mi napisał że nie da się używać nodusa na serwerze teraz pytanie mam sam to sprawdzić ?? Czy może przypadkowo klepali mnie plecami I pytanko jaki plugin jest w stanie zablokować nodusa ?? śmieszne :)

Cheaty na serwerze są zablokowane. Nie podszywam się pod żadnego DJ'a, lol. xD

Zapraszam na serwer! ;)

Opublikowano

Cheaty na serwerze są zablokowane. Nie podszywam się pod żadnego DJ'a, lol. xD

Zapraszam na serwer! ;)

mhm a ja jestem bogiem :) da się używać haxsy ale spoko widzę że nie ogarniasz serwerów po 2 już mówiłem moge udowodnić ale żeś mnie n00b zablokowałeś

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

mhm a ja jestem bogiem :) da się używać haxsy ale spoko widzę że nie ogarniasz serwerów po 2 już mówiłem moge udowodnić ale żeś mnie n00b zablokowałeś

Uwierz, że na temat serwerów wiem wystarczająco sporo, a zablokowałem cię, ponieważ nie trawię ludzi, którzy chamsko pyskują.

Zapraszam na wszystkich na serwer, możliwe, że wprowadzimy niedługo ciekawe nowości. ;)

Opublikowano

Witam mam problem zajebisty serwer ale :

Gdzie mam dac eq amunicje i tp np kosz jakby byl

Czy sa na serwie enderchesty bo zdobylem Strzelbe 3 i boje sie ze strace

Czy jak mam troche eq czyli jablka tnt i tp to jak dam rekrut zniknie mi all ?

Prosze o odp na serwie 0 widu slychu jakiegos adma ...

jeszcze mam taka opinie ze te lvl na bronie sa ZAWYSOKIE ten 1800 nabijesz w ile ? tego serw niedozyje powinno byc max 1000 bo serio 1800.. przesada

Opublikowano

Witam mam problem zajebisty serwer ale :

Gdzie mam dac eq amunicje i tp np kosz jakby byl

Czy sa na serwie enderchesty bo zdobylem Strzelbe 3 i boje sie ze strace

Czy jak mam troche eq czyli jablka tnt i tp to jak dam rekrut zniknie mi all ?

Prosze o odp na serwie 0 widu slychu jakiegos adma ...

jeszcze mam taka opinie ze te lvl na bronie sa ZAWYSOKIE ten 1800 nabijesz w ile ? tego serw niedozyje powinno byc max 1000 bo serio 1800.. przesada

Eq możesz wyrzucić, w takim przypadku ono po prostu znika. Enderchestów nie ma, ponieważ jakby były to gracze, by kopiowali ekwipunki. Jak weźmiesz nowy ekwipunek z tabliczki to wszystko się zresetuje prócz pieniędzy (jeśli zginiesz to jajka i tnt zostają). Serwer ma ponad 2 tygodnie, a gracze mają już ponad 800 lvl'e, więc jak się chce to się da. Dodatkowo z każdym kolejnym stopniem zyskujesz silniejszą broń, która daje Ci przewagę nad innymi. ;)

Opublikowano

POLECAM! super serwer tylko lina trochę psuje zabawę ponieważ gracze sobie zaznaczają np na arenie 1 idą potem na spawn i na 4 klepią się mają mało hp biorą line i uciekają nagle nie wiadomo gdzie :C i trochę więcej ammo np dla szeregowego tak jak jest ale dla kapitana i vipa? zbyt mało tak z 3 stacki byście może dodali i np jeszcze by dodać jakieś ciekawe rzeczy jak np. liny nie takie co teraz są :D tylko takie które np dają nam że jest się pod samolotem przyczepia się do dołu i się wspina albo na odwrót jest się na samolocie i przyczepia się np na bok samolotu i schodzi ;P

~Szchachcic

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...