Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria - napompowany serwer PvP by BR3ND! [Dedyk] [150 slotów] [No-Premium] [1.5.2] [Bez żadnego pobierania] [STATYSTYKI] [PISTOLETY] [KARABINY]

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lipny serwer

Uzasadniłeś to naprawdę masą stanowczych argumentów.

Tzn "wyklikując" poza okienko eq?
Nie jestem pewien, czy mi to działało...

Co myślisz o systemie rang jakie napisałem?
Osoby które grają na serwerze aktywnie będą miały równe szanse co VIP.
(poprzez Mini-Vipa i posiadanie przez to karabinu)

Działa na 100%. VIP to musi być unikalna ranga i nie możemy tego zmienić. Dodatkowo jak tyle osób będzie miało karabiny to gracz, który zaczyna grę nie miałby szans. :P

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa na 100%. VIP to musi być unikalna ranga i nie możemy tego zmienić. Dodatkowo jak tyle osób będzie miało karabiny to gracz, który zaczyna grę nie miałby szans. :P

Hmmm...
Trzeba pokombinować na temat podziału mapy na rangi :U
Na pewno dasz radę jakoś to zrobić xD

ewentualnie MiniVIP mógłby dostać jakąś słabszą wersję karabinu.

VIP i tak ma dodatkowe przywileje.

Dodasz na serwer granaty?
Przydały by się :U
Jak również przydało by się, żeby z graczy nie wypadały zbroje.

shoob.png

Opublikowano

Hmmm...

Trzeba pokombinować na temat podziału mapy na rangi :U

Na pewno dasz radę jakoś to zrobić xD

ewentualnie MiniVIP mógłby dostać jakąś słabszą wersję karabinu.

VIP i tak ma dodatkowe przywileje.

Dodasz na serwer granaty?

Przydały by się :U

Rangi na razie zostaną takie jak są, ponieważ są dobrze wyregulowane. Właśnie teraz testuję granaty i raczej pojawią się na serwerze. Nad tym, aby nie wypadały zbroje też postaram się priorytetowo popracować.

Opublikowano

A w czym Ci przesadzają wypadające zbroje?Jedyne co robią to syfią w EQ.

Granaty jak najbardziej na +, ale sądze ze "koktajle" wystarczą.

VIP w końcu musi się czymś różnić, minivip nie wypali, gdyż początkujący gracz nie miałby szans.

Podział map na rangi?Poco?

P.S-Za 15minut prezentacja się uploadnie, BR3ND czekaj na GG :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Grałem już na takim serwerze. Za zabijanie zdobywało się pieniądze, można było kupować granaty, flashe, shotguny, karabiny, pistolety, AK47, bazooki i wile więcej.

Tam była jedna wielka mapa i było 300 slotów. Jednak zwalili serwer, zmienili wszystko i grało się dupnie. Mam nadzieję, że tu się nie zawiodę :)

343731479829004887779.png

Opublikowano

A w czym Ci przesadzają wypadające zbroje?Jedyne co robią to syfią w EQ.

Granaty jak najbardziej na +, ale sądze ze "koktajle" wystarczą.

VIP w końcu musi się czymś różnić, minivip nie wypali, gdyż początkujący gracz nie miałby szans.

Podział map na rangi?Poco?

P.S-Za 15minut prezentacja się uploadnie, BR3ND czekaj na GG :P

Żeby noobki grały z noobkami a lepsi z lepsimi :P

Miałby szanse, bo wtedy byliby na innej mapie :P

Koktaile nie wystarczą :/

Właśnie to, że zbroje syfią w EQ, ja chcę podnieść ammo/mołotowy a tu taki chuj, bo zbroja :/

Rangi na razie zostaną takie jak są, ponieważ są dobrze wyregulowane. Właśnie teraz testuję granaty i raczej pojawią się na serwerze. Nad tym, aby nie wypadały zbroje też postaram się priorytetowo popracować.

Zdaniem wielu graczy rangi zaczynają się od za dużych LVLi

Trzeba pomyśleć o tym :/

shoob.png

Opublikowano

Usunęliśmy wypadanie zbroi, karabinów maszynowych, pistoletów i sztyletów.

Zapraszam do gry. ;)

Opublikowano

Ja mam mały problem chodzi mi o texturpacka gdy wciskam "Tak" to dalej nie mam wgranego texturpack'a dlaczego ?.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Usunęliśmy wypadanie zbroi, karabinów maszynowych, pistoletów i sztyletów.

Zapraszam do gry. ;)

Karabiny muszą być! :c

Jakaś nagroda za zabicie VIP'a powinna być :D

Tak samo z wypadaniem strzelb :P

shoob.png

Opublikowano

Ja mam mały problem chodzi mi o texturpacka gdy wciskam "Tak" to dalej nie mam wgranego texturpack'a dlaczego ?.

Spróbuj wyjść i wejść ponownie, powinno pomóc. ;)

Opublikowano

za co dostałem 10% SIĘ PYTAM ZA CO KUR>>>!

aż sprawdzę który mod mi to dał rozumiem jak bym coś zrobił ale zaraz przez takie wasze rude zabawy będę miał bana na tym koncie bo co chwila jakiś 14 latek który dostał za dużo praw pokazuję swoją władzę na forum ... bo np w szkole go biją -.-

... PYTAM SIE ZA CO CO JA TU ZŁEGO NAPISAŁEM ABY DOSTAĆ 10% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znów !!!!!!!!!!!!!!!!!

Teraz patrzcie za co dostalem i od kogo -.-

napisałem ze polecam serwer i że zagram i nagram

rfvn.jpg

po czym brend napisał zebym wbił na gg to mu odpisałem ze nie mogę i koniec rozmowy

Gdzie tu widzisz SPAM GDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SIE KUR PYTAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

puaz.jpg

Przyłożę wszelkich starań abyś tego moda stracił pozdrawiam

jak ty mi za frajer wlepiasz punkty neosie to teraz za nadużywanie władzy gimbusie stracisz rangę bo tego już za wiele .... 2 wiadomości na dzień to jest dla cb spam,,,, rudy jesteś ? co ty masz w głowie.... jakie kryteria trzeba spełniać aby zostać moderatorem tego forum ?

brak życia realnego ? brak mózgu ? brak zasad ? brak myślenia ?

ja na warsztacie mam takiego ucznia Alf mnożyć nie umie i nie zna ortografii nie skończył zety i robi douczenie totalny osioł

nada się na moderatora ? np na twoje miejsce hmm...

PIERWSZE KRYTERIUM JAKIE POWNINNI LUDZIE KTÓRZY ZAJMUJĄ SIĘ REKRUTACJĄ SPRAWDZAĆ TO KU>>>>A WIEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

min 16 lat

Zgadzam się. Ktoś napisze w tym dziale że serwer słaby to jest wielki problem, ból dupy i od razu ostrzeżenia lecą, ale jeżeli ktoś napisze "Super serwer omg kocham Cie brend" to od razu wszystko gra. Bo liczy się tylko wygoda. Serwer nie warty czasu ani uwagi, zwyczajnie do dupy. Dlaczego? Jeżeli administracja jest nieodpowiednia i nie potrafi myśleć to nie warto nawet wchodzić na serwer -.-.

Opublikowano

Jeżeli administracja jest nieodpowiednia i nie potrafi myśleć to nie warto nawet wchodzić na serwer -.-.

Możesz bardziej uzasadnić swoją wypowiedź?

Opublikowano

Możesz bardziej uzasadnić swoją wypowiedź?

Administracja jest super kontakt z nią macie od 15-22

na ts3.org.pl

mi chodzi tylko o moderatora Czaka na MPCforum

do serwera nie mam żadnych zastrzeżeń bo jest to najlepszy PVP w Polsce ;)

(jak za ten post dostane znów %od moda Czaka czy jak on tam ma, to jade do niego i mu chyba pokażę inny rodzaj rozdawania warnów)

Opublikowano

Spróbuj wyjść i wejść ponownie, powinno pomóc. ;)

Mi tak samo nie działa.

Gdy wchodzę na serwer texture pack się wczytuje i po chwili crash.

Najlepiej gdybyś dał download do tych textur, gdyż nie tylko mi nie działają.

Opublikowano

BR3ND, wolę się dopytać.

Usunąłeś wypadanie Karabinów maszynowych?

Jak tak, to przywróć wypadanie strzelb, karabinów.

Jakaś nagroda powinna być za ubicie lepszych graczy :P (pod względem uzbrojenia)

shoob.png

Opublikowano

BR3ND, wolę się dopytać.

Usunąłeś wypadanie Karabinów maszynowych?

Jak tak, to przywróć wypadanie strzelb, karabinów.

Jakaś nagroda powinna być za ubicie lepszych graczy :P (pod względem uzbrojenia)

Strzelby wypadają, jednak karabin już nie.

Opublikowano

Strzelby wypadają, jednak karabin już nie.

Karabin powinien wypadać przede wszystkim, w końcu... weź ubij takiego VIP'a...

VIP jest w stanie rozpieprzyć 5 graczy z pistoletem bez problemu, a jak go wreszcie ubiją, powinni mieć jakieś z tego korzyści - kto pierwszy ten lepszy bierze karabin B)

Serio, gracze ocenili by to pozytywnie :U

A , co zastępuje maczeta? (sztylet)

shoob.png

Opublikowano

Karabin powinien wypadać przede wszystkim, w końcu... weź ubij takiego VIP'a...

VIP jest w stanie rozpieprzyć 5 graczy z pistoletem bez problemu, a jak go wreszcie ubiją, powinni mieć jakieś z tego korzyści - kto pierwszy ten lepszy bierze karabin B)

Serio, gracze ocenili by to pozytywnie :U

A , co zastępuje maczeta? (sztylet)

Jak już pisałem, karabin u VIP'a został osłabiony i już nie jest tak silny jak wcześniej... Sztylet to żelazny miecz.

Opublikowano

Jak już pisałem, karabin u VIP'a został osłabiony i już nie jest tak silny jak wcześniej... Sztylet to żelazny miecz.

Proponuję zmienić sztylet na diamentowy, broń ręczna zwykle zadaje więcej dmg niż broń palna ( w grach oczywiście) i jednocześnie pozwolenie na dropienie nawet znerfionego karabinu, nawet dla funu ;)

Pozdrawiam

shoob.png

Opublikowano

Doceniam pracę włożoną na serwer, bo widać, że jest dopracowany.

Jednak nie podoba mi się ten serwer, ponieważ posiada dosyć małe mapy, rozgrywka jest słaba, pociski skręcają (aby temu zapobiec wystarczy zmniejszyć szybkość pocisków w pluginie PvPGun+) Po prostu jak dla mnie gra się nieprzyjemnie, ciasno, nie ma gdzie się skampić, a o to chodzi, bo to ma być strzelanka.

Pozdrawiam.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Doceniam pracę włożoną na serwer, bo widać, że jest dopracowany.

Jednak nie podoba mi się ten serwer, ponieważ posiada dosyć małe mapy, rozgrywka jest słaba, pociski skręcają (aby temu zapobiec wystarczy zmniejszyć szybkość pocisków w pluginie PvPGun+) Po prostu jak dla mnie gra się nieprzyjemnie, ciasno, nie ma gdzie się skampić, a o to chodzi, bo to ma być strzelanka.

Pozdrawiam.

Na LPM masz przybliżenie, które polepsza celność strzału, a mapy będziemy dopracowywać przez weekend. x)

Opublikowano

Serwer jest jednym z moich ulubionych.

Mapka pustynia przypomina mi trochę de_westwood.

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

Opublikowano

Wbiłem na serwer po raz pierwszy od wielu miesięcy nie grania w MC, powiem szczerze, jest fajny.

Niezła atmosfera, sympatyczni ludzie, fajne dodatki... czego chcieć więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...