Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz Gm/Testera/Chcesz Zostać Gm/Poszukujesz Sponsora/Hostera/Grafika/Pomocy Przy serwerze

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kopia-3-y_nxrnhrq.png

Mam na imię Piotr.Jestem w wieku 17lat.

Zostanę grafikiem na dedykowanym serwerze Metin2,w ostateczności na serwerze hamachii.

Jestem żetelną,miłą osobą oraz docenianym grafikiem.

Postanowiłem pomóc z grafiką tym osobom którym grafika jest obca.

Pracuję na programach:

-Blender

-Gimp

-3DMax

-Cinema

Oferujepn_nxrnhsa.png

-Wykonanie profesjonalnych banerów promujących serwer.

-Utworzenie prezentacji serwera.

-Wykonanie emblematów,tzn obrazów rang na forum.

-Zedytowanie M1.

-Wykonanie Tła logowania w grze.

-Oraz wiele wiele więcej!

czego-ocz_nxrnhae.png

Oczekuję;

-Miłej atmosfery

-Rangi GameMastera oraz grafika na forum

-Rangi GameMastera oraz grafika w grze

-Pełnoletności teamu

-Poczucia humoru teamu

-Szybkiego startu serwera.

kontaktpn_nxrnhaq.png

14wau7l_th.png-GG 31214648.

pozdrawia_nxrnhqs.png

1375732994-U592769.png

Opublikowano

Oferuję strony www bez lub z kodowaniem oraz skryptowaniem.

Poniżej przedstawiam moje aktualne designy.

1. Red DragonBorn
KMT.pngGadu-Gadu: 555750
Wersja HD:

http://kurlzdesign.boo.pl/DragonBorn.png

2. Blue Knightor
CvT.pngGadu-Gadu: 555750
Wersja HD:

http://img.pl/CvT.png

3. Standard Experion
mYy.pngGadu-Gadu: 555750
Wersja HD:

http://img.pl/mYy.png

Oraz wiele więcej innych stron, również na zamówienie.

Kontakt ze mną pod numerem Gadu-Gadu: 555750

www.jarock.pl/soushibo-live

Opublikowano

Witam poszukuje tak zwanego wspólnika który zna sie na metku Client Strona nawi czyli wszytko ogółem od podstaw itd. Chętnie bym sie czegoś poduczył ale nie o tym mowa poszukuje kogoś kompętętego który lubi współpracować jestem w stanie wyłożyć 350 zl+ koszty domeny itd miesięcznie na dedyka oczekuje profezjonalizmu i wspópracy wzamian oferuje

-50 % z IS (czyli połowa zysków nie wliczając opłacenie servera)

-Jestem osobą Pełnoletnią Która lubi wspópracować

-Działam sam bez żadnych osob trzecich (tz. Kolegów Czy Sponsorów)

- Uciwości i Kompetęcji

Jeżeli wiesz że jesteś osobą której poszukuje pisz na Mail (dutka100wp.pl)

Opublikowano

Witam dołączę / Zrobię nowy team

Moja Oferta :

Zrobię pliki serwerowe

- Questy (gotowe do wgrania)

- eq (( 65% ) zrobione)

- mapy nowe mobki ( mapy m1 gotowe tylko regeny )(exp do zrobienia)

- Klient edycja

- ts3 + licencja

Kontakt : Telefon, GG, Skype, Ts3.

Czas pracy 10/20h dziennie zależy od natchnienia :)

Czego oczekuję / Kogo szukam

Oczekuję VPS do dokończenia plików ( na 2 tyg z betą)

Dobrego kontaktu

i takich osób w team jak niżej :)

- Webmaster

- Grafik

- Sponsor !!

Bądź zebrać takie osoby kto jest chętny to pisać gg

GG: 45137273

wg88.png

Opublikowano

cooltext1039045374.png

Witam serdecznie w moim podaniu na Mistrza Gry.

Na wstępie zacznę od tego, że nie jestem jakimś nie ogarniętym dzieckiem co nie ma pojęcia o tej posadzie.

cooltext1039048060.png

Mam na imię Mateusz pochodze z okolic Warmii i Mazur dokładnie Olsztyn.

Jak na wstępie powiedziałem proszę o rozpatrzenie mojego podania nie dyskryminując mnie wiekiem.

Mam 15 lat, dokładna data 15.09.97 ( tak we wrześniu będę miał już 16 lat ).

Interesuje się sportem, grami komputerowymi i dziewczynami ( tak jak każdy chłopak w tym wieku biggrin.png )

cooltext1039054110.png

W Metina gram od dobrych 4 lat. Zaczynałem przygodę na PL jak powstawały pierwsze prywatne serwery aczkolwiek nie pamiętam już jakie.

Zaczynałem swoją przygodę na serwerze Twierdza jako sura BM, dobiłem nim 64 poziom i grać przestałem. Konto sprzedałem razem z itemami ale nie o tym tu mowa. Przeniosłem się później na serwery prywatne, inspirowała mnie gra na nich bez itemshopu, osiągałem na niektórych maksymalne poziomy jak bardzo dobre i unikalne przedmioty. Po pewnym czasie sama gra mnie znudziła i zastanawiałem się jak stworzyć swój własny prywatny serwer. Ktoś na mpcforum zaproponował mi współpracę na prywatnym serwerze jednakże był to serwer Hamachi gdzie grało ok. 20 osob. Wtedy nie miałem zielonego pojęcia o komendach ani o mysql czy ftp. Później zrezygnowałem z posady GA ponieważ nie chciałem psuć serwera swoim doświadczeniem. I zacząłem tworzyć swój serwer. Z początku moją lekturą był temat na m*cforum z komendami. Czytałem go i czytałem ( tylko te podstawowe id starałem się zapamiętać ). Oczywiscie tworzyłem swój serwer na czystych plikach raina. Po mojej owocnej pracy z swoją maszyną - serwer tworzyłem Hamachi. W godzinach szczytu grało 40 osób ( więcej komputer uciągnąć nie mógł ;/ ) Komendy obeznałem, niestety z powodu moich ocen musiałem zaprzestać hostowaniu swojego serwera i upadł jak to hejterzy mówią. Po jakichś 2 tygodniach dostałem prywatną wiadomość o współpracy jako Game Master na prywatnym serwerze, niestety jego Właściciel zaprzestał ze mną kontaktu nie wiadomo z jakich przyczyn. Moje doświadczenie jako Game Master sięga już roku.

cooltext1039064054.png

Tytuł słabo dobrałem ale chcę tutaj opisać co będę robił jak dostanę tą posadę.

Oczywiście nie będę pisał jakichś bezsensownych rzeczy jak pilnowanie m1 bo to zwykłe fake.

Mam zamiar wyłapywać boty na /inv takie jak ninja hack, wh , fishbot, switchbot itp.

Gra w nocy nie ma znaczenia, żaden bot nie da rady w nocy bocić chyba, że będę bardzo senny ^^.

Organizacja różnych konkursów oczywiście za zgodą Head Admina takie jak OX, ZUO - zrzut ulubionych obiektów. I jakie sobie gracze zapragną.

Na serwer mogę poświęcić około 3 - 4 h dziennie ( zależy od szkoły + kolegów i dziewczyny )

cooltext1039067677.png

TeamSpeak - podasz ip ja wchodze i gadamy :)

Gadu Gadu : 31210151

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Szukam Sponsora na Serwer Metin2.

Witam chciał bym założyć swój server ale nie mam na to teraz piniędzy .Jeśli chcesz mnie wspomóć napisz a napewno się jakoś dogadamy

GG 47709009 Pisz nawet jak nie dostępny!!!

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć.

Zostanę grafikiem- PS CS6, a pod swoje ręce przyjmę zlecenie każdego typu: znaczki GM, tła logowania, napisy itp,

Videomaster- oferuję również znajomość obróbki oraz nagrywania profesjonalnych video,

Dodatkowo posiadam ,,umiejętności" pisarskie i wszelkie zapowiedzi, fabuła ( w tej chwili mam doskonale obmyśloną fabułę, serwera którego jeszcze nie było ;) ) oraz prosperuję w dobrym stopniu językami webmasterskimi. Ponadto oferuję znajomość języka LUA. Do moich obowiązków należy również dobra reklama, czy te zabezpieczenia serwera (Firewall, rules etc.).

Pozdrawiam.

Kontakt wyłącznie na PW. Następnie możemy skontaktować się poprzez GG, Skype czy TS3. Nie ma problemu.

Opublikowano

Szukam Sponsora na serwer prywatny Neveria2.pl Metin2 , serwer medium max lvl 150 posiadamy stronę forum IPB serwer skończony w 90% , chcemy startować do 2/3 tygodni , więcej informacji GG: 46539921 oraz PW.

Oczekuję od sponsora:

-Dobrego dedyka na offical.

-Domenę WWW .

-Firewall.

Opublikowano

Witam Serdecznie!

Z checia zostane GM na jednym z serwerow prywatnych METIN2

Posiadam:

-Bardzo duze doswiadczenie w grze :

-Na Metin2.pl osiągnołem wojem body 66lvl

-W metina gram sobie 4 lata

-Na jednym z serwerow osiagnolem 206lvl Elitemt2 (jeszcze tam gram)

-Mam 17lat

Oferuje:

-NAPISANIE QUESTÓW

-ZROBIENIE I DODANIE NOWYCH PRZEDMIOTÓW

-ORGANIZOWANIE EVENTÓW I RÓŻNYCH KONKURSÓW

-DUŻO WOLNEGO CZASU

-POMYSŁY

-KULTURE OSOBISTĄ

Dodatkowe Informacje:

JESTEM MIŁY,UMIEM SIĘ DOGADAĆ,NIETWORZE KONFLIKTÓW,MAM ŚWIETNY KONTAKT Z GRACZAMI,JESTEM ZANGAŻOWANY W TO CO ROBIE ,ODPOWIEDZIALNY,KREATYWNY,OBIECUJE ŻE JESTEM OSOBĄ KTUREJ MOŻNA ZAUFAĆ I POWIERZYĆ ODPOWIEDZIALNE ZADANIA.

Prosze o kontakt osoby zainteresowane NIGDY NIE BYLEM GM ale dajcie mi szanse :)

Kontakt: GG: 44562157

Email: [email protected]

Opublikowano

Zostanę Game Masterem ! Dedyk/VPS/Hamaczi

Witam mam na imię Bartek i mam 16lat . W grę Metin2 gram od 6lat . Byłem już GM na prywatnych serwerach .

Mam dosyć dobrą znajomość komend, jestem cierpliwy i wyrozumiały, przede wszystkim nie faworyzuje graczy !

Kontakt do mnie po przez PW na forum później podam Skaypa/GG/TS ;)

Opublikowano

Witam poszukuję osoby która potrafi

dodawać rzeczy na serwer Metin2.

np. zbroje miecze questy mapki itd.

Kontakt ze mną na PW oraz na gg

Numer gg: 44128025

Serwer typu: Hamachi

AKTUALNE

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Witam wszystkich

Chciałbym zostac Game Masterem na serwerze hamachi/dedyk.

Mam 14 lat. Mam duże doświadczenie w grze jako Game Master oraz jako zwykły gracz. W Metin2 gram już ok. 4 lata. Byłem już Gm'em na kilku serwerach oraz miałem własny hamachi ale bardzo krótko, ponieważ mam słaby sprzęt. Znam prawie wszystkie komendy. Umiem organizowac różne eventy. Umiem się dogadac z innym oraz pomagac graczom. Jestem miły. Nie tworze żadnych konfliktów. Jestem zaangażowany w to co robie. Dziennie na serwer mogę poświęcic 3-6h. Także mogę trochę pomóc przy serwerze jak będzie taka potrzeba.

Jeśli jesteś zainteresowany pisz PW lub 23131195

Opublikowano

Szukam Sponsora na serwer prywatny Neveria2.pl Metin2 , serwer medium max lvl 150 posiadamy stronę forum IPB serwer skończony w 90% , chcemy startować do 2/3 tygodni , więcej informacji GG: 46539921 oraz PW.

Oczekuję od sponsora:

-Dobrego dedyka na offical.

-Domenę WWW .

-Firewall.

Opublikowano

Witam.

Zostanę Game Masterem lub administratorem ts3.

Co oferuję i jakie mam doświadczenie?

Mam lat 17. i jak na swój wiek jestem dosyć ogarnięty ortografia 9/10

oferuję pomoc i miłą chętną współpracę i przyjemność pomagania.

Doświadczenie mam takie iż gram w Metin2 już prawie 6 lat 2 przerwy po 2 miesiące.

Komendy znam gdy ktoś oczekuje ode mnie pomoc to mu pomogę jak tylko mogę nie pisze takich rzeczy jak np. nie mam czasy lub pisz do właściciela lub innego GM umiem to pomogę :).

Myślę że starczy za dużo czytania nikt nie lubi :)

Kontakt:

GG:34767897

ts3:MAM

Zachęcam do pisania na forum lub gg :) ts3 i skype podam na PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...