Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski] Plugin PandaPickup - Automatyczne podnoszenie itemow jak u skkf.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziala juz z OtherDrops?

1355923763u786880kopia.png

-===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====-

----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==----

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@BartsMan w wersji v2.1 dodam wylaczenie expa, dodam taki mini update, dodajacy tylko te funkcje.

@Hak3r_PL Nie, autor OtherDrops ma strefe czasowa + 8 godzin. Trudno nam sie skontaktowac.

Opublikowano

Czekam na aktualizacje do otherdropsa 0_o będzie to wtedy najlepszy plugin na od lagowanie serwera na świecie :)

936131400425106482086.png
Opublikowano

Mi ten plugin nie działa... Jak coś rozwalam to on i tak wylatuje na ziemię... W czym problem?

Upewnij się, czy masz napewno zainstalowany mój plugin, skopiuj błędy z konsoli, jeżeli takowe występują, podaj listę pluginów, (współpracuje praktycznie ze wszystkim).

Opublikowano

@TenStylOdLajka Mógłbyś "zsumować wszystkie moje @ref/@refresh do jednek komentarza, lub po prostu usunąć? Temat wyglądałby ładniej"

Opublikowano

Upewnij się, czy masz napewno zainstalowany mój plugin, skopiuj błędy z konsoli, jeżeli takowe występują, podaj listę pluginów, (współpracuje praktycznie ze wszystkim).

Na serwerze jest wgrany tylko ten plugin, a błędów żadnych nie ma w konsoli ;(

Opublikowano

@up Jezeli masz wadliwą wersję spigota lub bukkita, to moze nie dzialac. Sciagnij najnowszy silnik, każdemu innemu dziala :) Wina musi byc po Twojej stronie.

@Shooterowy NIe, jezeli chcesz wiedziec kiedy bedzie dzialal, wlacz opcje subskrybcji tematu.

@Shooterowy NIe, jezeli chcesz wiedziec kiedy bedzie dzialal, wlacz opcje subskrybcji tematu.

Opublikowano

@update Planowany update: 23.06.2013.

Mozliwosc wylaczenia dropu expa, mozliwosc ustawienia wlasnych wiadomosci.

Opublikowano

Ja bym prosił o plugin jak u skkf'a na gildie

W sensie spolszczone komendy i w tym pluginie (jak sie da) automatyczny cuboid 100x100 po zalozeniu gildii dostaje sie blok który sie polozy od miejsca jego polozenia bedzie cuboid 100x100 moze ty byc jaki kolwiek blok (tylko zeby nie byl do zdobycia normalnie w grze. jak nie da sie zrobic tego cuboida 100x100 w jednym pluginie to prosilbym o osobny plugin do tego i automatyczne dawanie itemow na gildie, to znaczy ze jak ma sie wymagane itemy (ktore ja ustale) w eq to jesli sie je ma to gildia sie robi jesli nie pisze wiadomos: potrzebujesz itemow ktore widnieja na spawnie aby zalozyc gildie!

Dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

@100szym w wakacje zrobie poradnik jak zrobic serwer mchc/skkf

Niedługo kolejny Plugin - PandaObsidian [pozwala na niszczenie obsydianu tnt]

Opublikowano

Bardzo dobry plugin, odlagowuje w dużym stopniu serwer.

Szkoda tylko, że nie współpracuje z OtherDrops (przynajmniej tak było jakiś tydzień temu jak sprawdzałam, bo ktoś mi go podesłał ^_^)

Opublikowano

@100szym w wakacje zrobie poradnik jak zrobic serwer mchc/skkf

Niedługo kolejny Plugin - PandaObsidian [pozwala na niszczenie obsydianu tnt]

Zrob OtherDrops + ten plugin na nether i dopiero ten a w tym dodaj aby TNT niszczylo wode i obsydian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...