Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Road to silver :)

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

180cs 25min to dobrze na midzie?

Tyle, że w 15 min. pusnąłem wieżyczkę i gorzej się farmiło.

Taka farma jest w porządku, a jak gorzej się farmi to staraj się zrobić od czasu do czasu wraithy.

Opublikowano

Pospamuj spellami i podskocz o 20 to będzie OK, chyba, że masz manorzzernego champa to skup sie na AA. Proś junglera o blue to zawsze bedzie łatwiej.

200 farmy w 25min lepiej?

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Grasz anivią i jedziesz do góry. :-)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

nie ma żadnej postaci do wygrywania gier . graj postaciami którymi ci się dobrze gra ja tak wyszedłem z brązu 5 i teraz siedzę w silverze 1

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Grasz anivią i jedziesz do góry. :-)

Anivia potrzebuje blue buffa... Na silverze V - IV mając 1 deda, 0 killi nie dostaniesz go, bo ( cytuję ) "jesteś noob, debil i ruchałem twoją matkę. Blue nie dla noobów / unskilledów". True story. Chyba, że się trafi typ powyżej 16 lat, to wtedy jest trochę inna sytuacja i możesz tego blue dostać.

A co do wychodzenia z Brązu - Boty grają lepiej niż ludzie na tej dywizji... Wyszedłem dla kolegi z brązu mając 100% wygranych meczy ( zaczynałem chyba z brąz 4 - 0 pkt )

Co do silvera - tutaj jest trudniej, bo czasem enemy to booster, czasem przeciwnicy są zbyt dobrzy, czasem ktoś robi rage quita itd. Tutaj nie da się wygrać 100% meczy. Polecam lee na mida z butami 5 i trinity. 500 speeda i roaming na lane'y. Wymagana farma 180 w 20 minucie.

Jeżeli przeciwnik gra agresywnie, ty też tak graj. Lee jest o tyle fajny, że nie ma problemu z zabiciem ap carry w early game.

Harrasujesz z q + e i w do miniona zanim przeciwnik zdąży użyć jakiegoś skilla. Przy 40% hp atakujesz, aby zabić.

Pjona

graphic.png

Opublikowano

Staraj sie grac 1-2 bohaterami.

Nawet jesli np lubisz grac anivia i mid jest zajety idz na topa. Na bronzie nie ma znaczenia gdzie grasz.

Robisz 3 kile na lini, i albo pushujesz ,albo roam po mapie i bierzesz wszystkie kile dla siebie a swoj team farmisz ze smokow i turettow.

Nie sluchaj ludzi co mowia ze trzeba miec kilka champow na kazda linie. Sporo ludzi wbijało diament grajac tylko 1 postacia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...