Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [ModPack] Czas Przygody, czyli ModPack przygodowy do MC 1.5.2 działający na Multiplayer !

KosmoTost

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze jestem chłopakiem ^^ Po drugie nie będzie działał raczej z tymi modami :/

Opublikowano

Dziękuję za opinie ! Jeżeli chcielibyście jakieś nowe mody w paczce to piszcie propozycje ! Dodam tylko te, które nie zniszczą klimatu przygodowego, czyli nie będę dodawał jakichś mechanizmów Redstonowych itd...

Opublikowano
30.05 14:52:35 [Multicraft] Server stopped

30.05 14:52:35 [Multicraft] Not restarting crashed server.

30.05 14:52:35 [Multicraft] Looks like a crash, check the server console. Return value: 1

30.05 14:52:35 [Multicraft] Server shut down

30.05 14:52:35 [server] INFO Error: Unable to access jarfile /jar/minecraft_server.jar

30.05 14:52:35 [Multicraft] Failed to copy jarfile from global JAR directory

30.05 14:52:35 [Multicraft] JAR file not found, copying from global JAR directory

30.05 14:52:35 [Multicraft] Failed to create local JAR directory

30.05 14:52:35 [Multicraft] Loaded config for "Default"

30.05 14:52:35 [Multicraft] Starting server!

30.05 14:52:35 [Multicraft] Loading server properties

30.05 14:52:35 [Multicraft] Received start command

:/ co jest???

Opublikowano

U niektórych przez pewną rzecz może nie działać multi - u mnie akurat działa. Zaraz to naprawię i dam nowy link.

Opublikowano

Świetna paczuszka i to jeszcze na multi.

Zasługujesz na lajka - dam jutro, bo dzisiaj limit wyczerpany.:P

vhu68n.png

Opublikowano

Jeżeli chcemy, żeby te mody działały na multi, to musimy je wgrać na serwer i u siebie (do .minecraft)?

surprise motherfucker

Opublikowano

@UP

Gosh... Posiak dobrze myśli. Aby te mody działały na serwerze, trzeba zainstalować je na serwer i u siebie :D

@ Edit

Jutro dam wersję 1.2 z małym patchem. Dodam Dynamic Lights - czyli, że jeżeli trzymamy pochodnię w ręku to nam oświetla oraz Alchemine, czyli mod dodający Runy i troszkę magii :D

Opublikowano

Siemka. Modpack zaaajefajny. Mogę z niego nagrywać na Youtube?? Oczywiście w opisie będzie link do twojej paczki ? Liczę na szybką odpowiedź :)

Opublikowano

Super paczka polecam! Jednak nie wszystkie mody pójdą na bukkicia ;)

Czyli ta paczka działa na bukkita???

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ponawiam pytanie czy tą paczkę można wgrać na bukkita?

Można ale nie na tego. Trzeba pobrać bukkita z innej strony ale nie dam do niej linka bo zapomnialem stronki. Pobierz moje pliki a z jego paczki skopiuj wszystkie foldery i wrzuć do moich plików i gotowe. Myślę że pomogłem ;3

Link do moich plików(bukkit z modami):

http://speedy.sh/xr6xq/serwer-z-modami-bukkit-by-kabio10.rar

Opublikowano

Sorry, że długo nie publikowałem nic, ale byłem w górach :p. Dodam zaraz Pytania i Odpowiedzi do tematu i wszystko będzie jasne :D Wieczorem dam małego update paczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...