Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [ModPack] Czas Przygody, czyli ModPack przygodowy do MC 1.5.2 działający na Multiplayer !

KosmoTost

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sieeemka ;3 Słuchaj paczka wygląda na spoko , i jest bo grałem , aleee .. Gdy próbuję zainstalować mo'creatures to DUPCIA :c Robi się crash i znalazłem w nim , że nie kompatybilują ze sobą mo'creatures i Jammy Furniture .. Jest już bibliocraft , więc wolałem Mo'creaturesa , ale gdy usunąłem Jammy , to nadal nie działa ;_; Pomożesz ?? Twój modpack jest super i chciałbym na nim grać , lecz razem z mo'creatures c: Mam nadzieję , że mi pomożesz ;) Dzięki
- Patrykkk47

Opublikowano

Witam !

Mam następujący problem. ściągnięty miałem minecraft by zyczu na normalny serwerze(postawionym przezemnie na hamachi przez "minecraft_server" bez modów chodziło wszytko normalnie. gdy odpalam ten(swiar przygody) serwer i łącze sie przez zyczu nie działa(nie kompatybilne mody albo co) gdy usuwam zyczu i chce odpalić przez mc z paczki wyskakuje mi komunikat "minecraftSP.exe zostało zablokowane! na modach by zyczu mozan grać tylko przy uzycziu minecraft by zyczu"

i tu pytanie jak połączyć sie z "czasem przydody" czyli jak kompletnie usunąć pozostałości po zyczu. albo jak zmusić go żeby podłączył sie pod "świat przygody"

dodam tylko ze z "%appdata%" tez usunąłem wszystkie znaki po zyczu . ogłnie to popsotu che swiat i postacie wsadzi w "swiat przygody"

pozdrawiam

to wyżej już nie aktualne. teraz mam problem taki . serwer odpalam tworzy mape ale jak chce sie do niego podłączyć minecraft wypisuje mi tylko liste modów jakie sa na serwerze i nie chce sie połączyć. wie moze ktos w takim razie jak to naprawić ?

Ok juz naprawiłem . narka

Opublikowano

Mógłbyś dodać do Dodatkowych Modów Minions Mod oraz Craft Guide, lub zmodyfikował je i wysłał mi link na PW ? :D
Jeżeli znalazłbyś na to czas to byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Mam pytanie czy da się do tej paczki wgrać zan's minimap ? Jak wgrywam i włączę to jest okej ale mapka jest zbugowana bo jest wgrane rei'minimap. Jeśli usunę rei minimap to minecraft się crashuje :[

Opublikowano

Raczej będzie Ci crashował MC non-stop. Musiałbyś nową paczkę zrobić :/. Albo znaleźć wszystkie pliki rei's minimap i wgrać zan.

Opublikowano

Pomoze ktos ?

[iNFO] Starting minecraft server version 1.5.2
[WARNING] To start the server with more ram, launch it as "java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar"
[iNFO] Loading properties
[iNFO] Default game type: SURVIVAL
[iNFO] Generating keypair
[iNFO] Starting Minecraft server on 25.88.200.137:25565
[WARNING] **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE!
[WARNING] The server will make no attempt to authenticate usernames. Beware.
[WARNING] While this makes the game possible to play without internet access, it also opens up the ability for hackers to connect with any username they choose.
[WARNING] To change this, set "online-mode" to "true" in the server.properties file.
[sEVERE] Encountered an unexpected exception LoaderException
cpw.mods.fml.common.LoaderException: java.lang.NoClassDefFoundError: net/minecraft/client/particle/EntityFX
at cpw.mods.fml.common.LoadController.transition(LoadController.java:142)
at cpw.mods.fml.common.Loader.initializeMods(Loader.java:696)
at cpw.mods.fml.server.FMLServerHandler.finishServerLoading(FMLServerHandler.java:93)
at cpw.mods.fml.common.FMLCommonHandler.onServerStarted(FMLCommonHandler.java:355)
at net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServer.func_71197_b(DedicatedServer.java:141)
at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:430)
at net.minecraft.server.ThreadMinecraftServer.run(SourceFile:573)
Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: net/minecraft/client/particle/EntityFX
at java.lang.Class.getDeclaredConstructors0(Native Method)
at java.lang.Class.privateGetDeclaredConstructors(Unknown Source)
at java.lang.Class.getConstructor0(Unknown Source)
at java.lang.Class.getConstructor(Unknown Source)
at drzhark.mocreatures.MoCProxy.initializeEntities(MoCProxy.java:631)
at drzhark.mocreatures.MoCProxy.ConfigPostInit(MoCProxy.java:613)
at drzhark.mocreatures.MoCreatures.postInit(MoCreatures.java:479)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at cpw.mods.fml.common.FMLModContainer.handleModStateEvent(FMLModContainer.java:494)
at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor6.invoke(Unknown Source)
at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:74)
at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)
at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:314)
at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:296)
at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:267)
at cpw.mods.fml.common.LoadController.propogateStateMessage(LoadController.java:165)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:74)
at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)
at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:314)
at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:296)
at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:267)
at cpw.mods.fml.common.LoadController.distributeStateMessage(LoadController.java:98)
at cpw.mods.fml.common.Loader.initializeMods(Loader.java:695)
... 5 more
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: net.minecraft.client.particle.EntityFX
at cpw.mods.fml.relauncher.RelaunchClassLoader.findClass(RelaunchClassLoader.java:238)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
... 37 more
Caused by: java.lang.NullPointerException
at cpw.mods.fml.relauncher.RelaunchClassLoader.findClass(RelaunchClassLoader.java:227)
... 39 more
[sEVERE] This crash report has been saved to: D:\serwer\Czas Przygody Serwer v 1.2\.\crash-reports\crash-2013-07-17_13.41.25-server.txt

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Paczuszke z calego serca Polecam , naprawde bardzo fajna , duzo zabawy i co najlepsze jest na MultiPlayer :) :>

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...