Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [ModPack] Czas Przygody, czyli ModPack przygodowy do MC 1.5.2 działający na Multiplayer !

KosmoTost

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem... Jak to pobrałeś i pisze, że nie jest pobrana ? Może miałeś podczas pobierania błąd ? Spróbuj jeszcze raz pobrać.

Opublikowano

Wszystko się dobrze pobrało bo próbowałem kilka razy, chodzi o to, że włączam MC, następnie zamiast Play Offline piszę mi Not Downloaded

Opublikowano

0.o Nie rozumiem zupełnie... Zrobiłeś wszystko poprawnie ? Bo innym i mnie działa. A masz oryginalnego MC ?

Opublikowano

W ogóle nie działa mi to całe multiplayer, niby serwer odpala wszystko ładnie - ale co dalej? Próbowałem się połączyć, pisało, że potrzebuje FML pobrałem - zainstalowałem i dalej nie mogę wejść na serwer 1.5.2 wyskakuje mi takie coś :

Forge Mod Loader could not connect to this server. The mods and versions listed below could not be found. They are rquired to play on this server.

Wandcraft : v1.0.0

LOTR : Beta v5.1 for Minecraft 1.5.2

Thaumcraft : 3.0.5c

chococraft : 2.8.3

weaponmod : 1.5.2 v1.11.3

MoCreatures : 5.2.2

Simple Ores : 1.5.2_1

Backpack : 1.8.11

BiblioCraft : 1.2.3

LotsOfFood: 1.5.2

I teraz wielka prośba do autora tej przecudnej paczki. Po prostu z kumplem złapaliśmy wielką chęć do grania w minecrafta na serwerze na którym byłyby tak świetne mody, głównie to twoja zasługa ( leci like ) ale no jest problem. Wytłumaczysz to dla ułomnych, krok po kroku co jak odpalić, żebym JA i mój KUMPEL moglibyśmy grać na tym samym serwerze, ( MOIM ) i żeby przy okazji, znajdowały się na nim twoje modyfikacje? Będę wdzięczny, jakiś kontakt czy chociaż pod spodem mi to wyjaśnisz, błagam Cię koleś.

#edit

Chodzi mi oczywiście o paczkę multiplayer, w skrócie pytam się jak się połączyć z moim serwerem - czy trzeba coś wgrywać dodatkowego na niego, czy na przykład do mojego Minecraft'a. OCZYWIŚCIE ZIOMUŚ PROPSUJE CIĘ, JAK WYTŁUMACZYSZ MI TO ZAJEBIŚCIE NA SZYBKOŚCI - PROSZE ;(

Opublikowano

Bosh... Ludzie wy udajecie ?! Czy na prawdę nie macie ani troszkę logiki ? To co piszesz oznacza, że nie wgrałeś do klienta paczki... Aby grać na multi trzeba wgrać ModPack Singleplayer !!!

Opublikowano

Wgrałem, mimo tego mam dalej błąd dokładniej :

Forge Mod Loader could not connect to this server | The mods and versions listed below could not be found | they are required to play on this serwer

MoCreatures : 5.2.2

weaponmod : 1.5.2 v1.11.3

Thaumcraft : 3.0.5c

Błąd wyskakuje przy próbie połączenia się z serwerem. Podmieniłem single player do którego dałeś download, oraz w twoim serwerze podmieniłem tylko swoje IP. Po tym wszystkim, dalej jest błąd - pomożesz, mistrzu?

Opublikowano

Wszystko jasne, mój mały błąd. Tzn. W temacie jest do pobrania dodatkowa paczka modów, które nie mogły być bezpośrednio w paczce tylko osobne do pobrania, bo prawa autorskie tak każą :p wystarczy, że pobierzesz tę paczkę i wgrasz wg instrukcji. Zaraz dam Update, w którym usunę te 3 mody z serwera i jak ktoś będzie je chciał to sobie wgra.

Opublikowano

Ale chodzi mi o to, że najlepiej jakby był Mo'Creatures zresztą cała reszta, ew. bez LOTR'a.

#przy_okazji

Nie rozumiem dokładnie, czyli teraz nie da się tego uruchomić? A później będzie się dąło? - wyrzucisz jakieś mody ? - jakei?

Opublikowano

Więc tak, ludzie. Nie mogę wrzucić Mo'creatures, Balkons Weapon mod do paczki, ale mogę dać osobny download i można samaemu wgrać, bo autor tego moda nie pozwala dodawać tych modów wo paczek. Na razie jest problem z multi, bo chyba Forge'a i niektóre mody muszę zaktualizować. Teraz naprawiam paczkę i za 15 minut około wrzucę działającą.

@ Edit

Sorry ziomki, ale jakieś g**** siedzi w plikach i przez jakiś mod są problemy, więc muszę od nowa sprawdzać każdy mod, a mam jutro 2 sprwdz w szkole, więc multi będzie na jutro, ale za to w nagrodę zrobię jeszcze paczkę Bukkit i dodam update. Jeszcze raz przepraszam, ale muszę się uczyć :/

Opublikowano

Jakiś kontakt z tobą podasz, skype etc.? Nie chcę tutaj spammować z każdym pierdkiem ;)

Opublikowano

Weef zaraz się zabiorę za paczkę. Mój skype to sebek9822. Postaram się zrobić ją teraz, po potem muszę syzyfowe prace przeczytać :/

Opublikowano

Autor chyba ma nie zgodny z regulaminem avatar .

Czemu z takim czymś tutaj wyjeżdzasz ? Brzydzisz się tym ? Nie musisz patrzyć... Możliwe, że masz rację, ale daj mi link do tematu gdzie to pisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...