Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SunrestMt2[Vps]

Czarny^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie tam się okno metina wyłącza nie wiem czemu wcześniej wszystko dobrze chodziło teraz wybieram postać ładuje się przez 2 sec, widać m1 lekki lag jak to zawsze i baaam dupa powrót do pulpitu wie ktoś może jak to naprawić? na launcherze gram wkleiłem do clienta z serwera Rokso

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Nie widzisz bo poprawiłeś. Wiec nie pajacuj tylko podziękuj ładnie za wskazanie błędu skul ogon i sieć cicho. Przeczytałem twoje dwa zdania i w obu miałeś błędy ortograficzne. Takie rażące błędy ortograficzne, więc z czym do ludzi.

ej ej koleszko jak chcesz pouczać innych o ortografi to popatrz najpierw na swoje błędy .. skul ogon i [ SIEĆ CICHO ] ?? PISZE SIE '' SIEDZ'' !!!!!!

Venum

Opublikowano

30min i będzie client na stronie a zaraz serwer on bo zmieniałem bony bo za duże i nie opłacalne było pvp bo hity duże

Opublikowano

30min i będzie client na stronie a zaraz serwer on bo zmieniałem bony bo za duże i nie opłacalne było pvp bo hity duże

A co z patcherem ?

@edit

strona zbugowana...

Nie da się zalogować.. Myślałem, że źle hasło wpisuje to nawet sie nie da przypomnieć.. Zarejestrowałem sie od nowa wszystko podałem poprawnie i nadal nic... totalny nie ogar..

zpot.png

Opublikowano

Mówiłem, żebyście dali clienta na www.mega.co.nz bo tam nie ma limitów to daliście na multiupload gdzie prędkość raz jest 400 raz 200/sec kb

zpot.png

Opublikowano

Jak zmieniałeś bony typu abs to nie wziąłeś pod uwagę tego że jeżeli ktoś miał 40% abs na np miecze to mu to zostało a teraz jak ktoś robi eq od nowa ? Ktoś kto ma po 25% a ktoś kto ma po 40 jest różnica..... i jeszcze w 6 i 7 bonie to samo gratuluję

Opublikowano

Mówiłem, żebyście dali clienta na www.mega.co.nz bo tam nie ma limitów to daliście na multiupload gdzie prędkość raz jest 400 raz 200/sec kb

Tylko ty tak masz

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Czemu są teraz bonusy 20%? 1/2 250lv ma po 40%.... Jak takie coś chcecie wprowadzać to zróbcie reset..........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...